icon

Učiteľka posiela dcéru domov kvôli všiam

20. okt 2025

V piatok mi poslala učiteľka domov dceru, že má vsi. Celý víkend sme vycesavali aj keď nebola moc zavsivavena. Robila som naozaj maximum. Ráno sme boli to dat skontrolovať lekárovi. Aj keď lekár hovoril, že bežné nedáva také potvrdenia, že to je na rodičovi aby ospravedlnil. O 3 hodiny volala učiteľka, že stále má vsi. Dcéra hovorila že hneď ako prišla lebo učí poobede jej išla prezerať hlavu. A vraj jej našla 3. Doma som zasa všetko skontrolovala vycesala a nenašla som ani náznak. Ako to máme riešiť ? Bol pre ňu manžel a povedal jej nech teda ukáže kde ich má a začala koktat a vyhovárať sa.

Strana
z3
bielasovicka
27. okt 2025

@anonym_autor chceš povedať, že lekár jej prezrel vlasy?

mia781312
2. nov 2025
@anonym_autor

No hnidy som vyberala ručne ale hovorím že celkovo ona ešte nebola extra zavsivavena

@anonym_autor vy ste boli tiež doma alebo ste išli pracovať?

lucylizzie
2. nov 2025
@simona92101

@anonym_autor to si robis srandu ze si isla do cakarne k lekarovi so vsami 😲

@simona92101 no u nas chodi zo skoly kazdy cca mesiac oznam,, ze su vsi a naposledy uz pisali, ze lekar musi dat potvrdenie, ze dieta uz moze ist do skoly...

simona92101
3. nov 2025
@lucylizzie

@simona92101 no u nas chodi zo skoly kazdy cca mesiac oznam,, ze su vsi a naposledy uz pisali, ze lekar musi dat potvrdenie, ze dieta uz moze ist do skoly...

@lucylizzie ale nie po 2 dnoch

ghoul_
4. nov 2025

@anonym_autor kúp ako normálny človek šampón a zmy jej s tým hlavu riadne a potom vyces

hors
4. nov 2025

Moja dcéra ked vsi dostala ,hneď učiteľka povedala doma minimálne 2 tyzdne .Aj tak bola doma ,skor by ju nevzali do skoly .Na našej škole je to tako .

palicka
9. nov 2025
@pralinka25

@palicka citas s porozumenim? precitaj si to este raz. nebola moc zavsivena pise na zaciatku. umyli vycesali cez vikend do skoly sla bez vsi dokonca to mali potvrdene od dr. nerob paniku.citaj pomaly

@pralinka25 nie, ja čítam s porozumením. Pre mňa je nepochopiteľne už vyjadrenie- nebola veľmi zavsivena…

lululucy
9. nov 2025

Dcera tiez mala vsi pred rokom. A tiez sme to zvladli za 3 dni. Tento isty olej dr.max som kazdy den nanasala. Vycesavala som vkuse. Po 3 dnoch sme isli ku doktorke po potvrdenie,kedze to ziadali do skolky. Nebol problem.

pralinka25
9. nov 2025

"Celý víkend sme vycesavali aj keď nebola moc zavsivavena. Robila som naozaj maximum. Ráno sme boli to dat skontrolovať lekárovi." - bolo to skonstatovanie ze ked vycesavali videla ze nie je tych vsi moc. uplne normalna veta ktora neznamena ze sa vykaslali na to lebo ich bolo malo. nerozumiem co ta na tom poburuje ani co je na tom nepochopitelne. vidis za tym asi uplne nieco ine. lebo inak by si sa tak nezavzdusnila nad tym

Strana
z3