Učiteľkám vadia dlhé vlasy na chlapcovi
Ahojte. Dnes prišiel syn zo školy so slzami v očiach, že mu triedna učiteľka povedala, že ak sa do týždňa neostrihá, tak dostane 2 zo správania a nemôže ísť ani na koncoročný výlet. Prikladám fotku z internetu, aby ste videli asi aké má vlasy. Učiteľkám (je ich viac) vadí, že mu idú vlasy do očí. Nosí okuliare, tak neviem ako mu môžu ísť vlasy do očí. On sa strihať nechce. Mne osobne sa tento účes tiež nepáči, ale má 11 rokov a myslím si že je už dosť veľký na to aby sám rozhodol aké bude mať vlasy. Chodí čistý a upravený. Vlasy nemá mastné.
Príde Vám normálny prístup triednej učiteľky? Alebo som len príliš precitlivená a mám ho donútiť ísť ku kaderníčke.
Ďakujem

@loliki na to aby sa také ženy ako ty čudovali.
@0silvia0 mala ste ju stymi nožnicami ostrihať jak to robia rómovia svojim neverným ženám.
@zuzana76 nech sa len boja a majú rešpekt lebo nás starších šticovali ,fackali úplne normálne.Teraz by som ako otec ruky mu dokámal keby siahol na moje deti!!!
@miroslavprekop448 co? Koho? Ja si nepamatam co som pisala pred 2 rokmi
@miroslavprekop448 trestne oznamenie na vas, ak by ste sa niekoho dotkli, to iste na kohokolvek, kto by ktokolvek niekomu ublizil a trestne oznamenie aj na rodicov ziaka, ktory v skole sikanuje ziakov a ucitelov
@miroslavprekop448 som starsi rocnik a nikdy ma v skole nefackali ani nesticovali, ocividne som sa spravala ako vychovane dieta, nevychovane dieta a jeho rodicia si zasluzia podnet na socialku pre zanedbavanie vychovy svojho dietata
@miroslavprekop448 Teba teraz zobudili z umelého spánku, alebo ti 3 roky trvalo, kým si sa dočítal do konca. Cením si, že si po 3 rokoch toľkým odpísal. Vitaj na MK.
@loliki Vytaj loliki !Más svetové meno ,ano teraz ma zobudili.
@zuzana76 ano aj to je odpoveď nejakého šprta.
@zuzana76 p.učiteĺka v škole treba žiakov učiť a nestarať sa kdo aké má vlasy ,rozumiete tomu,učiť nič viac.Doma si spravte poriadky a nie v našej škole.
@miroslavprekop448 ja mam doma skvely poriadok, ucitelky riesia spravanie ziakov podla skolskeho poriadku
@miroslavprekop448 niekto sprt a niekto grazel, podla toho treba aj trest alebo pochvalu
@miroslavprekop448 inak ake by to bolo skvele, keby ucitelia len ucili a deti im chodili do skoly vychovane, bohuzial dnes si 70 percent rodicov neplni svoju ulohu a deti su samorasty a neriadene strely
@miroslavprekop448 Vďaka, si milý. 🙂 Je to len nick.

@zmrzlinka2021 ❤️👍 úžasné si to napísala!