Veľká prestávka na školách
Ahojte mamičky, chcem sa spýtať, že či aj na iných základných školách to funguje tak, že sa cez veľkú 15 min prestávku deti nemôžu prechádzať po triede ani po chodbe nebodaj byť na dvore. Môj syn je prvák a v triede musia sedieť v lavici a jesť. Nezdá sa mi to v poriadku, ale možno to sú nejaké nové smernice škôl? Vďaka za odpovede.
@maxiva to naozaj??? :O
toto uz nie je mozne coho su deti schopne :/
@agnes9 @marse uplne vazne,bolo to po vyucovani,deti sa schovali za telocvicnu.ale aj tam mali kamery,takze tam ucitelka nabehla.potom sa to riesilo na rodicku 😉 to len my rodicia zijeme v sladkej naivite ako su nase deti na to male 😉 aj ja 😀 dcera mi hovorieva,ze jej spoluziaci popijaju,aj skusaju fajcit.uz su siedmaci,takze sa to tam trochu zvrhava...ale oproti jednej skole v meste to je nic.tam su aj drogy a to dost rozsirene....podotykam,ze to je zakladna skola.jooj skazena doba
@maxiva no tak drogy to uz je fakt prehnane, dnesna doba je uz riadne skazena, aby sme sa bali co to bude za par rokov
@maslenka47 nehľadám dôvody, prečo sa sťažovať. Pýtam sa len na to, ako to funguje inde. Syn je hyperaktívny, prechádzka/zmena počas prestávok by mu prospela.
@maxiva tomu verim ja tiez sa obavam ako to bude ked pride u nas puberta :/
v našej škole majú deti na chodbách stôl na ping-pong - môžu si cez prestávku "pinkať", aj to robia 🙂 😉 - a samozrejme aj chodiť hore dole, prechádzať sa, ísť na wc. Ale moje sú už 2.stupeň a prestúpili z inej školy, neviem ako to majú menšie deti u nich 🙂
@bodka70 to maju super aspon trosku aj pohybu 🙂
@slniecko2 , to je už dlhšiu dobu, admin o tom písal článok - skús pohľadať - ide o to, že určité agentúry platia ľuďom za to aby sa zapájali do debát (platení diskutéri) napr aj na MK, s cieľom propagovania určitých produktov (reklama) - títo diskutéri dávajú aj bežné odpovede, aby boli "nenápadní" a pomedzi to vo svojich príspevkoch propagujú - odporúčajú nejaký produkt (napr. vitamíny, kočíky, UM a podobne ) s ktorým akože majú osobnú dobrú skúsenosť. Väčšinou ich odpovede sú neutrálne, nič nehovoriace (málokedy spomenú niečo úplne osobné a konkrétne) . Takže tak 😉 .

@marse ked bola dcera mensia,tak jej spoluziak ,vtedy druhak fajcil za skolou a nukal aj spoluziakov.nasiel si spaky a cmolil 😒