Výsmech
Mám 12 ročného syna. V škole sa mu vysmievajú spolužiaci že je rozmaznaný jedináčik.Onedlho jedináčikom nebude. Je pravda že svojho syna obliekam pekne ale aj lacno. Ďalej sa mu smejú že nosí okuliare, neviem prečo sa mu vysmievajú. Nemá staré okuliare za 20 eur ale ani najmodernejšie za 200. Smejú sa mu že je rozmaznaný. Nechápem to. Najnovšie začali výsmechy kvôli zdraviu. Kubinovi sa zle dýcha a často sa "dusí" keď má takéto chvíľky tak sa mu vysmievajú. Syna aj mňa to trápi. Prečo to tie deti robia? Závidia? Nemajú čo.
Och,až teraz som sa docítala,že Kubko ma 12 rokov,snad si nemyslis,ze svokra v rokoch bude chodit po kupaliskach s tvojim synom,mal by drat kolena na bicykli so svojimi kamosmi
@diapavuch deti jsou zli. Ma segra zije na Slovensku, maji dostatek penez a dala svou dceru ne na soukromnou skolu hocbych na ni mnela, ale vybirala jednu z tech nej co u nich je. Ptala jsem se proc tuhle a pry slo taky o vysledky skoly a take aby byli deti na podobne financni urovni. Protoze jako dite chodila do ,obycejny, skoly a byla ve tride ta ktera mnela temer vse prvni. Treba kolo nebo mobil. Deti ji mneli za rozmazlenou a namyslenou a moc ji to trapilo. Proto dala dceru na skolu kde vi,ze temer vsichni jsou na tom jak je ona. Neni nic divnyho kdyz ma nekdo ve 1.tride mobil nebo platobni kartu,taky znackovi obleceni a podobne. Tym chci jenom rict, ze si nemaji co navzajem zavidet a vysmivat se.A je tahle spokojena dcera i segra. Tak jestli muzes rozhodne zmnen skolu a najdi takovou, kde neni nic neobvykliho kdyz dite ma neco vic.
sorry za výraz ale deti dokážu byť riadne ,,svine" a nemyslia na pocity iných, slabší jedinci v kolektíve to majú ťažké
v skole som si presla svojim, mne nepomohlo nic ..iba potom uz prestup na strednu ☹ .
@nikawero12 pretože od nového školského roka by mohol chodiť na inú školu. a navyše ja som tu cez školský rok nebola
@diapavuch to, ze je dieta pekne obleceny nema nic spolocne s tym, ze je rozmaznany. urcite deti narazaju na jeho inu vlastnost = rozmaznanost. deti vedia byt velmi krute a ked sa niekto niecim odlisuje od vacsiny, tak bohuzial je tercom posmeskov. vas syn je mozno precitliveny a nezapada ko kolektivu. nejde s detmi hrat futbal, nevala sa s nimi po zemi, nebeha po chodbach skoly a tym je iny. to ozaj nema nic spolocne s tym, ako je obleceny. za okuliare sa deti posmievali pred 30 rokmi a bude to tu aj o 30 rokov. bohuzial, synovi to treba len rozumne vysvetlit, popripade, ked je to neunosne, ist za triednou a nech to aj ona povie detom, ze takto sa spravat nemaju, ze sa netreba posmiavat inym, lebo nikdy sa nevie, co sa moze stat niekomu z nich.
@stanislavao futbal by aj chcel hrať ale oni ho vyhadzujú a syn triednu prosil a nepomohlo

@diapavuch To bude asi tym,ze ta PRISERNA svokra nosi vnukovi drahe dary a deti to nevedia dobre spracovat,skus sa spytat svojej svokry mozno ti dobre poradi