Význam testu Komparo pre 4. ročník základnej školy
Dobrý deň! Chcela by som sa opýtať na test Komparo pre žiakov 4. ročníka. Aký je význam tohto testu? Ak študenti na skúške neuspejú, budú musieť opakovať 4. ročník alebo pokračovať v 5. ročníku? Vysvetlite mi to prosím. ďakujem
to je aka skuska?Mam 4aka a neviem o nej... predpokladam ze je to len nejake statisticke zistovanie a nikoho nedaju prepadnut na zaklade toho...
@marieantoinette
@katkaseiner
Googel ma vypadok? https://komparo.sk/
@marieantoinette
@katkaseiner
Googel ma vypadok? https://komparo.sk/
@guudy Prepáčte, ale pretože som cudzinec. Moja rodina žije na Slovensku len 1 rok, takže tejto problematike zatiaľ nerozumiem.
@guudy Prepáčte, ale pretože som cudzinec. Moja rodina žije na Slovensku len 1 rok, takže tejto problematike zatiaľ nerozumiem.
@marieantoinette ale googel podla mna funguje aj pre zahranicnych ;)
@marieantoinette ale googel podla mna funguje aj pre zahranicnych ;)
@guudy dakujem
@guudy dakujem
si cudzinec ale pravopis máš OK.... 😉
@marieantoinette
slúži na porovnávanie škôl a zisťuje sa aké majú vedomosti deti na konci prvého stupňa... čo sa všetko naučili, ako to zvládli - nezvládli.
@guudy dakujem
@marieantoinette je to len štatistika, žiadna známka ani postup do ročníka z neho nevyplýva.
si cudzinec ale pravopis máš OK.... 😉
@marieantoinette
slúži na porovnávanie škôl a zisťuje sa aké majú vedomosti deti na konci prvého stupňa... čo sa všetko naučili, ako to zvládli - nezvládli.
@deti95060810 dakujem
@marieantoinette je to len štatistika, žiadna známka ani postup do ročníka z neho nevyplýva.
@januska12323 dakujem
Je to súkromné testovanie, nie všetky školy sú do toho zapojené. Ide o štatistiku aká je úroveň detí vo vzdelaní na konci prvého stupňa.
Môj syn to išiel písať, bol stlmený liekmi na kašeľ a alergiu, takže aj výsledok bol taký "stlmený". O nič nešlo, na konci školského roka mal vysvedčenie, ktoré odzrkadlilo prácu za celý polrok, mal jednotky.
Za mňa škoda peňazí na testovanie a zbytočný stres pre deti.
Nie je to povinné a my sme za to platili tuším 7 eur, takže určite sa toho nikto nemusí povinné zúčastniť. Dcéra 8macka to robila teraz na jeseň, chceli sme vedieť ako je na tom s porovnaní s ostatnými deťmi kvôli prijímačkach na SŠ budúci rok. Mali SJ, MAT, AJ a dokonca aj dejepis a fyziku.

to je aka skuska?Mam 4aka a neviem o nej... predpokladam ze je to len nejake statisticke zistovanie a nikoho nedaju prepadnut na zaklade toho...