icon

Začíname so školou v septembri 2009

jaduska
21. jan 2009

Viem, že je tu téma o prvákoch aj druhákoch, zrejme pribudnú aj ďalšie ročníky, ale ja by som chcela, ak sa tu stretneme nejaká stabilná skupina maminiek, aby sme nemuseli každý školský rok meniť tému a mali to všetko pekne chronologicky na jednej kôpke :o)

Takže, maminky, ktorých ratolesti už majú zápis do ZŠ za sebou, alebo sa naňho ešte len chystajú sem sa... 😉

mimomu
12. apr 2011

ahojte....viki su v triede az 4ks...takze aj my cakame...vsetci chori. 😒

ada11
12. apr 2011

mimomu, to je asi náš kraj taký postihnutý 😉 nemali sme chrípkové prázdniny, tak teraz.... 😠

jaduska, aj my k A-čku gratulujeme 😉 len neviem ako to všetko dokážeš stíhať pri 3 deťoch 😕 😕 😕

mimomu
13. apr 2011

ahojte 🙂
prosim vsetkych o podporu....zajtra ma viki dalsie kolo hviezdoslava. 😵
dakujemeeeeeeeeeeee 😵

ada11
13. apr 2011

mimomu, veľmi držííííííííme pästeeeeeeeeeeeeeeeee 😉 tááááááááááákto moooooooooooooc 😉

mimomu
13. apr 2011

@ada11 si velmi milaaaaaaaaaaa-dakujeme 😉
minule som ta tiez zazrela na zuske aj s muzom si bola..musim ta uz niekedy oslovit 😀

ada11
13. apr 2011

mimomu, čo si ma nečapla 😀

ada11
13. apr 2011

mimomu, tak nabudúce ma chyť aspoň za rukáv 😀 ja Ťa asi nespoznám, lebo na profilovej fotke nemáš detail 😉 tento týždeň Maťka chodiť nebude, ale budúcu stredu ideme o 15,30 a vo štvrtok chodíme 14,20-13,05 , a potom klavír 15,20-15,55 😉 vy kedy chodíte ?

mimomu
13. apr 2011

my mame v podnelok od 14,45 spev a od 15,30 folklor - 17,10
v stredu obcas /kazdu tretiu/ o 14,45-16,00
vo stvrtok od 14,05-15,30 klasika

nechcela som ta rusit,nieco si telefonovala....vtedy.

maznacik007
13. apr 2011

@mimomu gratulujem

uz mame vysledky z klokana.... tak ma 90 % uspesnost... / vravela ze najviac z triedy/ ale pochvalu nedostala od pani ucitelky ani slovne.. tak aspon mi sme ju pochvalili 😀

jaduska
autor
13. apr 2011

@mimomu aké ďalšie kolo? to už krajské? samozrejme, že držíme palce....

@maznacik007 šikovnica sa nezaprie, gratulujeme 😀

@ada11 ďakujem za gratuláciu....no stíham to tak, že nestíham starostlivosť o domácnosť 😀

mimomu
14. apr 2011

@jaduska tak najprv mali skolske,to mala 1.miesto a potom nasleduju spadove kola 2 a dnes ma to druhe.tak uvidime...uz je tam malo deticiek,tak som jej hovorila,ze nic sa nedeje,ked nepostupi....ale ucitelka za nou stoji,tak snad,to pochopi bez ujmy 😀

maznacik007
14. apr 2011

@mimomu drzime peste na sutazi.... 😵 😉

donara
14. apr 2011

aj my držíme všetky palčeky....

mimomu
14. apr 2011

dakujem vam vsetkym,ale dnes sme nepostupili...uz to bolo velmi uzke....ale nevadi,viki ma velku radost aj tak a obrovsku skusenost 😵 co je do zivota velke plus 🙂

jaduska
autor
14. apr 2011

@mimomu super, že vie zvládnuť aj prehru (teda relatívne prehra, lebo ako píšeš, každá skúsenosť je do života veľké plus)

maznacik007
14. apr 2011

@mimomu nevadi... ved o tom to presne je o skusenostiach.. o tom ze sa tie deti otukaju... my mame napisane uz 3/4 rocne previerky.... stale si drzime ciste konto co sa tyka chyb v diktatoch... / niekedy mam pocit ze sa ja budem dcery pytat ako to ma spravne byt napisane 😀 /

donara
15. apr 2011

@maznacik007 nás tie 3/4 previerky ešte len čakajú.....dúfam, že dopadnú ok 😉

anlu
17. apr 2011

my uz mame asi skoro vsetky 3/4 rocne testy za sebou, len este nie zo vsetkych ma znamky. Z angliny pisali teraz v piatok... Zatial ma zo vsetkych A 😀

no zienky ja idem zajtra k rodicom, tak sa tu majte krasne a prajem vam vsetkym krasny, veselu, slnecnu Velku noc. Uzite si sviatky s rodinkami 😉

jaduska
autor
18. apr 2011

@anlu aj my pôjdeme do VV, ale až v stredu 😀

Ja som dnes ráno zistila, že SAndra tiež písali 3/4 testy, mala v žiackej 4 jednotky 😀

mimomu
18. apr 2011

@jaduska 😵 super
nasich to caka najblizsie dni 😅

lubkaj
19. apr 2011

@jaduska Sikulka je to 🙂

Ja tiez netusim, ci pisali nejake 3/4 rocne testy. Nejake jednotky jej v ziackej pribudli, ze diktat, pisomka a tak, takze to asi bolo ono 😉. Uvidime, co povie ucitelka dnes na rodicovskom...

jaduska
autor
19. apr 2011

@mimomu ďakujeme 😉

@lubkaj vy máte nejako často to rodičko, nie?

lubkaj
19. apr 2011

@jaduska Ani sa mi nezda, teraz bude treti raz tento rok... Aspon myslim, pozriem sa vecer Adrianke do ziackej knizky.

A drzte nam zajtra palce, Adrianka ide na krajske kolo v programovani v jazyku Baltik. Jej kategoria je od 0. po 5. rocnik, takze v nejake popredne umiestnenie neverim, staci, aby nebola velmi sklamana z vysledku...

mimomu
19. apr 2011

@lubkaj drzime moc 😵 😵 😵

jaduska
autor
19. apr 2011

@lubkaj jasné, že držíme....ja som sa minule s tým Baltíkom hrala, lebo mi trebalo do bakalárky obrázky....

lubkaj
21. apr 2011

@mimomu @jaduska Dakujeme... Vysledky este nevieme, mali byt dnes, ale zatial na stranke nic nemaju. Adrianka vsak z toho mala pocit, ze vysledky nebudu nic moc, zo 6 uloh stihla 3, aj to nie celkom dobre. Tak som zvedava... Ale vraj sa dobre zabavila a to bolo hlavne 😉.
Neviem, ake tam boli priklady, ale podla jedneho zadania, co si ako-tak spomenula, bolo jasne, ze to nemohla vediet, lebo tam chceli veci, ktore sa proste este neucila...

Mne sa Baltik celkom paci, je to pekne graficke a daju sa tam naucit aj zlozitejsie programovacie postupy ako su premenne, cykly alebo pomocne procedury...

jaduska
autor
22. apr 2011

@lubkaj ja som zatiaľ prišla iba na to, ako sa v Baltíku kreslí a "čaruje", to programovanie je pre staršie deti, nie? Nemáte nejaké vyrobené obrázky v PC? Dala by som do bakalárky 😀 😀 😀 Teda ak by autorka súhlasila

zusikk
28. apr 2011

ako nam to ide v skole po prazdninach?a co velka noc vysibane? 😉

jaduska
autor
28. apr 2011

@anlu "dvojičke" Olivinke dodatočne všetko naj k narodeninkám..... (nestíham, zabúdam, ospravedlňujem sa)

ada11
28. apr 2011

Maťka bola naposledy v škole 12.4., lebo bola chorá a hne´d v stredu písali písomku z vlastivedy, čo sme ani nevedeli 😕 ale má to za 1, tak je to v pohode 😉