icon

Základná škola Česká v Bratislave

silviaby
11. sep 2013

Máte prosím niekto skúsenosť alebo referencie na ZŠ Česká 10 v BA - súkromná alebo štátna. Ďakujem pekne.Silvia

Strana
z4
lenocka500
13. máj 2019

@namornicka jasne že nesúvisí, to len pre info keby niekoho zaujímalo. Patrí to pod jeden subjekt, súkromná MŠ, ZŠ aj GYM.

lindamedgyesi
19. júl 2019

Dobry den, moj syn chodil od 5 rocnika najprv do Devina a teraz uz v sept.19 pojde do 3 rocnika na gympel Ceska. Ak potrebujete info kludne sa pytajte

zojaaa
Autor odpoveď zmazal
lindamedgyesi
23. júl 2019

@zojaaa dobry den, dobre-zle meno robia skole ludia. Ak sa dietatu nechce ucit a myslite si, ze tuto skolu zvladnete bez pripravy doma tak ani neuvazujte sem ist. Skola je tazka, my sme zacinali az 5 triedou, niekolkokrat som si nadavala ze sme prestupili - fakt sme makali. Ale nemozem povedat nic zle ani na pani ucitelky- pristup ani na sposob vyucbY. Teraz syn hovori perfektne anglicky bez prizvuku, bez prekladu. Nejovorim, ze je vsetko perfekt a bez chyby, ale kebyze mam 2 dieta idem do toho znovu. ALE !!! Zabudnite nato , ze pridete zo skoly a nebudete sa s dietatom ucit a ze bebude mat ulohy. Anglictinu naberaju postupne myslim si ze fajn sposobom. Samozrejme nie vsetkYm vyhovuje, ale ja hodnotim pozitivne.

mimikas
21. okt 2020

@vvia Ahoj, prosim ta uz mas dieta v skole, ako ju hodnotis po case?

lindamedgyesi
21. okt 2020

@mimikas ahoj za nas 👍👍👍 sme spokojny

vvia
21. okt 2020

@mimikas ahoj, uz 2hy rocnik. Asi s odstupom casu a nadhladom hovorim, ze spokojna som a budem rada ak prijmu aj mladsieho syna. Tak ako kazda, aj tato ma svoje muchy. Pre mna je zaklad, ze dcera chodi do skoly rada, ma rada ucitelov a maju v triede super kolektiv deti. Stretava sa casto so spoluziackami aj mimo skoly. Anglictina sa na nu celkom slusne lepi, co som rada, lebo predtym anglinu takmer nemala (myslim ako predskolacka). Maju na vyber v skole aj kruzky, ale hlavne prvy rocnik bol casovo narocny, tam ze maju viac vyucovacich hodin ako na beznej skole. V tomto rocniku mam pocit, ze maju aj lepsi rozvrh. Drzim prsty, ak planujete nastup 🙂 ja nelutujem a uvidim co prinesie cas 🙂

mimikas
22. okt 2020

@vvia ja planujem praveze prestup syna do tretieho rocnika 😀. Nakolko v skolej v ktorej sme to ruzovo nevidime.

vvia
23. okt 2020

@mimikas drzim prsty, snad budete tiez spokoni 🙂

svetluska1979
29. apr 2021

@vvia Ahoj, prosim podarilo sa Vam ziskat nejake informacie? Ja teraz uvazujem o ZS v Devine. Dakujem, Svetlana

svetluska1979
29. apr 2021

@lindamedgyesi ahoj, prosim o informacie o ZS Devin, ako ste sa tam citili? Dakujem, Svetlana

lindamedgyesi
29. apr 2021

@svetluska1979 my sme sa citili dobre. Skola nam dala to co sme chceli. Skola je tazka nie je pre kazde dieta.

vvia
30. apr 2021

@svetluska1979 ake? Ja tam mam dieta uz 2hym rokom

lindamedgyesi
2. máj 2021

@svetluska1979 co konkretne chcete vediet ?

devucha62
5. apr 2022

Ahojte dievcata, zvazujem dat prihlasku maleho na zakladnu skolu Ceska, priamo na Cesku, nie Devin. Ake mate aktualne skusenosti? Citam dost vela negativnych recenzii, tak by som rada citala aj pozitivne 🙂 Je tu niekto, kto je so skolou aj teraz aktualne spokojny? Ake vidite nedostatky? Dakujem

sivana09
1. máj 2025
@oxiaction

Nedá mi sa nepodakovat za všetky skúsenosti, najmä posledné od @oblivian. Preveľmi užitočné. Seriózne sme zvažovali ísť o mesiac na ZŠ Česku na zápis prváčika, ale potvrdili sa všetky obavy
- maly areál skoly, spolocny s 3 ďalšími zariadeniami a ich žiakmi, 1 malou jedálňou a ubohymi športoviskami
- neskúsení pedagógovia a ich fluktuacia.
- bezkoncepcna rozšírená výučba cudzích jazykov
- majiteľka ZS na rodičku?! Dúfam, že aspoň ovláda ona nejaky druhy cudzí jazyk🙂
- 2200€ za 1. ročník
Hľadáme dalej. Este raz dik😉

@oxiaction 2200eur to bolo za rocnik? ci za mesiac?

vvia
3. máj 2025
@sivana09

@oxiaction 2200eur to bolo za rocnik? ci za mesiac?

@sivana09 rocnik
A cennik maju na stranke

Strana
z4