Základná škola Česká v Bratislave
Máte prosím niekto skúsenosť alebo referencie na ZŠ Česká 10 v BA - súkromná alebo štátna. Ďakujem pekne.Silvia
Dobry den, moj syn chodil od 5 rocnika najprv do Devina a teraz uz v sept.19 pojde do 3 rocnika na gympel Ceska. Ak potrebujete info kludne sa pytajte
@zojaaa dobry den, dobre-zle meno robia skole ludia. Ak sa dietatu nechce ucit a myslite si, ze tuto skolu zvladnete bez pripravy doma tak ani neuvazujte sem ist. Skola je tazka, my sme zacinali az 5 triedou, niekolkokrat som si nadavala ze sme prestupili - fakt sme makali. Ale nemozem povedat nic zle ani na pani ucitelky- pristup ani na sposob vyucbY. Teraz syn hovori perfektne anglicky bez prizvuku, bez prekladu. Nejovorim, ze je vsetko perfekt a bez chyby, ale kebyze mam 2 dieta idem do toho znovu. ALE !!! Zabudnite nato , ze pridete zo skoly a nebudete sa s dietatom ucit a ze bebude mat ulohy. Anglictinu naberaju postupne myslim si ze fajn sposobom. Samozrejme nie vsetkYm vyhovuje, ale ja hodnotim pozitivne.
@mimikas ahoj za nas 👍👍👍 sme spokojny
@mimikas ahoj, uz 2hy rocnik. Asi s odstupom casu a nadhladom hovorim, ze spokojna som a budem rada ak prijmu aj mladsieho syna. Tak ako kazda, aj tato ma svoje muchy. Pre mna je zaklad, ze dcera chodi do skoly rada, ma rada ucitelov a maju v triede super kolektiv deti. Stretava sa casto so spoluziackami aj mimo skoly. Anglictina sa na nu celkom slusne lepi, co som rada, lebo predtym anglinu takmer nemala (myslim ako predskolacka). Maju na vyber v skole aj kruzky, ale hlavne prvy rocnik bol casovo narocny, tam ze maju viac vyucovacich hodin ako na beznej skole. V tomto rocniku mam pocit, ze maju aj lepsi rozvrh. Drzim prsty, ak planujete nastup 🙂 ja nelutujem a uvidim co prinesie cas 🙂
@vvia Ahoj, prosim podarilo sa Vam ziskat nejake informacie? Ja teraz uvazujem o ZS v Devine. Dakujem, Svetlana
@lindamedgyesi ahoj, prosim o informacie o ZS Devin, ako ste sa tam citili? Dakujem, Svetlana
@svetluska1979 my sme sa citili dobre. Skola nam dala to co sme chceli. Skola je tazka nie je pre kazde dieta.
@svetluska1979 ake? Ja tam mam dieta uz 2hym rokom
@svetluska1979 co konkretne chcete vediet ?
Ahojte dievcata, zvazujem dat prihlasku maleho na zakladnu skolu Ceska, priamo na Cesku, nie Devin. Ake mate aktualne skusenosti? Citam dost vela negativnych recenzii, tak by som rada citala aj pozitivne 🙂 Je tu niekto, kto je so skolou aj teraz aktualne spokojny? Ake vidite nedostatky? Dakujem
Nedá mi sa nepodakovat za všetky skúsenosti, najmä posledné od @oblivian. Preveľmi užitočné. Seriózne sme zvažovali ísť o mesiac na ZŠ Česku na zápis prváčika, ale potvrdili sa všetky obavy
- maly areál skoly, spolocny s 3 ďalšími zariadeniami a ich žiakmi, 1 malou jedálňou a ubohymi športoviskami
- neskúsení pedagógovia a ich fluktuacia.
- bezkoncepcna rozšírená výučba cudzích jazykov
- majiteľka ZS na rodičku?! Dúfam, že aspoň ovláda ona nejaky druhy cudzí jazyk🙂
- 2200€ za 1. ročník
Hľadáme dalej. Este raz dik😉
@oxiaction 2200eur to bolo za rocnik? ci za mesiac?

@namornicka jasne že nesúvisí, to len pre info keby niekoho zaujímalo. Patrí to pod jeden subjekt, súkromná MŠ, ZŠ aj GYM.