icon

Základná škola Esprit

dentall
18. apr 2016

ma niekto z vas dieta v sukromnej skole Esprit?
ak ano prosim napiste skusenosti. chceme tam zapisat syna. dakujem

orangea26
17. máj 2019

@dentall Podarilo sa vam zistit nejake info? Bola by som vdacna za akekolvek postrehy. Dakujem!

dentall
autor
17. máj 2019

@orangea26 Dobry vecer,
a co by ste chceli presne vefiet?
mali by mat vsetko na stranke. moj syn je tretiek. nie som na 100% spokojna, ale asi na statnej by som nebola spokojna vobec.
takze kludne sa ma pytajte co Vas zaujima. s pozdravom Jarka

tavoda
Autor odpoveď zmazal
lubka007
5. júl 2020

@dentall Dobry den, ja by som chcela vediet, ako ste spokojna s vyucovanim, ucitelmi, hodnotenim deti, stravou a tak celkovo, pomer cena/kvalita. Ak uz si zaplatim sukromnu skolu, nech mozem cakat vyssi standard pristupu od zamestnancov k detom napriklad. Do akej miery je tam ten pristup individualny a ustretovy...

dejna20
10. mar 2025

@dentall dobry den, ste este na esprite?

dentall
autor
11. mar 2025

@dejna20 Dobry den prajem. uz nechodi syn tam.

dejna20
11. mar 2025

@dentall a prelozili ste ho z dovodu nespokojnosti slebo uz je na strefnej? kludne aj do ip. zvazujeme predtup tam a stsle vaham

dentall
autor
21. mar 2025

@dejna20 a kam teraz chodi? preco tam chcete ist? a do akeho rocnika.
nas syn je uz na gymnaziu- inde. prestupil v siestom rocniku do Devina na Cesku

dejna20
3. apr 2025

@dentall na fantasticku sukromnj chodime a stahuje sa do mesta. chceme ostat v ba 2 na sukromnej skole. do espritu nas uz vzali ale ma nastupit v sept a neviem co cakat, ci riesit sj nieco ine.

dejna20
3. apr 2025

@dejna20 a bude tretiacka len

dentall
autor
4. apr 2025

@dejna20 dobry den, nepoznam fantasticku skolu, nie ste tam spokojni ked chcete prestupit?
moj prestupil kvoli kolektivu. bolo to fakt desne. sikana, velmi maly kolektiv- najprv som to povazovala za vyhodu ale neskor som vyhodnotila ze to bolo skor na skodu.
prestupil do Devina na cesku a mladsi rovno do prvej isiel. spokojni sme tam . starsi teda uz na bilingval chodi. zatial takto pisem , ked tak kludne sa pytajte. pekny den

dejna20
4. jún 2025
@dentall

@dejna20 dobry den, nepoznam fantasticku skolu, nie ste tam spokojni ked chcete prestupit?
moj prestupil kvoli kolektivu. bolo to fakt desne. sikana, velmi maly kolektiv- najprv som to povazovala za vyhodu ale neskor som vyhodnotila ze to bolo skor na skodu.
prestupil do Devina na cesku a mladsi rovno do prvej isiel. spokojni sme tam . starsi teda uz na bilingval chodi. zatial takto pisem , ked tak kludne sa pytajte. pekny den

@dentall a co sa tyka ucenia, nemali ste pocit, ze syn potom zaostaval na ceskej? Alebo naopak, ze v esprite mal toho vela praveze a na ceskej sa mu ulavilo? uroven matiky v esprite vam ako prisla, ked to teraz viete zrovnat? lebo ja chcem aby sa aj nieco naucila a dostala sa potom ma strednj ale zaroven jej necjcem ruinovat zivot neustalymi pisomkamk a domacimk ulihami, ako ma syn na stattnej