icon

Základná škola Šaca. Viete niečo o tejto škole?

enelbinka
14. jan 2014

Ahojte....poprosím kto vie info o ZŠ Šaca, či sú tam rómovia a nejaké problémy s nimi spojené, a info o možnosti hrať tam futbal 🙂

stary_ujco
14. jan 2014

Tak osadnici zo Sace asi nikde inde ako na ZS v Saci chodit nebudu... 😉
Futbalove ihrisko pri skole je, ale zalezi na ucitelovi, ci ich tam pusti hrat alebo budu robit vymyk na hradze.

janulik2008
14. jan 2014

@enelbinka ahoj 🙂 musím to sem napísať 🙂 V Šaci za čias riaditeľa ktorý bol pred aktuálnym bolo super. Odkedy sa zabil tak to ide dole vodou s tou školou. Poviem to takto kým bol Šurím riaditeľom spravil altánok, umelý trávnik, hojdačky, 2 trampolíny, vonkajšiu gymnastiku, plážové ihrisko a tiež aj trávnik so zavlažovaním. Odkedy je tam riaditeľ ten čo je trz je to tam strašné, čo mi hovoria deti tak z ničoho nič Vám tam Rom otvorí dvere cez hodinu a škeria sa cez otvorené dvere. Niekedy tam chodili deti zo šace trz každý dáva svoje dieťa na inú školu kvôli tomuto problému.
Keď prišiel nový riaditeľ jediné čo im tam spravil bolo to, že im tam dal tie tabule neviem sa volajú. Uznávam aj to treba pretože je iná doba ale šurín sa snažil aby sme vypadli von zo školy nie len sedieť doma.
Aj učiteľky sa tam dosť zmenili čo počúvam. Som rada že som z tej školy preč keďže je to tam také aké je ale na druhej strane na tie časy keď som tam bola do 9teho ročníka nezabudnem.
Asi som ti nepomohla ale musela som napísať to sem 🙂

Keď tak tu je video o škole ... je už staré ale vždy keď si ho pozriem tak si spomeniem na všetko pekné ... bolo aj na YT ale neviem prečo ho už neviem nájsť
http://www.mojevideo.sk/video/6cd1/prezentacne_...

katastrofan
15. jan 2014

Tak ja by som sa tam netlačila už pred 25 rokmi tam bolo dosť neprisposobivých romov, teraz su tam aj čisto romske triedy, pozri si stránku školy, fotky tried a uvidiš.....