icon

Zamilovaný 12 ročný syn

diapavuch
31. júl 2014

Mám syna- Jakuba. Povedal mi že sa zamiloval do jedného dievčaťa. Samozrejme si vážim že mi to oznámil. Povedal mi aj kto to je. Myslela som si že niekto z triedy alebo zo školy. No žiaľ nie. Je to modelka, nemá dobré správanie.....Skrátka nie dobrá. Kubino je do nej celý "paf". Mám syna v tom nechať nech si sníva? Alebo mu mám tu dotyčnú vytĺcť z hlavy? Snažím sa ho pochopiť, pomôcť mu ale nedarí sa. ☹ ☹

diapavuch
autor
31. júl 2014

@ukulela chodí na futbal bol v tábore. S manželom sa bavia o veľa veciach ale on mu vraví že ked ju má rád nech "kašľe" na ostatných. To odtrhnutie od netu by neprežil. Otec s ním chodí liezť ale tam nie sú celý deň lebo on to nevydrží

lvka
31. júl 2014

@diapavuch asi by som bola radsej keby moj 12rocny syn "platonicky lubil" nejaku modelku s ktorou sa pravdepodobne v zivote NIKDY nestretne a ak ano, tak (aj ked si myslim ze je najkrajsi a najsikovnejsi a najmilsi na svete) by s nou asi nikdy v zivote nebol, ako keby realne v tomto veku chodil s nejakymi zenami...
asi som zaspala dobu, ale mal by fakt chodit po horach, bicykloch, turach, futbale, kupaliskach... a nie chodit s niekym....

diapavuch
autor
31. júl 2014

@lvka on sa s ňou stretol (teda videl ju naživo) po horách chodí aj lezie doma máme bazén v ňom sa kúpe ale vždy si nájde chvíľku aby sa na ňu mohol pozrieť

namarie
31. júl 2014

ja som tiež myslela, že ide o skutočné dievča z jeho okolia... to akože teba žerie modelka nejaká zahraničná a dospelá? joooj tak z toho už dupľom vyrastie a ty to totálne preháňaš... ja som bola "zamilovaná" do speváka No Name niekoľko rokov ... od nejakých 10 do 13 cca a to bol z Košíc a ja z Michaloviec 😀 a moja mama nedostávala infarktové stavy z toho, že by som za ním ušla alebo sa nejako pokazila 😀

liebling98
31. júl 2014

@terezka1947 princ Philip sa svojho času páčil aj mne. Dokonca som sledovala v tv nejakú letnú olympiádu, kde pretekal v jachtingu tuším. Len aby som ho zazrela.
No počas mojej puberty internet rozšírený nebol, počítače boli rarita. Mala som celú izbu polepenú plagatmi -Tom Cruise (mladšie ročníky nech odpustia, vtedy nemal ani 30) a nejaké chlapčenské kapely, kde hudba pri predaji nosičov bola druhoradá. Mamka len poznamenala, či môžem v tej izbe spať, keď sa na mňa díva vyše 100 očí. 😀
@diapavuch chlapca to prejde. Ak chceš niečo urobiť, usmerni ho na nejaké koníčky, šport a podobne.

janina218
31. júl 2014

Ale ved sa nejdu brat 😄 Aj my sme boli ako male zamilovane. jeho to prejde, ked sa zamiluje do nejakej kamaratky 😊

hermina_
31. júl 2014

boze moj, to su problemy 😀 ale ako pozeram, tak pomaly co tema od tejto zakladatelky - to "obrovsky" problem

radina
31. júl 2014

Bud rada , ze je zamilovany - do dievcata - aspon uz je zaradeny 😀 ..a ver tomu, ze aj v noci o nej sniva 😉
Ja som bola zalaskovana do Brendona Walsha a potom v starsom veku Rickiho Martina 😀 😀 ten ma drzal dost dlho az kym som nezistila ze je na muzov 😀 ... a teraz slintam nad Vin Dieslom... dokonca aj manzel to vie. 😀

edita56
Autor odpoveď zmazal
hermina_
31. júl 2014

@edita56 ved to hovorim - v porodnici s 3-dnovym babom a este stiha riesit tento OBROVSKY problem 😀

mircalla
31. júl 2014

@diapavuch Vymyslene, to je jasne hned po precitani

nikawero12
31. júl 2014

@diapavuch mňa by zaujímalo či si tieto svoje témy vymýšľaš len tak z nudy, alebo ťa za to aj platia? 😀 😀 😀 ...lebo ak je to za peniaze, tak by som sa možno aj ja dala na spisovateľskú dráhu... 😀 😀 😀

epana31
31. júl 2014

Boze moj,ked uz toto je problem tak naozaj sa necudujem kam tento svet speje,nic v zlom ale aspon jeden den by taketo osoby mali mat na starosti postihnute dieta a viac by taketo p...y neriesili, az mi je do placu 12rocny cihlapec sa zamiluje do niekoho kto o nom nema ani sajnu a tak pre istotu to treba nafuknut az do takeho stavu ze matka je pomaly zrela na psychiatriu a musii sa postazovat nato ze jej potenccionalna nevesta ktora o nich netuší nieje vhodná pre jej syna. Ale aj tak priznam zavidim aj ja by som chcela riesit raz za cas taketo stupidity

jolinka
31. júl 2014

zakladatelka sa asi chcela len pochvalit so svojim uzasnym Kubinom 😉 😉 ..elegantny, pekny, slusny, dobre obleceny, vyspely... mohol by chodit s hociktorou ale vsetkymi krasavicami z triedy pohrdne a vyberie si modelku az hen z Anglicka.. 😅 😅

a ze rodinka ma na to aby chodila do Londyna kuknut za synovou frajerkou 😒

tilly
31. júl 2014

@jolinka 😀 😀

edita56
Autor odpoveď zmazal
jolinka
31. júl 2014

@edita56 ja Kubinovi v podstate fandim 😀 😀 😀 😀 aspon nehrozi ze dotycna bude svokra mojim dceram 😀 😀 😀

mihula
31. júl 2014

@diapavuch zbal mu do rupsaku liter mlieka,macka a ciste slipky a nech ide,ale co zas na to tvoja Priserna svokra,mozno pojde snim radsej do toho kina

mihula
31. júl 2014

@diapavuch on je uz 3roky zamilovany a ty si chcela aby snim babka chodila na kupko a do kina 😀

lauricka
31. júl 2014

@diapavuch to sa da, mu ju vytlct z hlavy? Ja myslim, ze si to poriesi sam... 😉 Mozes mu naznacit, ze vyber partnerky je dolezity, aka je a tak...ale v tomto veku...mno, to asi este nie je take podstatne 🙂

mihula
31. júl 2014

@epana31 ale ci potencialna nevesta stoji o takuto svokru,to mi vysvetli mam v tom chaos 😎

mnamko
31. júl 2014

@mawka tvoj názor beriem,ale hold je to mladé ucho,keby bol starší a vedel sa postarať nielen o seba ale aj o deti,tak nepoviem nič,u neho je to teraz kde by išli a keď vidím otky,že su zas bez detí tak viem že jemu nejde o deti ale len o ňu a to ku vzťahu sa mi nepáči,má ju brať aj s deťmi

mawka
31. júl 2014

@mnamko tak ano, v tomto aj ja s tebou suhlasim. lebo ak uz si chlap najde zenu, ktora je slobodna mamina ci rozvedena s detmi/dietatom, tak uz ju musi brat ako celok s tymi detmi. nie ze ona a sak hen, to su jej deti, s ktorymi ja nemam nic. toto je pravda.
sice nie je ich otec, ale nemoze od nej deti odclenit. bud vsetci alebo bye bye. inak sa ten vztah rozsype casom. lenze potom tym aj tak trpia decka, namotaju sa na "noveho tatka" a zrazu si on uvedomi, ze ale on chcel len maminu, nie dve deti a ze mu to takto nevyhovuje a sklame nielen jednu osobu, rovno dve, tri...

mnamko
31. júl 2014

@mawka presne môj názor,

epana31
31. júl 2014

@mihula ja to vidim tak ze chuda nevesta nic nezmoze lebo chlapec sa platonicky zamiloval-samozrejme ze behom pol roka si najde novy objekt ktory ho bude fascinovat ale svokrusa uz vidi dopredu ich spolocnu buducnost aj ked sa momentalne proti tomu neexistujucemu natlaku od nevesty zubami-nechtami brani 😀

natalka13
31. júl 2014

Prosim ta a ty mas kolko rokov???
Baby ja sa Vam cudujem, ze toto tu vobec este riesite.
12 rocny ma idol, no a, aspon vieme vsetky ze je OK.

mihula
31. júl 2014

@terezka1947 no lebo tatko je asi viac zamilovany do modelky ako syn-jednoducha matika

kamajka
31. júl 2014

@mawka ja to mam zazite..na vlastnych detoch.takze suhlasim🙂.

mihula
31. júl 2014

@epana31 dakujem mam v tom jasno

mawka
31. júl 2014

@kamajka teraz co konkretne? 🙂 novy tatko ci zamilovanost do idola? 🙂