icon

Zamilovaný 12 ročný syn

diapavuch
31. júl 2014

Mám syna- Jakuba. Povedal mi že sa zamiloval do jedného dievčaťa. Samozrejme si vážim že mi to oznámil. Povedal mi aj kto to je. Myslela som si že niekto z triedy alebo zo školy. No žiaľ nie. Je to modelka, nemá dobré správanie.....Skrátka nie dobrá. Kubino je do nej celý "paf". Mám syna v tom nechať nech si sníva? Alebo mu mám tu dotyčnú vytĺcť z hlavy? Snažím sa ho pochopiť, pomôcť mu ale nedarí sa. ☹ ☹

Strana
z4
nini1010
31. júl 2014

Pane Boze... Keby chudak vedel co tu maminka riesi... Preziva prvu platonicku pubertalnu lasku a ty chces hned riesit ci je to dievca prenho dost dobre???Ked si odmyslim ake je to smiesne ze v podstate dieta sa nemoze ani bez suhlasu mamicky slobodne zamilovat uz teraz je jasne ze sa z teba stane presne taka svokra o akych tu na MK zeny stale pisu.Klud,nihy v teple a nechaj chlapca tak.Medzi recou sa ho mozes opytat ze co a ako ale ziadne vysluchy.Je predsa normalne ze pubertalne lasky su intenzivne ale aj rychle a kratke ale tym vsetkym si musi prejst aby sa z neho stal spravny muz.

nini1010
31. júl 2014

Citam si prispevky autorky k celej diskusii a ostala som v nemom uzase ked som zistila ze to nie je ziaden novy nick ale seriozna mamicka ktora je na MK uz dlhsiu dobu.Neverim ze toto by mohla jedna dospela sudna zena takto vazne ozaj riesit ako problem.Boh opatruj raz vasu nevestu...

edita56
Autor odpoveď zmazal
nini1010
31. júl 2014

@edita56 Hej hej uz som si vsimla. Hotova rozpravkarka toto 🙂

angel1223
31. júl 2014

@diapavuch moc sebavedomy???tak dostane ,,priucku,,a uz taky nebude

bambibam
31. júl 2014

@diapavuch tebe v 12 rokoch čo rodičia vtlkali do hlavy, nechala by som to na neho ...neviem si predstaviť riešiť medzi 2 deťmi problém - jééj páčiš sa mi ,alebo čo ju chceš vychovávať ? Myslím si ,že správne je vypočuť - povedať názor v tichosti ,všetko za a proti ,a nepoučovať . Syn práve objavil ,že je tiež niekto a môže mať rád ...napr: aj modelku.

zita19
31. júl 2014

@diapavuch ide si ju brat? Ja nechapem co riesis u 12 rocneho decka. Nechaj ho uzivat sa krasu prvy krat zapalenych lytok... Radsej zahaj hodiny sexualnej vychovy aby neostal sokovany z mokrych snov

kamajka
31. júl 2014

@mawka to s tym tatkom🙂 zamilovanost do idola neriesim😀

mawka
31. júl 2014

@kamajka 😀 tiez sa cudujem, ze to niekto riesi. ale tema "novy tatko" je cim dalej tym aktualnejsia. viem, ake to je, ked sa decka namotaju na niekoho, o kom si myslia, ze uz to bude super a navzdy a potom sa pytaju A kedy konecne a ty nevies, co im mas povedat, lebo proste nevies, lebo sama cakas, kedy sa to dozvies.

zvolsiinylogin
31. júl 2014

@diapavuch trocha nechapem.....najlepsie sa clovek uci na vlastnych chybach....neviem, aku rADU CHCES, CI MU TU BABU POMOCT ZBALIT - ale na to je hadam primlady, alebo ako vytlct? aby sa preorientoval, ze je to nieco zle? nechaj to na nom.....ak sa o nu pokusi, bud sa popali a pouci, alebo bude vitaz ....taketo prve lasky nemaju dlhe trvanie...moj synator nevlastny balil dievcata ako mohol od 12 -tich, uz mal mnoho "frajeriek", ale maximalne si myslim, ze sa pobozkali...a uz ma 14, nic mu nie je, dobre sa uci, u zien ma uspech, aj v kolektive....nikto mu nebranil v nicom.....mozes mu tak maximalne pofukat bolacku, ked bude sklamany, ale ja by som do toho nezasahovala.... 😕

vikaoldrachova
1. aug 2014

Určite nieje dobré že syn je zamilovaný do ženy čo berie drogy. Ale nechaj syna. Dúfam časom pochopí že nebol zamilovaný do tej pravej. Spravila si všetko preto. 🙂 Držím palce.

malzeville
10. aug 2014

@vikaoldrachova 🙂🙂

denae
10. aug 2014

@diapavuch absolútny súhlas s @vikaoldrachova a ešte doplním, že nielenže po čase zistí, že nebol zamilovaný do tej pravej, ale že v skutočnosti nebol zamilovaný vôbec 🙂 a bola to len dočasná závislosť 😉 ...a takých ešte budeeee 😉

mamina_25
12. sep 2016

Neviem sa ubrániť smiechu 😀 zbytočne riešis neriešiteľné,nechaj syna nech sa zaľúbi,odľúbi a nech si sníva...v puberte sú také stavy úplne normálne...Ty si snáď počas puberty nebola zaľúbená vôbec?buď rada,ze sa ti zdôverí,len to nepokaz...

suve99
12. sep 2016

..môj syn má tiež 12,5 roka, ale o nejakých láskach ani nesníva, on je zaľúbený do PC, bicyklovania a pod....kokos, toto riešiť na nete.... 😒

evita11223
12. sep 2016

Ale vsak to je zlate, kazdy si tym snad presiel ze sa platonicky zalubil do nejakeho herca alebo modelky a podobne. Nechaj ho on to urcite pochopi a casom ho to prejde

lubkavargova1
12. sep 2016

A tu mamina zistila, ze pre synatora uz neni ta naj-naj-naj....
Pozri, take celebritky maju iny level znamosti ako tvoj synator. Neboj, pride ina dievcina...realnejsia

mysga
12. sep 2016

Ja som milovala Kurta Cobaina. Ktorý je mŕtvy feťák, čo mal za ženu lahkú devu... Fakt dosť moc. Dokázala som sa aj bez maminej pomoci vyrovnať s tým, že je mŕtvy a nedosiahnuteľný, nie som na drogách a ani netrpím nekrofíliou. :D To je moc, že vytĺcť mu ju. :D To ako čím, Aničkou z druhej lavice?

rainee
6. aug 2021

Ahojte, obnovuje tému. Mňa tiež zaujíma ako riešite reálne lásky 10-13r deti. Ja mam pocit ze sa s tým vrece roztrhlo, dcerine spolužiačky už niektoré majú normálne akože frajerov v tomto veku. Jasne ze sa nejedná o sex, skôr také platonicke chodenie, stretávanie sa vonku atď. Na jednej strane mi to príde skoro, na druhej keď si dobre vychádzajú a sú normálni, tak zabrániť stretávaniu mi príde tiež od veci.... A teda niekedy ich to môže fakt držať aj do dospelosti, poznám prípad co sa detí poznali zo škôlky a dodnes sú spolu.

Strana
z4