Zavrú sa školy v čiernych okresoch?
10. nov 2021
Ahojte, schyľuje sa k tomu nie?
Aký máte názor alebo predtuchu?
Véd tie čísla nie sú udržateľné, logicky zostáva homeoffice a školy spojiť s vianočnými prázdninami o dva tri týždne skôr?
Naco sa čaká?
Ved školy su semen iste, nie tak?
Predošlá
Strana
z4
@simca06022011 to s očkovaním u všeobecných lekárov je lepšie, nechápem prečo to u nás nejde...
@malena neviem ci to ockoval prakticky, skor asi nie, ale on ich volal na očkovanie / objednával.
Predošlá
Strana
z4

@malena Maďari (v prvom rade) maju od začiatku roka velmi vela zaočkovaných, proste odborníci povedali, budu 4mil zaočkované, za dva dni otvárame štadióny, za dva dni ich tolko bolo (motivacia 😁) , v lete mali uz pokoj.. svokrovci uz koncom leta mali (alebo mali termín, nepamatam si presne) na 3.dávku. To je rozdiel. Očkovať ich volal LEKAR, nešli do nejakého noname centra, indovidualne, cize to moze na starsich ludi vplývať dosť, mozno keby ockoval babky/dedkov ich lekar, inak by sa k tomu stavali. Inak ai este teraz presne pamatam tie zástupy ľudí na ockovanie na ulici 😂Rozdiel je aj v politikoch. Orban sa kovidom zapodieval minimalne, urobili komisiu/odbornikov a ti co povedali bolo. Vlada riesila bezne statne veci a nie tieto kovid hadky (mysli, vela im nerizumiem 😂 ale co komentuje moj chlap tak u nas je to extrem).
Mrtvych mali velmi vela tiež, plne nemocnice rovnako ako u mas na jar, dostávali bohuzial pomoc uz neskoro viaceri... Info mam z prvej ruky, mam partnera ktory je Maďar a mame tam teda pol rodiny, dokonca pár umrti v nej, najmladsi by mal 31rokov teraz... . Ruška v interiéri sa nosili po prvej vlne aj v lete (na 100% viem, 3t som tam bola - leto 2020), skoly boli zavreté dost aj základne, neviem ci celoplosne ako u nas, ale dcerina kamarátka vtedy 5.tacka bola dosť doma.
Tento rok uz Ruška/opatrenia ani velmi nesledujem, určite som nevidela rúška medzi ludmi v lete, je to pochopitelne kedze zaočkovaných maju kopec. Dcera mi ale teraz vravi, ze ked chodili v auguste so starkymi kade tade rusko nosila v interieri (obchod atd) a viem ze ked som isla s chlapom v auguste do budapesti, tiez sme rúška do interieru mali. Cize vidis, každý povie inak... Je mozne ze to aj ma kazdy inak, kazda firma inak, niekto je opatrnejsi, iny nie 😊 mozno kvoli nam si ich dali 😂Ak je teraz rozdiel (co je v podstate vsade inak), tak len kvôli % zaockovanosti a tomu, ze niekto povie dosť a budeme fungovať normalne.
Ale je to iba otazka casu... Ak sa cisla budu zhoršovať, vsade sa nejaké opatrenia zavedu.