Ako nakupovať bezpečne cez Amazon?
Dobrý deň. Chcem sa s vami poradiť o nákupoch z amazonu... Má niekto s ním skúsenosť ?... potrebujem dieťaťu z tade objednať veci na poníka pretože na slovenských stránkach nemajú úplne všetko čo potrebuje. Nakupovali ste tam aj vyššie položky v hodnotách cca 200€ ? A ak áno asi ako dlho ste na to čakali ? Ďakujem za odpoveď. 😊
Ano kupujeme temer vsetko ale teda z Amazon.de z Nemecka kvoli clam. Vzdy bez problemov a aj sa nam par krat stalo ze sme chceli nieco vymenit a ani sme
nakoniec nemuseli
vratit povdnu vec naspat a poslali nam novu. Sluzby zakaznikom su skvele, hlavne ti predajcovia si
chcu udrzat dobre hodnotenie.
Amazon.de áno kožené púzdra na mobily. Mobily s manželkou máme atypické, nie mainstream a inde o púzdre naň ani stopa. Našli sme na Amazon.de, objednali, platba hneď kartou spolu asi 100€. Tovar išiel odniekiaľ zo skladu zo Španielska, nejakých 10 dní a bolo to doma. Nebál by som sa tohto. Je to overený obchod.
Kupujem na Amazon.de, dorucovat si davam ale do Rakuska, kedze tam je postovne zdarma. Vzdy bez problemov, aj vratenie tovaru.
Kupujem na Amazon.de, dorucovat si davam ale do Rakuska, kedze tam je postovne zdarma. Vzdy bez problemov, aj vratenie tovaru.
@simsalabim v 2023 v decembri bol shipping 5,66€, aj v cene som sa sekol 🙂 v predchádzajúcom príspevku. Puzdro 1 ks stalo 19,99 x 2 plus shipping
@simsalabim v 2023 v decembri bol shipping 5,66€, aj v cene som sa sekol 🙂 v predchádzajúcom príspevku. Puzdro 1 ks stalo 19,99 x 2 plus shipping
@kocuris neviem, aka cena je teraz, ale viem, ze ked som to pozerala naposledy, bolo to 11€ za postovne. Tak to radsej sadnem do auta, odveziem sa k boxu za hranice a nakupim si v Hofferi. Zda sa mi zbytocne platit postovne, ked nemusim. Ale tak ja byvam v BA. Ale je pravda, ze tovar musi dorucovat Amazon, ale bolo dorucenie zdarma.
@kocuris neviem, aka cena je teraz, ale viem, ze ked som to pozerala naposledy, bolo to 11€ za postovne. Tak to radsej sadnem do auta, odveziem sa k boxu za hranice a nakupim si v Hofferi. Zda sa mi zbytocne platit postovne, ked nemusim. Ale tak ja byvam v BA. Ale je pravda, ze tovar musi dorucovat Amazon, ale bolo dorucenie zdarma.
@simsalabim 11€ je už dosť. Pre mňa Rakúsko ďaleko, ale napr. z CZ si dávam do prihraničnej obce na poštu alebo do Packety. Mám do CZ 15 km, čo je menej za benzín ako je poštovné na SK... Holt ceny stúpajú. Niekedy je paradox, že postovne je drahsia ako samotný tovar 🤦♂️
Z akehokolvek amazonu (aj z americkeho) kludne. Su sice sprostredkovatelia, ale v pripade problemov, vedia zatlacit na predavajuceho. Raz sme napriklad objednali celokozene topanky (dost drahe) a po tyzdni sa nam zacala odlupovat koza. Tak sme reklamovali, firma nam vratila peniaze a aj tovar sme si mohli nechat, ak im nedame negativnu recenziu😀tak ich muz na "tazku robotu" vyuzil🙃 len si treba precitat podmienky vratenia, niekde treba dost platit, ze sa neoplati tovar vraciat (hlavne cinanom z ciny).
Z Amazon.de mam pracku, susicku, mobily, puzdra... kamoska objednava skakacie hrady, nabytok (elektricky krb). Teraz naposledy vyzivove doplnky a koreniny.. len teda ja som v at, takze o starost menej s postovnym
my z Amazonu casto , mame kavovar, pocitac, mobily, kinhy, sportove veci pre syna, vzdy dorucene uplne v poriadku, reklamacie tak isto. Kedze zijem v AT, postovne zdarma- za mna jeden super obchod.
@simsalabim 11€ je už dosť. Pre mňa Rakúsko ďaleko, ale napr. z CZ si dávam do prihraničnej obce na poštu alebo do Packety. Mám do CZ 15 km, čo je menej za benzín ako je poštovné na SK... Holt ceny stúpajú. Niekedy je paradox, že postovne je drahsia ako samotný tovar 🤦♂️
@kocuris inak máš šťastie že máš CZ blízko ja by som z amazonu kúpila oveľa viac keby že mám do Čiech bližšie 😁
ja som kupovala aj z amerického so strašným poštovným - lebo proste na europskom tovar nepredávali a ja som chcela ten konkrétny… ale všetko prebehlo vždy ok, aj z amerického aj z nemeckého…
Minule som kupovala z UK a vyšlo ma to so všetkými poplatkami a poštovným lacnejšie ako kúpiť na SK stránke 😀

@dani2406 Nakupovala som tam uz vela a cakala som na to vzdy tolko, kolko tam je uvedene. Nektory tovar ide rychlejsie, niektory pomalsie, kazdy tam ma uvedeny odhad. Za mna bezproblemovy obchod.