icon

Ako nakupovať bezpečne cez Amazon?

dani2406
2. máj 2026

Dobrý deň. Chcem sa s vami poradiť o nákupoch z amazonu... Má niekto s ním skúsenosť ?... potrebujem dieťaťu z tade objednať veci na poníka pretože na slovenských stránkach nemajú úplne všetko čo potrebuje. Nakupovali ste tam aj vyššie položky v hodnotách cca 200€ ? A ak áno asi ako dlho ste na to čakali ? Ďakujem za odpoveď. 😊

marianarem
•
2. máj 2026

@dani2406 Nakupovala som tam uz vela a cakala som na to vzdy tolko, kolko tam je uvedene. Nektory tovar ide rychlejsie, niektory pomalsie, kazdy tam ma uvedeny odhad. Za mna bezproblemovy obchod.

niekto2hy
•
2. máj 2026

@dani2406 Nepises ktory Amazon.

bubinda
•
2. máj 2026

Ano kupujeme temer vsetko ale teda z Amazon.de z Nemecka kvoli clam. Vzdy bez problemov a aj sa nam par krat stalo ze sme chceli nieco vymenit a ani sme
nakoniec nemuseli
vratit povdnu vec naspat a poslali nam novu. Sluzby zakaznikom su skvele, hlavne ti predajcovia si
chcu udrzat dobre hodnotenie.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
simsalabim
•
2. máj 2026

Kupujem na Amazon.de, dorucovat si davam ale do Rakuska, kedze tam je postovne zdarma. Vzdy bez problemov, aj vratenie tovaru.

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
simsalabim
•
2. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris neviem, aka cena je teraz, ale viem, ze ked som to pozerala naposledy, bolo to 11€ za postovne. Tak to radsej sadnem do auta, odveziem sa k boxu za hranice a nakupim si v Hofferi. Zda sa mi zbytocne platit postovne, ked nemusim. Ale tak ja byvam v BA. Ale je pravda, ze tovar musi dorucovat Amazon, ale bolo dorucenie zdarma.

dani2406
autor
•
2. máj 2026
@niekto2hy

@dani2406 Nepises ktory Amazon.

@niekto2hy amazon.de

kocuris
•
Autor odpoveď zmazal
•
niekto2hy
•
2. máj 2026
@dani2406

@niekto2hy amazon.de

@dani2406 Tak tam je to v pohode,len musi predajca posielat tovar na SK.DE je dokonca aj v CZ preklade.

vevesh
•
2. máj 2026

Z akehokolvek amazonu (aj z americkeho) kludne. Su sice sprostredkovatelia, ale v pripade problemov, vedia zatlacit na predavajuceho. Raz sme napriklad objednali celokozene topanky (dost drahe) a po tyzdni sa nam zacala odlupovat koza. Tak sme reklamovali, firma nam vratila peniaze a aj tovar sme si mohli nechat, ak im nedame negativnu recenziu😀tak ich muz na "tazku robotu" vyuzil🙃 len si treba precitat podmienky vratenia, niekde treba dost platit, ze sa neoplati tovar vraciat (hlavne cinanom z ciny).

guiseppinka
•
2. máj 2026

Z Amazon.de mam pracku, susicku, mobily, puzdra... kamoska objednava skakacie hrady, nabytok (elektricky krb). Teraz naposledy vyzivove doplnky a koreniny.. len teda ja som v at, takze o starost menej s postovnym

gab
•
2. máj 2026

my z Amazonu casto , mame kavovar, pocitac, mobily, kinhy, sportove veci pre syna, vzdy dorucene uplne v poriadku, reklamacie tak isto. Kedze zijem v AT, postovne zdarma- za mna jeden super obchod.

janulik2008
•
2. máj 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris inak máš šťastie že máš CZ blízko ja by som z amazonu kúpila oveľa viac keby že mám do Čiech bližšie 😁

biba_18
•
2. máj 2026

ja som kupovala aj z amerického so strašným poštovným - lebo proste na europskom tovar nepredávali a ja som chcela ten konkrétny… ale všetko prebehlo vždy ok, aj z amerického aj z nemeckého…

yellowunicorn
•
2. máj 2026

Minule som kupovala z UK a vyšlo ma to so všetkými poplatkami a poštovným lacnejšie ako kúpiť na SK stránke 😀

natalka13
•
2. máj 2026

Je to trhovisko, dodanie mas teda rozne dlhe.

anonym_25ce52
•
2. máj 2026

Ano, pravidelne objednavame, ale do AT, kedze tu zijeme. Ale vzdy pozerame, ci je predajca aj dodavatel amazon.de. Vsetko ok.

raffaella
•
3. máj 2026

Objednávam z amerického a nemeckého Amazonu a úplne bez problémov.