icon

Ako správne inzerovať dojčenské mlieko na Vinted?

moje2deti_
15. jún 2026

Ahojte dievčatá potrebovala by som radu ako je možné že niektoré predávajúce inzerovať dojčenské mlieka vintide a ja keď tam zadám mlieko tak mi dôjde obmedzenie účtu upozornenie.
Ako to mám nahodiť aby mi to Vintid nevymazal ?
Ďakujem

anonym_adb17a
15. jún 2026

Nahoď do bazáru na koníka 🙂 Je to tak, že tvoje inzeráty niekto nahlásil, ich inzeráty nie. Predaj mlieka je tam zakázaný, ak budeš opakovane pridávať zakázaný tovar, zablokujú ti účet úplne.

anonym_fc8bfd
15. jún 2026

Skôr či neskôr to vymažú všetkým, keď nestihnú predať rýchlo, riskuješ zablokovanie, skús MK, bazoš, marketplace

klaridka
15. jún 2026

Prepáčte, asi žijem v inej dimenzii... reálne existujú matky, ktoré predávajú materské mlieko?

anonym_41353c
15. jún 2026
@klaridka

Prepáčte, asi žijem v inej dimenzii... reálne existujú matky, ktoré predávajú materské mlieko?

@klaridka tiež sa čudujem, ja som darovala v pôrodnici. tam to bolo normálne, neviem ako to funguje takto mimo. 🙈 ale teda "sranda", že niektoré matky nemajú a niektoré majú zase toľko, že ho idú predávať 🙂 ja som inak z toho robila synovi neskôr aj príkrmy takže stihol zužítkovať všetko.

anonym_fc8bfd
15. jún 2026
@anonym_41353c

@klaridka tiež sa čudujem, ja som darovala v pôrodnici. tam to bolo normálne, neviem ako to funguje takto mimo. 🙈 ale teda "sranda", že niektoré matky nemajú a niektoré majú zase toľko, že ho idú predávať 🙂 ja som inak z toho robila synovi neskôr aj príkrmy takže stihol zužítkovať všetko.

@klaridka
@anonym_41353c
Umelé mlieko 🫣

anonym_41353c
15. jún 2026
@anonym_fc8bfd

@klaridka
@anonym_41353c
Umelé mlieko 🫣

@anonym_fc8bfd jaaj, tak to sa ospravedlňujem, ja som myslela že chce predávať materské mlieko svoje 🙂
ale to potom aj tak nechápem prečo je to zakázané predávať?

anonym_8a1a55
15. jún 2026
@anonym_41353c

@anonym_fc8bfd jaaj, tak to sa ospravedlňujem, ja som myslela že chce predávať materské mlieko svoje 🙂
ale to potom aj tak nechápem prečo je to zakázané predávať?

@anonym_41353c pretože tam môže niekto niečo nasypať, doplniť niečím iným aj, keď to je akoze zatvorené.Ja by som zakázala predávať aj otvorenú kozmetiku.
@moje2deti_ vinted je zvláštny asi ľudia nahlasujú pred pol rokom som predala voňavku 2x streknutu a druhý krát, keď som išla predať inú, tak isto len stretknutu nepovolili mi

anonym_5fde9f
15. jún 2026

hygiena. nie len, ze mohlo byt otvorene. staci nespravne skladovane. napr na slnku, v teple... preto to nevezmu spat ani v obchode.

weleda123
15. jún 2026

Nečítate pravidlá? Predávanie UM je na Vinted zakázané.

anonym_8860dd
15. jún 2026

ano, je to tam zakazane predavat a mazu. nielen UM. prejde to ako nadoba na mlieko. nam tak zostali 2 neotvorene a predali sa do par dni

klaridka
15. jún 2026
@anonym_fc8bfd

@klaridka
@anonym_41353c
Umelé mlieko 🫣

@anonym_fc8bfd jaaaaaaaaj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣