icon

Ako vybrať a overiť stránku na objednanie letu balónom?

bezmena12345
27. jan 2026

Zdravím chcela by som mamine objednat let balonóm no nemám zatiaľ žiadnu skúsenosť so stránkami ani nič pozerala som tuto stranku co na to vravite? Treba preverovat a overovat

Ako vybrať a overiť stránku na objednanie letu balónom?
anonym_94b383
27. jan 2026

@bezmena12345 A si si istá, že po takom niečom túži tvoja mamina?

Ak áno, treba si pozrieť recenzie na dané firmy. Tu asi nebude veľa ľudí, ktorí s nimi absolvovali let.

jarvisstyle
27. jan 2026

Pozri si videa ako v tých balónoch ľudia zaživa uhoria alebo vyskakujú a prejde ta chuť na takéto srandy.

marca12
27. jan 2026

@bezmena12345 https://darujteletbalonom.sk/
Odporucam tuto stranku. Su spolahlivi a oni su jedini,komu zverim svoj zivot.

lilyianka
27. jan 2026

@bezmena12345 ja som objednavala súkromný let balónom cez stránku najzážitky.sk.
A boli sme spokojní. Leteli sme ešte aj ďalšíkrát ,ale to riešil švagor cez inú stránku a katastrofa sa s nimi dohodnúť. Tam sa jednalo o skupinový let.

Ja mam dokonca súkromné číslo na "pilota" z prvého balonu a ak by sme chceli znova letieť, tak priamo msm volať jemu (aj kvôli cene).

tamtamka26
28. jan 2026
@lilyianka

@bezmena12345 ja som objednavala súkromný let balónom cez stránku najzážitky.sk.
A boli sme spokojní. Leteli sme ešte aj ďalšíkrát ,ale to riešil švagor cez inú stránku a katastrofa sa s nimi dohodnúť. Tam sa jednalo o skupinový let.

Ja mam dokonca súkromné číslo na "pilota" z prvého balonu a ak by sme chceli znova letieť, tak priamo msm volať jemu (aj kvôli cene).

@lilyianka bože a neuhoreli ste?? 😨😀

bezmena12345
autor
28. jan 2026
@lilyianka

@lilyianka ano toto je stranka najzážitky.sk preto sa chcem informovat

bezmena12345
autor
28. jan 2026
@lilyianka

@lilyianka a to tato stranka konkretne?

bezmena12345
autor
28. jan 2026
@bezmena12345

@lilyianka a to tato stranka konkretne?

@bezmena12345 a viete mi poslat kontakt prosim?

bezmena12345
autor
28. jan 2026
@bezmena12345

@lilyianka ano toto je stranka najzážitky.sk preto sa chcem informovat

@bezmena12345 toto chcem konkretne let pre 2 osoby

lilyianka
29. jan 2026
@bezmena12345

@bezmena12345 musíš si dať www.najzazitky.sk a cez tú stránku som kupovala ja.
A teda to chceš pre 2 osoby v skupinovom lete balonom?
Lebo súkromný let balonom pre 2 osoby stoji cez 500€

lilyianka
29. jan 2026
@tamtamka26

@lilyianka bože a neuhoreli ste?? 😨😀

@tamtamka26 nie 😁

lilyianka
29. jan 2026
@bezmena12345

@bezmena12345 cez stránku zazitky.sk,cez ktorú chceš ty objednať let balónom objednával švagor,ako som spomínala vyššie.
Tam mali stále "problém " s počasím napriek tomu,ze iné balóny vzlietli (lebo ich tu predsa vidíme) dokonca sa ani lístok nepohol,tak oni odmietli letieť... a takto sa nam to ťahalo aj cez polroka kým sme nakoniec s nimi leteli.... ja som dokonca uz mala chuť im písať nech vrátia peniaze,nemalo to konca kraja