icon

Allegro služba Smart

1. dec 2025

Ahojte, mate aktivovanu na allegre sluzbu smart? Ste spokojny, alebo je lepsie to zrusit?

andaluzia12
1. dec 2025

Doprava zadarmo nad 12€,. Podľa mňa fajn ..

slavomira236
1. dec 2025

@anonym_autor za smart sa plati poplatok nie? Ak objednavas casto tak sa ti to oplati ja som to neaktovovala ja objednavam raz za rok

andaluzia12
1. dec 2025

Raz mi to alegro ponúklo zdarma na 3 mesiace, odvtedy si to kupujem za 6€ na rok ..

janinkakika
8. jún 2026

Ja som si všimla, že keď zakliknem Smart, stojí produkt výrazne viac. Kupovala som minule niečo so Smart a stalo to 72 eur. Potom som Smart odklikla a zrazu stála tá istá položka 55 eur + 8 eur dovoz=63 eur. Kúpila som Smart na rok za 6 eur, ale podľa tejto skúsenosti sa to neoplatí. Je to klamstvo.

anonym_28fec8
8. jún 2026
@janinkakika

Ja som si všimla, že keď zakliknem Smart, stojí produkt výrazne viac. Kupovala som minule niečo so Smart a stalo to 72 eur. Potom som Smart odklikla a zrazu stála tá istá položka 55 eur + 8 eur dovoz=63 eur. Kúpila som Smart na rok za 6 eur, ale podľa tejto skúsenosti sa to neoplatí. Je to klamstvo.

@janinkakika A ako Smart odkliknem keď ho mám kúpený?Ukazuje mi produkty len so Smart

anonym_43cb99
8. jún 2026

Je to super vec. Usetrila som za dopravu desiatky eur. Kupujem skor menšie položky a cena sa nemení. Spolu s ich kuponmi ušetrené za rok pekné sumy. Su tam totiž lacnejsie produkty (nie vsetky) ako na SK. Vzdy porovnavam.