Čo si objednávate z Temu?
Všetci si objednávajú z temu ale ja tam nikdy neviem čo nájsť
Náušnice a male čísla botasiek napr, papuče.
Všetci nie. Ja som odtiaľ ešte neobjednala nič, ani som na Temu nikdy neklikla že idem popozerať.
Ale kamarátka- tej už hovorím že je veľkoodberateľ 😁
Nic, ani temu, ani aliexpres
@zuzka2610 teraz som objednávala svetielka a blbosti na dvor, syn obal na slúchadlá do uší, zvonkohru, psovi oblečenie, deku
V zivote som si nic z tychto cinskych obchodov neobjednala - ani Aliexpres, ani Shein, ani Temu, ani neviem, ake dalsie existuju.
Nič nikdy z viacerých dôvodov.
Nic a mozno ani ty neobjednas
https://www.youtube.com/watch?v=6wzDcAdb1uQRaz som videla tie isté šaty na bonprixe aj na sheine. Ešte aj tie isté fotografie a popis. Vraj majú rôznych dodávateľov. Len cena bola ina. Takze toľko k tomu.
Oblečenie objednávam najmä zo shein ale aj temu, naposledy kožuch, presne ten istý ako má kamoška zo Zary. To baby dávajte pozor, VŠETKO čo majú na Zare nájdete na niektorej z čínskych stránok za tretinu a menej. Inak z temu objednávam hlavne dekorácie, nejaké veci ktoré potrebujem využiť jeden krát na akcie tipu karneval, a potom nejaké doplnky - čiapky, šály... jeden rok som si kúpila čiapku, ozaj kvalitnú u nás v meste v butiku za 20 eur, o rok som ju za 5 objednala z temu v inej farbe
@zuzka2610 keď ti niekoho deti lezú na nervy môžeš tam pre ne objednávať darčeky, prispeješ aby sa ďalej nerozmnožovali
Kvôli obavám o súkromie kvôli prístupu k dátam, agresívnemu marketingu, potenciálnym problémom s kvalitou a toxickými látkami, etických, ekologických a obchodných dôvodov… nič.
Jezis zeny,ona sa nepyta,ktore si neobjednavate,ale ČO si objednavate. Ved nikto vas nenuti tam nakupovat. Ja som tam nakupila obrazky do bytu,rozne dekoracie, realisticky mininabytok do domceka pre babiky - skvely pomer kvalita/cena, 3D pero,naplne do neho a take serepeticky napr.ochrana proti zlomeniu kabla, obojstranne minilepky, nalepky na opravu roztrhnutej bundy, predlzovac pasa na nohaviciach...Ty musis vediet co potrebujes. Na taketo somarinky je to super.
Jezis zeny,ona sa nepyta,ktore si neobjednavate,ale ČO si objednavate. Ved nikto vas nenuti tam nakupovat. Ja som tam nakupila obrazky do bytu,rozne dekoracie, realisticky mininabytok do domceka pre babiky - skvely pomer kvalita/cena, 3D pero,naplne do neho a take serepeticky napr.ochrana proti zlomeniu kabla, obojstranne minilepky, nalepky na opravu roztrhnutej bundy, predlzovac pasa na nohaviciach...Ty musis vediet co potrebujes. Na taketo somarinky je to super.
@anonym_27effb aj odpoved nič je reakcia na jej otázku. Lebo neobjednávajú všetci ako tvrdí.
@anonym_065794 Fuj,to bolo pekne hnusne. Dufam,ze svoje dieta v zivote nic nepilo,nejedlo a ani sa nedotklo plastu,lebo nikdy nevies...
@iwesska nebudem mu predsa vedome dávať niečo čo obsahuje chemikálie ktoré spôsobujú neplodnosť
@zuzka2610 ja objednávam veci do záhrady a ku kvetom, kadejaké paličky, opory a tie lapače na mušky. U nás je to isté a predražené nenormálne. A nedávno som sa naštvala keď som si kúpila v sinsay taký stojan na make-up a ten istý ale samozrejme o tri štvrtiny lacnejší som našla na temu. Toto ma fakt vytočilo.inak ešte kupujem sponky do vlasov tie sú super a náušnice ale to len s dobrými recenziami lebo na tému sa dá nakúpiť veľmi dobre ale musíš si všímať najmä recenzie. Platím vždy jednorazovou kartou.
@anonym_27effb "nic" je uplne adekvatna odpoved na otazku" Co si objednavate?"
Všetko, čo potrebujem, páči sa mi a majú to tam za dobrú cenu.
@anonym_27effb Presne tak, treba vedieť čo tam môžeš a nemôžeš objednávať, ale takéto veci väčšinou u nás ani nezoženiem a ak, tak za 10 násobok ceny, prepáčte ženy ale nechápem prečo sa nad tým dokážete tak rozvasnit, veď ak chcem - kúpim. Ak nechcem nekupujem a hotovo
@zuzka2610 ja objednávam veci do záhrady a ku kvetom, kadejaké paličky, opory a tie lapače na mušky. U nás je to isté a predražené nenormálne. A nedávno som sa naštvala keď som si kúpila v sinsay taký stojan na make-up a ten istý ale samozrejme o tri štvrtiny lacnejší som našla na temu. Toto ma fakt vytočilo.inak ešte kupujem sponky do vlasov tie sú super a náušnice ale to len s dobrými recenziami lebo na tému sa dá nakúpiť veľmi dobre ale musíš si všímať najmä recenzie. Platím vždy jednorazovou kartou.
@hopsas Ja ked som kupovala to 3D pero,kupila som k nemu aj taky zosit s predlohami. Stal okolo 2,5e na TEMU. Na SK eshope ten isty, s rovnakymi obrazkami 15e! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Radsej dam zarobit sikmacovi ako nenazranemu Slovakovi,co pre svoj astronomicky zarobok nepohol ani prstom.
Ja som teraz objednávala biele hubky na čistenie, dcére zazehlovacie koralky +podložky, handricky a kefy na roboticky vysavac. Mam odtiaľ napr. oporu pre kvety, behúň na stôl, drobné dekorácie, vela veci pre dceru- karticky na hladanie rozdielov, rozne zosity ktore sa daju zmizikovat a pod.
@hopsas Ja ked som kupovala to 3D pero,kupila som k nemu aj taky zosit s predlohami. Stal okolo 2,5e na TEMU. Na SK eshope ten isty, s rovnakymi obrazkami 15e! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Radsej dam zarobit sikmacovi ako nenazranemu Slovakovi,co pre svoj astronomicky zarobok nepohol ani prstom.
@anonym_27effb ja som našla aj náušnice na jednom eshope akože hand made slovenské a na temu za pár centov, v slovenskom eshope cez desať eur ...toto vysvetli 😉
@anonym_065794 Fuj,to bolo pekne hnusne. Dufam,ze svoje dieta v zivote nic nepilo,nejedlo a ani sa nedotklo plastu,lebo nikdy nevies...
@iwesska je dokazane ze veci ako teplaky spodne pradlo ....obsahuju 400-500x viac ftalatov ci olova ako je povolene, to nieje
dotknutie sa plastu.
Ani fejky Zary sa nevyrabaju z tych istych k
latok ako sa sije pre Zaru.
Rovnako ako napr. Fejk V&B kachlicky niesu rovnako kvalitna keramika z ciny.
@anonym_27effb ja som našla aj náušnice na jednom eshope akože hand made slovenské a na temu za pár centov, v slovenskom eshope cez desať eur ...toto vysvetli 😉
@hopsas úplne jednoducho, všetko, čo kúpite na Temu je predsa kopírak a falzifikát.
https://refresher.sk/175572-Temu-vykradlo-dizaj...
@hopsas úplne jednoducho, všetko, čo kúpite na Temu je predsa kopírak a falzifikát.
@orangiiina obávam sa že v prípade ktorý opisujem to bolo naopak...
@iwesska je dokazane ze veci ako teplaky spodne pradlo ....obsahuju 400-500x viac ftalatov ci olova ako je povolene, to nieje
dotknutie sa plastu.
Ani fejky Zary sa nevyrabaju z tych istych k
latok ako sa sije pre Zaru.
Rovnako ako napr. Fejk V&B kachlicky niesu rovnako kvalitna keramika z ciny.
@natalka13 Spominali sa tu darceky pre deti. To moze byt aj projektor na stenu,lampicka na stol, nalepky na stene - to sa vsetko vyraba za prisne ekologickych podmienok v Očovej,ci?
A zrovna taka Zara je velmi ale velmi zly priklad. Zabudla si na kauzu ako sa v Zara obleceni nasli rakovinotvorne latky v obleceni??? Niekolkonasobne prekrocene limity. To iste HM a dalsie retazce. Tak sa tu netvarme,ako nam do SK obchodov nosia prisne kontrolovane oblecenie vyrobene z rannej rosy za vychodu slnka. Take najdes jedine tak u malych lokalnych handmade vyrobcov,kde 1 tricko stoji 40e. Je fakt smiesne,ako ludia fujkaju nad Temu,ale ten isty bordel zo Zary uz je znacka kvality🙈
Čakám zásielku. Vždy len prkotiny. 😁 Teraz balón na narodky pre dceru, personalizovanu drevenu krabičku na vypadnute zubky, cvičné pracovné zosity pre predskolaka, samolepky zvieratka, brošne, bižutériu, slapky do práce, vrecka na cukrovinky do skolky na meniny/narodky, korunku do vlasov na maškarný atď.
@orangiiina Temu ukradol aj svadobné ozdoby, dokonca aj fotky produktov
https://www.youtube.com/watch?v=zKZXIj1uX3ohttps://medialne.trend.sk/marketing/greenpeace-...
https://www.aktuality.sk/clanok/218133/skandal-...
No dievcata,nech sa paci, tu mate tu bezpecnost nielen Zary,ale aj inych znaciek. To vam nevadi?

@zuzka2610 papuče obrusy tričká mikiny legíny tepláky nohavičky podprsenky..hocičo