Čo si objednávate z Temu?
Všetci si objednávajú z temu ale ja tam nikdy neviem čo nájsť
@zuzka2610 nic, je to predajna shitov, ja viem lacne, ked nakupis doprava zadarmo ale ked sa pozries na vysledky testov, tak sama nestabilna chemicka latka, prekrocene limity, nedostatocna izolacia, nie rakovinu si nemienim privodiť.
@anonym_27effb ja som našla aj náušnice na jednom eshope akože hand made slovenské a na temu za pár centov, v slovenskom eshope cez desať eur ...toto vysvetli 😉
@hopsas minule to bolo vspravach, ze temu kopiruje slovenske hand made
Ja učím čínštinu, takže občas objednávam nejaké študijné materiály z aliexpresu a perá s pandou a podobné serepetičky. A ešte som odtiaľ objednávala barefoot obuv pre syna, ktorému rýchlo rastú nohy... potom nejaké hlavolamy. Z temu som ale zatiaľ neobjednávala nič.
V zivote som si nic z tychto cinskych obchodov neobjednala - ani Aliexpres, ani Shein, ani Temu, ani neviem, ake dalsie existuju.
@anonym_93ee50 veru, radšej si to kúpiš v kamennom obchode a podstatne drahšie;).
Dekorácie do záhrady, svetielka, žartovne nálepky na smetné koše, deťom do izby som objednala veľkú nálepku na stenu, rôzne veci na tvorenie,ako nálepky, ceruzky, omaľovánky,kovové závesy na kvety, príslušenstvo a plátna na diamantové maľovanie, foliove balóny na oslavu...
@anonym_93ee50 veru, radšej si to kúpiš v kamennom obchode a podstatne drahšie;).
@anonym_58f4f8 v kamennych obchodoch kupujem minimalne. Proste neobjednavam z cinskych shitshopov a nemam nervy sa s niekym handrkovat,.Existuju aj ine eshopy, nez tie cinske.
Ja nič, nikdy som to nemala nainštalované, zato muž mi robi pravidelne nervy keď objedná nejakú sprostosť ... najnovšie veľmi potrebný lúpač na varené vajcia. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Skrabadlo, taška pre mačku, taka kazajka pre mačku 😀, saciky na exkrementy pre psov, rôzne...
@zuzka2610 ja som teraz cez vianoce objednavala skla ma telefon puzdra. Obaly na telefon do vody. Kefu na vlasy nejake pera detom do skoky a naplne. Objednavala som druhy krat zatial ani odoslane nebolo. Predtym obaly dcerke na pokemon karty a oblecenie na labubu
@anonym_58f4f8 v kamennych obchodoch kupujem minimalne. Proste neobjednavam z cinskych shitshopov a nemam nervy sa s niekym handrkovat,.Existuju aj ine eshopy, nez tie cinske.
@anonym_93ee50 práve v tomto som sa nikdy s nikým nemusela handrkovať. Všetko došlo včas a bez poplatkov. Ponúkajú výhody, o ktorých bežne ani nepočuť.
Kadečo,aj oblečenie, niečo do domácnosti... ale už sa snažím zbytočne neobjednávať, len keď ozaj niečo potrebujem
@zuzka2610 plavky, nočne košele, sprchovu hlavicu, závesné police, držiaky tyčí, rozperné tyče, nádoba na jar s držiakmi na hubky, bio sáčky do odpadkových košov, vložky do teplovzdušnej fritézy, odpadkové koše, rozdelovače do šuplikov, flakony na rozprašovanie parfemov, držiak na papierovú kuchynskú rolku, spodné nohavičky, tričká, čelenky , sponky do vlasov, hrebene , kefy, rozprašovač na oleja kvantum ďalších vecí ,
Všelijaké blbosti. Poslednýkrát omalovánky, fixky, perá puzzle, kvetináče a tak
A mám komplet vianočné ozdoby odtialto za pár eur
Dekorácie do záhrady, svetielka, žartovne nálepky na smetné koše, deťom do izby som objednala veľkú nálepku na stenu, rôzne veci na tvorenie,ako nálepky, ceruzky, omaľovánky,kovové závesy na kvety, príslušenstvo a plátna na diamantové maľovanie, foliove balóny na oslavu...
@jaskolka Tie plátna sú fajn? Je na ráme, alebo bez ?
uz je tu o tom, xy tem, za roky... hocico si tam kupujem, roky objednavam ali a aj temu odkedy je = ale fakt z ali aj 15rokov myslim uz to bude, osobne nekupujeme oblecenie/obuv/kozmetiku, proste nic take co ide na telo = nepotrebujem. Ale vsetko co sa tyka elektroniky, prislusenstvo k mobilom, kancelarske/skolske potreby, ale aj vychytavky do domu, na cistenie hubky, kefy, tesnenia, veci na pecenie varenie (plastove veci velmi nie) a aj dve sprchovacie hlavice z tade som kupila, nejake ozdoby (ale to ja malo), veci na tvorenie/vyrabanie/sitie/vysivanie a posledne som objednala zaclony vitrazove a bola som v soku, dobre vyzeraju :D cena ledva tretinova oproti nasim, pre psa voditka, obojok som kupovala. Teraz mam v kosiku nastenku do firmy, kupovala som cenovky = resp tie drziaky na cenovky, haciky na tovar...
vsetky tieto veci su uplne totozne s tym co kupis u nas, este nase eshopy to maju casto aj s rovnakou fotkou a nie.. nemyslite si ze to temu/ali od nich skopirovali.. a samozrejme niekolkonasobne drahsie. Inak podla zoznamu to vyzera ze mi stale daco chodi, ale nie... zvycajne si robim jednu objednavku vacsiu tak za par mesiacov, vyberam si co mi naozaj treba preto mi to stoji v kosiku dlhsie. Ak surne potrebujem nieco, akurat termostaty som tak z ali objednavala, tak to objednam samostatne, ale to su sto eurove objednavky.
Bezpecnost je rovnaka ako drvivej vacsiny veci, ktore kupite tu. Oblecenie nekupujem preto, ze to casto okolo bavlny nechodilo a tie polyesterove somariny, nepotrebujem... inak je to to iste co clovek kupi v supackych obchodoch aj tu.
Tak ja tam kupujem nejaké blbosti, ale kúpila som si aj legíny zateplené, spodné prádlo a aj tričká či mikiny. Niečo je dobrej kvality a niečo nie. S vrátením nie je problém.
Oblečenie objednávam najmä zo shein ale aj temu, naposledy kožuch, presne ten istý ako má kamoška zo Zary. To baby dávajte pozor, VŠETKO čo majú na Zare nájdete na niektorej z čínskych stránok za tretinu a menej. Inak z temu objednávam hlavne dekorácie, nejaké veci ktoré potrebujem využiť jeden krát na akcie tipu karneval, a potom nejaké doplnky - čiapky, šály... jeden rok som si kúpila čiapku, ozaj kvalitnú u nás v meste v butiku za 20 eur, o rok som ju za 5 objednala z temu v inej farbe
@amalka07 ake kvalitne su tie ciapky? Je vido rozdiel ci ani nie?
@lapersefona ja mám tiež aj čiapku je fajn, len treba pozerať recenzie a či je z bavlny alebo polyester
uz je tu o tom, xy tem, za roky... hocico si tam kupujem, roky objednavam ali a aj temu odkedy je = ale fakt z ali aj 15rokov myslim uz to bude, osobne nekupujeme oblecenie/obuv/kozmetiku, proste nic take co ide na telo = nepotrebujem. Ale vsetko co sa tyka elektroniky, prislusenstvo k mobilom, kancelarske/skolske potreby, ale aj vychytavky do domu, na cistenie hubky, kefy, tesnenia, veci na pecenie varenie (plastove veci velmi nie) a aj dve sprchovacie hlavice z tade som kupila, nejake ozdoby (ale to ja malo), veci na tvorenie/vyrabanie/sitie/vysivanie a posledne som objednala zaclony vitrazove a bola som v soku, dobre vyzeraju :D cena ledva tretinova oproti nasim, pre psa voditka, obojok som kupovala. Teraz mam v kosiku nastenku do firmy, kupovala som cenovky = resp tie drziaky na cenovky, haciky na tovar...
vsetky tieto veci su uplne totozne s tym co kupis u nas, este nase eshopy to maju casto aj s rovnakou fotkou a nie.. nemyslite si ze to temu/ali od nich skopirovali.. a samozrejme niekolkonasobne drahsie. Inak podla zoznamu to vyzera ze mi stale daco chodi, ale nie... zvycajne si robim jednu objednavku vacsiu tak za par mesiacov, vyberam si co mi naozaj treba preto mi to stoji v kosiku dlhsie. Ak surne potrebujem nieco, akurat termostaty som tak z ali objednavala, tak to objednam samostatne, ale to su sto eurove objednavky.
Bezpecnost je rovnaka ako drvivej vacsiny veci, ktore kupite tu. Oblecenie nekupujem preto, ze to casto okolo bavlny nechodilo a tie polyesterove somariny, nepotrebujem... inak je to to iste co clovek kupi v supackych obchodoch aj tu.
@anonym_c3fa10 elektrika z temu je oveľa nebezpečnejšia ako oblečenie
@anonym_c3fa10 elektrika z temu je oveľa nebezpečnejšia ako oblečenie
@sisska96 urcite 😂
Všetko možné - zimné bundy, topánky, plavky, omaľovánky, svetielka, rôzne edukačné pomôcky, nálepky atď. Naposledy som objednávala nábytok do domčeka pre bábiky, je krásny, pevný.
Len tak pre pobavenie - dcére sme tam raz kúpili takú malú premietačku na štýl baterky za 1,70€. Presne tu istú som potom videla na slovenskej stránke za 14,90€. Alebo ešte väčšia pecka - dcére sme kúpili taky malý domček pre bábiky za 3,80€ a viete čo? Presne ten istý predáva DrMax za 19,90€ 🤣
PS: na hejty nereagujem, každý nech si kupuje čo chce.
@sisska96 urcite 😂
@simca06022011 Tie nie sú testované, hocikedy môže dostať skrat a celý dom bude veľká sviečka 😉 veľa prípadov sú. Muž robí s elektrikou v IT sektore a keď testovali tie čínske šmejdy tak niektoré aj vybuchli
@simca06022011 Tie nie sú testované, hocikedy môže dostať skrat a celý dom bude veľká sviečka 😉 veľa prípadov sú. Muž robí s elektrikou v IT sektore a keď testovali tie čínske šmejdy tak niektoré aj vybuchli
@sisska96 dobre 😊
Ja som si teraz kúpila púzdro na Dyson fén, kolegyňa má odtiaľ a veľmi si chváli elektronickú obracačku strán na Kindle. Majú tam super produkty na kvaskovanie (identické predávajú slovenské e-shopy), to mám tiež odtiaľ a potom také drobnosti do kuchyne - špiralizér, julienne strúhač keď robím kimchi, apod.
@lapersefona je to presne rovnaká čiapka, hrubá pevná, dokonca sa aj krásne vyprala

edukačné hračky pre syna a veci na tvorenie -papier, nálepky, ceruzky, sada na malovanie ....... , vychytávky do domácnosti - sitko do odtoku, držiak na hubku, handry na utieranie, košík do kuchyne, nálepky na koreničky, zeton do vozíka čo ho hned vyberiem, valček na cesto s mierami, sáčky na vianočné balíčky, stojan na mobil, káble , organizéry , nálepky do kuchyne ,bublifuk, box na kapsule, na intimky , box na lieky
kozmetiku a oblečenie neobjednávam