icon

Existuje bazár na elektronické knihy?

Dnes o 05:56

Prosím vás existuje nejaký bazár aj na e knihy? Či tieto knihy sa musia zakúpiť len v obchode? Ďakujem

bloger
Dnes o 06:35

Myslím, že by si mohla mať šťastie na Bazoš.sk napríklad. Občas tam niečo pribudne. Je to väčšinou formou inzerátu. Treba byť ale opatrný. Najlepšie je kúpiť si to legálne. Napríklad cez gorila.sk.

anonym_972287
Dnes o 06:36

@anonym_autor prvú stranu každého ebooku preskakuješ? Je to nelegálne.

behulka
Dnes o 07:06

dajú sa požičiavať aj v knižnici.

anonym_2de6d0
Dnes o 08:07
@anonym_972287

@anonym_autor prvú stranu každého ebooku preskakuješ? Je to nelegálne.

@anonym_972287 presne je tam vždy meno toho kto si tu knihu kúpil. Ľahko sa dá zistiť odkiaľ pochádza. Čudujem sa ze niekto už obchoduje aj s tým. Zakúpený ebook je na meno a keď nechcem platiť tak si stiahnem zadarmo na nete je toho až až

patrike
Dnes o 08:31

Legalne kvoli autorskym pravam nie.

anonym_afdce9
Dnes o 08:35

@anonym_autor sťahujem z internetu, len ak niečo veľmi chcem a nenájdem to tak kupujem.

anonym_14900a
Dnes o 09:56

Kniznica, staci si z domu online vytvorit ucet a mat citacku, ci ine zariadenia s android

len_nig
Dnes o 10:05

Napíš ss

anonym_367cc2
Dnes o 11:14

Nasa mestska kniznica nema zial e-knihy. Ked fizicku knihu mozes predat tak vtedy elektronicku preco nie? Podla mna to je diera na trhu. Ja by som velmi uvitala bazar na e -knihy.

patrike
Dnes o 11:16
@anonym_367cc2

Nasa mestska kniznica nema zial e-knihy. Ked fizicku knihu mozes predat tak vtedy elektronicku preco nie? Podla mna to je diera na trhu. Ja by som velmi uvitala bazar na e -knihy.

@anonym_367cc2 Este raz : autorske prava. Kopirovat papierovu knizku je tiez zakazane.

tl999
Dnes o 11:19
@patrike

@anonym_367cc2 Este raz : autorske prava. Kopirovat papierovu knizku je tiez zakazane.

@patrike ja to chapem, len koncept je nelogicky. Fizicku knihu mozem predat na bazos napriklad, ale e-knihy nie... Hoci su v cene rovnake.

patrike
Dnes o 11:26
@tl999

@patrike ja to chapem, len koncept je nelogicky. Fizicku knihu mozem predat na bazos napriklad, ale e-knihy nie... Hoci su v cene rovnake.

@tl999 Ak to nie je nejaky specialny format viazany cisto na tvoju citacku, ale povedzme bezne pdf, tak ty si mozes svoj elektronicky subor nechat a dalsich 10 predat na bazosi. Uz chapes, kde je problem ? Presne kvoli tomu televizor koduje film nahrany na externy pevny disk, aby si to nemohla poslat dalej a mozes to pozerat len ty sama.

tl999
Dnes o 11:27
@anonym_14900a

Kniznica, staci si z domu online vytvorit ucet a mat citacku, ci ine zariadenia s android

@anonym_14900a ako sa prebieha pozicovanie e knihy z kniznice?

behulka
Dnes o 11:35

@tl999 tu nájdeš návod aj podmienky:
https://www.kskls.sk/e-knihy.html
Stručne - knihu vyberiem, stiahnem, po mesiaci sama zmizne.

anonym_14900a
Dnes o 11:37
@tl999

@anonym_14900a ako sa prebieha pozicovanie e knihy z kniznice?

anonym_ae1397
Dnes o 12:28

Ak máte záujem, mám cez 700 ekníh. Môžem Vám do správy poslať zoznam

dorotka363
Dnes o 12:42
@anonym_ae1397

@anonym_ae1397 prosím zoznam

tl999
Dnes o 13:33
@anonym_ae1397