Existuje bazár na elektronické knihy?
Prosím vás existuje nejaký bazár aj na e knihy? Či tieto knihy sa musia zakúpiť len v obchode? Ďakujem
@anonym_autor prvú stranu každého ebooku preskakuješ? Je to nelegálne.
dajú sa požičiavať aj v knižnici.
@anonym_autor prvú stranu každého ebooku preskakuješ? Je to nelegálne.
@anonym_972287 presne je tam vždy meno toho kto si tu knihu kúpil. Ľahko sa dá zistiť odkiaľ pochádza. Čudujem sa ze niekto už obchoduje aj s tým. Zakúpený ebook je na meno a keď nechcem platiť tak si stiahnem zadarmo na nete je toho až až
Legalne kvoli autorskym pravam nie.
@anonym_autor sťahujem z internetu, len ak niečo veľmi chcem a nenájdem to tak kupujem.
Kniznica, staci si z domu online vytvorit ucet a mat citacku, ci ine zariadenia s android
Napíš ss
Nasa mestska kniznica nema zial e-knihy. Ked fizicku knihu mozes predat tak vtedy elektronicku preco nie? Podla mna to je diera na trhu. Ja by som velmi uvitala bazar na e -knihy.
Nasa mestska kniznica nema zial e-knihy. Ked fizicku knihu mozes predat tak vtedy elektronicku preco nie? Podla mna to je diera na trhu. Ja by som velmi uvitala bazar na e -knihy.
@anonym_367cc2 Este raz : autorske prava. Kopirovat papierovu knizku je tiez zakazane.
@patrike ja to chapem, len koncept je nelogicky. Fizicku knihu mozem predat na bazos napriklad, ale e-knihy nie... Hoci su v cene rovnake.
@tl999 Ak to nie je nejaky specialny format viazany cisto na tvoju citacku, ale povedzme bezne pdf, tak ty si mozes svoj elektronicky subor nechat a dalsich 10 predat na bazosi. Uz chapes, kde je problem ? Presne kvoli tomu televizor koduje film nahrany na externy pevny disk, aby si to nemohla poslat dalej a mozes to pozerat len ty sama.
Kniznica, staci si z domu online vytvorit ucet a mat citacku, ci ine zariadenia s android
@anonym_14900a ako sa prebieha pozicovanie e knihy z kniznice?
@tl999 tu nájdeš návod aj podmienky:
https://www.kskls.sk/e-knihy.html
Stručne - knihu vyberiem, stiahnem, po mesiaci sama zmizne.
@anonym_14900a ako sa prebieha pozicovanie e knihy z kniznice?
Ak máte záujem, mám cez 700 ekníh. Môžem Vám do správy poslať zoznam
@anonym_ae1397 prosím zoznam
@anonym_ae1397 mam zaujem 🙂
@anonym_ae1397 písala sim Vám už súkromnú správu aj, poprosim zoznam. Ďakujem

Myslím, že by si mohla mať šťastie na Bazoš.sk napríklad. Občas tam niečo pribudne. Je to väčšinou formou inzerátu. Treba byť ale opatrný. Najlepšie je kúpiť si to legálne. Napríklad cez gorila.sk.