Kde kúpiť neoriginálne kapsule Dolce Gusto?
Ahojte, neobjednávate niekde tie nie originál kapsule?
Dávnejšie som objednávala, ale niektoré mi "pretekali", hľadám teda overené, ktoré pasujú.
Ktorú značku, resp. kde kupujete? Ďakujem krásne ❤
vsak vsade to maju, lidl, billa kaufland, mocafino, rozne stranky, ale neoriginal ta kava nechuti, napr borbone to bol jeden hnus, a zasa na jedno baliku usetris max tak 1 € takze za mna neoriginal nie
@anonym_autor aj v lidli maju neoriginal, cenu presne nepamatam, ale zda sa mi, ze 3,69 (viem, ze pod 4 ecka to bolo). odskusane ich este nemam, lebo pristroj je u nasich, tak uvidime🙂
@anonym_autor Lidl, cena okolo 4 eur
@anonym_autor aj v lidli maju neoriginal, cenu presne nepamatam, ale zda sa mi, ze 3,69 (viem, ze pod 4 ecka to bolo). odskusane ich este nemam, lebo pristroj je u nasich, tak uvidime🙂
@srnka79 sú kvaltné a kvalitnejšie ako zTchibo. Bezkofeínové sú tiež super
@srnka79 a zabudla som dodat, ze ja osobne to nepodporujem - prilis vela plastoveho odpadu, takze pouzivame len prilezitostne a prejdeme casom na nejaky normalnejsi pakovy kavovar. viem, ze existuju aj opakovane naplnitelne kapsle, ale s tym nemam skusenost.
vsak vsade to maju, lidl, billa kaufland, mocafino, rozne stranky, ale neoriginal ta kava nechuti, napr borbone to bol jeden hnus, a zasa na jedno baliku usetris max tak 1 € takze za mna neoriginal nie
@anonym_cb34ab to je take diskutabilne - ja som to presne zhanala nasim pred 2 tyzdnami. v bille original 6,- a presso v akcii 5,-. potom som videla este akciu v coopke lungo za 4,-. cize, ak to niekde maju za 3, tak je to v podstate polovicna uspora a ked clovek natrafi na dobry typ kavy, tak preco nie...🙂

ja kupujem v kauflande, tu ich znacku, stoji v akcii 3,39 - normalne trochu viac
su super, len nie je taky vyber, maju obvykle len tri styri, ale mne to nevadi.
kupujem to uz roky