icon

Kde kúpiť samostatné obliečky na paplón online?

Včera o 19:30

Ahojte,
viete poradit nejakú overenú internetovú stránku kde sa dajú kúpiť oddelene obliečky na paplón a vankúš? Nie ako set.

kabinka11
Včera o 19:48

@anonym_autor myslim, že som tak nevidela.Jedine si dať ušiť. Kvoli čomu to tak chceš?

svetlonos
Včera o 20:20

@anonym_autor
Takoy.sk

biba_18
Včera o 22:56

na vankúše som videla, na paplon veru nie 😏

citronove_koliesko
Dnes o 05:05
@kabinka11

@anonym_autor myslim, že som tak nevidela.Jedine si dať ušiť. Kvoli čomu to tak chceš?

@kabinka11 toto aj mna zaujima kde by sa dali kupit osobitne. Mne napr vacsinou nevyhovuje velkost vankusa 70x90cm, pouzivame male.

marca12
Dnes o 05:24

@anonym_autor Goldea. Tam si mozes navolit ako chces.

autor
Dnes o 05:25
@kabinka11

@kabinka11 muž používa veľkú perinu pre seba na dvojlôžko. Ja malú. On zas nemá veľký vankúš. Ten mám len ja. Keď kúpim set tak mi ostanú navyše návliečky na vankúše. Ale lacnejšie ozaj bude kúpiť to všetko v kope a niečo vymyslieť s tými vankúšmi.

anonym_4f8c96
Dnes o 05:34
@anonym_autor

@kabinka11 muž používa veľkú perinu pre seba na dvojlôžko. Ja malú. On zas nemá veľký vankúš. Ten mám len ja. Keď kúpim set tak mi ostanú navyše návliečky na vankúše. Ale lacnejšie ozaj bude kúpiť to všetko v kope a niečo vymyslieť s tými vankúšmi.

@anonym_autor skus sa popytat niekde, kde siju obliecky, ci by ti neusili iba to, co potrebujes

ilime
Dnes o 06:55

@anonym_autor aj na blancheporte.sk majú

anonym_3f2932
Dnes o 07:25
@anonym_autor

@anonym_autor skus sa spytaat emi sk. Ja si tam davam sit plachty ns mieru.mozno vedua usit mensi vankus

takazu
Dnes o 07:31
anonym_40df6e
Dnes o 07:53

My máme tiež iný rozmer vankúšov a davam si ich
vždy prešiť.Nestojí to majland.Samostatné som nevidela.Iba tu na mk v bazare , akebo v sekáči.

tilly
Dnes o 07:54

Emi.sk a majú rôzne rozmery.

viestta
Dnes o 09:05

niektore sa daju samostatne kupit aj na vaseobliecky.sk

autor
Dnes o 11:13

Ďakujem za nápafy. Skúsim popozerať.