icon

Kedy vyriešia problémy s Tému a clom?

Dnes o 18:11

Ahojte kolko myslite, ze bude trvat kym to nejak vyriesia 😁

anonym_7735d3
Dnes o 18:22

@anonym_autor co by mali vyriesit? Raz clo nastavili, tak ho tak lahko nezrusia. Je to ochrana vyrobkov z EU, takze EU nepojde proti sebe, aby to rusila

thirstymonk
Dnes o 18:27

@anonym_autor Odkedy je clo, neobjednal som tam ani hovno. Nahadžeš si do košika paradne veci, šmaty, do domacnosti, hocičo... piše ti 11€, ideš zaplatiť a zrazu je z toho 24. No možem ošikať.

anonym_7e325e
Dnes o 18:32

Co maju vyriesit? Clo je zavedene nic viac ohladom toho sa neriesi.

anonym_b6e83a
Dnes o 18:33

@anonym_autor bodaj by znemoznili nakupovat tie sračky z Temu v EU definitivne, strasny shit, smrad jasnej umeliny, lepta to ruky a rozpadava sa to uz po dnoch, ale tak ludia idu hlavne na cenu...

tilly
Dnes o 18:53

Čo majú riešiť? To clo je super vec. Kľudne nech je aj vyššie. Nepotrebujeme v Európe až toľko čínskych 💩. Je ich tu dosť.

anonym_d78199
Dnes o 18:54

Vyrieši to temu za nich. Postaví v Európe viac skladov.

anonym_88b5ed
Dnes o 18:58

Od kedy sa plati clo,ceny sú pevné a v košíku zľavy nenaskakuju ako predtým..

anonym_b42197
Dnes o 18:58
@thirstymonk

@anonym_autor Odkedy je clo, neobjednal som tam ani hovno. Nahadžeš si do košika paradne veci, šmaty, do domacnosti, hocičo... piše ti 11€, ideš zaplatiť a zrazu je z toho 24. No možem ošikať.

@thirstymonk mam otazku uplne od veci, ale fakt ma zaujima, ci takyto slovnik mas aj pred detmi.

anonym_1f2938
Dnes o 19:01
@thirstymonk

@thirstymonk To čo je za slovo, že "ošikať"? 😖

anonym_5d53ac
Dnes o 19:04
@anonym_1f2938

@thirstymonk To čo je za slovo, že "ošikať"? 😖

@anonym_1f2938 Ošťať

tilly
Dnes o 19:04
@anonym_d78199

Vyrieši to temu za nich. Postaví v Európe viac skladov.

@anonym_d78199 aj ja si myslím

anonym_d78199
Dnes o 19:07
@tilly

@anonym_d78199 aj ja si myslím

@tilly ... Samozrejme, že áno. To len trápna EU si myslí, že zabráni trhu. Veď to je šialenstvo.

anonym_62c236
Dnes o 19:21
@thirstymonk

@thirstymonk čo znamená šmaty?

anonym_6f7d80
Dnes o 19:27
@anonym_62c236

@thirstymonk čo znamená šmaty?

@anonym_62c236 oblečenie.

anonym_db6861
Dnes o 19:35
@thirstymonk

@thirstymonk ja som objednala, ale nie blbosticky, drobnosti, to sa uz neoplati veru, ale tasku na kocik, stala 15, s clom a danoudo 20 eur a je paradna, tak sa to eate stale oplatilo. Tu by som za to iste dala mozno aj 50, co sa mi fakt nechce...

anonym_2e0588
Dnes o 19:43
@tilly

Čo majú riešiť? To clo je super vec. Kľudne nech je aj vyššie. Nepotrebujeme v Európe až toľko čínskych 💩. Je ich tu dosť.

@tilly za mňa to je jedno🤷🏼‍♀️idete do obchodu normálneho s oblečením made in china. Objednala som si 150 e nike topánky vyrobené v Číne a že značka. Všetko sa robí v čine všetko pomaly. Tie autá čo teraz sú populárne medzi Slovákov tie nové značky tiež sú odtiaľ.🤷🏼‍♀️🥲áno kvalita viac menej nie je dobrá ale nájdu sa kvalitne kúsky alebo veci čo sú také iste len stoja menej aj to sa mi stavalo🤷🏼‍♀️
Na drobnosti to bolo fajn.

blackcat8885
Dnes o 19:52

Blbosti z Číny si vieš bez cla kúpiť v čínskom obchode v každom meste. Ešte by mohli poslať kontroly do obchodov xy ľudí ktorí vlastnia takýto obchod nedáva bločky a každý o tom vie. Ale tam kontrola nepríde radšej budú kontrolovať stánky so zmrzlinou

tilly
Dnes o 20:10
@anonym_2e0588

@tilly za mňa to je jedno🤷🏼‍♀️idete do obchodu normálneho s oblečením made in china. Objednala som si 150 e nike topánky vyrobené v Číne a že značka. Všetko sa robí v čine všetko pomaly. Tie autá čo teraz sú populárne medzi Slovákov tie nové značky tiež sú odtiaľ.🤷🏼‍♀️🥲áno kvalita viac menej nie je dobrá ale nájdu sa kvalitne kúsky alebo veci čo sú také iste len stoja menej aj to sa mi stavalo🤷🏼‍♀️
Na drobnosti to bolo fajn.

@anonym_2e0588 práve preto ďalšie veci z Číny nepotrebujeme. Je ich tu dosť.
Nekúpila by som si čínske auto, ani nič, čo kričí Čínou.

vevesh
Dnes o 20:19

Myslim, ze asi tak 2-3 mesiace im to potrva obist tie cla.....

anonym_3c0baa
Dnes o 20:57

@anonym_autor Enormne im to zastavilo nákupy, takže je len otázkou času, než niečo vymyslia, lebo nenechajú tie tony tovaru len tak stáť, že?

anonym_3c0baa
Dnes o 20:58
@tilly

@tilly Akoby si nevedela, že všetko je z Číny...ty kde žiješ?

anonym_a74932
Dnes o 21:05
@anonym_3c0baa

@anonym_3c0baa nie je vsetko z Číny. Pri kupe veci pozeram, kde boli vyrobene a ked vidim Cina, nekupim. Jedine mobil mam vyrobeny v Cine. Oblecenie vyrobene v Cine som odmietala kupovat este v casoch, ked ani Temu neexistovalo

tilly
Dnes o 21:13
@anonym_3c0baa

@anonym_3c0baa vyššie píšem, že sa Číne nedá vyhnúť, ale aspoň minimalizovať somariny. Zas nie úplne všetko je z Číny.

anonym_3c0baa
Dnes o 22:04
@tilly

@anonym_3c0baa vyššie píšem, že sa Číne nedá vyhnúť, ale aspoň minimalizovať somariny. Zas nie úplne všetko je z Číny.

@anonym_a74932
@tilly Dámy, vy ste mimo realitu, že?