icon

Kupujúci neprišiel

24. jan 2026

Ahojte , chcem sa iba opytať, či sa vám to niektorej nestalo, poprípade čo si o tom myslíte..Na bazosi mám par inzeratov, buď posielam postou alebo prídu osobne..Vždy vsetko prebehlo O.k...či to boli korčule, lego, oblečko..pred pár dňami som sa dohodla s jedným pánom , že teda príde osobne, dnes sme si to potvrdili..Opýtal si adresu akože dáva do navigacie a že dojde o 15 minút. Prešli 4 hodiny..Nikde nikto...Ani nezavolal, ani nepísal...Asi zrušim osobný odber...Neviem či sa zabával alebo čo...Resp.čo tým akože chcel docieliť...ďakujem za názor

Strana
z2
la_dolce_vita
25. jan 2026

Inak s tym darovanim zadarmo mam skusenost taku, ze zavolaju spoluobcania a ziadaju to priviezt k nim, predpokladam niekam do osady 🙂

anonym_34fbde
25. jan 2026

my sme v práci menili regály z takých skladacích z tvrdeného kartónu za drevené a tie pôvodné nám bolo ľúto vyhodiť, tak sme ich dali za min. cenu na b...s, lebo zo skúseností viem, že ak je niečo zadarmo tak to ľudia chcú aj keď to nepotrebujú
no a ozvalo sa postupne asi 100 ľudí, neklamem, 95 z nich poriadne nedočítalo, že si teba pre to prísť osobne, že ozaj to nebudem baliť a posielať za desiatky Eur, keď koncová cena bola 10
z tých 5 dvaja boli tak ako v tvojom prípade už na ceste, joj dnes som nestihol/a ale určite mi to podržte do xy, no a dodnes neprišli
až tí traja poslední teda podľa dohody prišli a teraz sa tešia zo super regálov
ale už sme mali také nervy, že nechýbalo veľa a skončilo to celé v zbernom dvore
neviem čo za mentalitu máme na SK, ale toto je nonsens

anonym_34fbde
25. jan 2026
@la_dolce_vita

Inak s tym darovanim zadarmo mam skusenost taku, ze zavolaju spoluobcania a ziadaju to priviezt k nim, predpokladam niekam do osady 🙂

@la_dolce_vita presne a preto nedávam nič zadarmo, ale za nejakú smiešnu cenu, toto ich spoľahlivo odfiltruje

opica_skorica
25. jan 2026
@anonym_8d11ad

Tzv vymlcanie😅prisposobis program podla pana velkomozneho a ten sa nedostavi🥱ale ze si aj dohaduju biznisy v tomto pocasi, rano v spravach zhavarovana zena, brala ju sanitka, dieta v sedane ok. Pokial netreba, nevystrkat cumak z domu. Zivot first, veci pockaju. ❄️❄️❄️

@anonym_8d11ad to je pravda:
Pokial netreba, nevystrkat cumak z domu. Zivot first, veci pockaju. ❄️❄️❄️
👍👍👍👍👍

rozculena
25. jan 2026
@anonym_21b9f7

@anonym_autor ja som kvoli tomu prestala darovat veci v darovacej skupine

@anonym_21b9f7 ja už som prestala rezervovať veci,lebo niektoré by boli v rezervácii už 5 rokov.
Vždy to tam napíšem a potom sa mi už nestávalo,že nikto neprišiel.

autor
25. jan 2026

Zablokovala som si cislo, zrejme to bol uchyl dajaky..lebo keby sa nieco vcera stalo...tak by sa ozval dnes...dakujem za vsetky prispevky, niektore pobavili a niektore ozaj na zamyslenie🫣coho su ludia schopní

Strana
z2