icon

Máte skúsenosti s e-shopom Makeup.sk: Predáva originálne produkty?

amelia87
Dnes o 18:12

Ahojte žienky, chcela by som sa poradiť. Plánujem si objednať jeden drahší produkt na pleť značky Clinique a pozerám, kde ho majú za najlepšiu cenu. Na e-shope makeup.sk mi to vychádza najvýhodnejšie. Mám ale trochu dilemu, lebo som na internete čítala nejaké recenzie, kde baby mali pochybnosti o originalite produktov z makeup.sk (že im napríklad nesedel obal alebo vôňa oproti tomu, čo kúpili inde).

Aké máte s týmto e-shopom reálne skúsenosti vy? Objednávate odtiaľ bežne aj drahšiu pleťovú kozmetiku alebo parfumy? Boli produkty vždy v poriadku a originál, alebo ste mali niekedy pochybnosti?

ivana11155
Dnes o 18:21

@amelia87 ja mam len dobru, objednava som viackrat a aj drahsie znacky ktore sa napr.daju len z lookfantastic...

thirstymonk
Dnes o 18:41

Ahoj, ak sa môže vyjadriť aj mužík, tak neuveriš, ale raz som odtiaľ objednal dajaky šampon s ichtymolom, alebo dačo take... stál krásne euro devedesiat. Liter šamponu. Smrdí jak nohy z mrtvoly, ale nemá chybu. Zachvíľu objednávam ďalší...

Či je to fejk, alebo original, mi je osobne šuma fuk, ale lupiny mi zmizli po druhom použití.

fazulka41
Dnes o 18:50
@thirstymonk

Ahoj, ak sa môže vyjadriť aj mužík, tak neuveriš, ale raz som odtiaľ objednal dajaky šampon s ichtymolom, alebo dačo take... stál krásne euro devedesiat. Liter šamponu. Smrdí jak nohy z mrtvoly, ale nemá chybu. Zachvíľu objednávam ďalší...

Či je to fejk, alebo original, mi je osobne šuma fuk, ale lupiny mi zmizli po druhom použití.

@thirstymonk
Super aj ja skusim ten sampon

fazulka41
Dnes o 18:52

Je to seriozna firma,tiez som si z tadial objednavala a spokojnost

eviq
Dnes o 18:55

@amelia87 sú ok, všetko v poriadku, podľa mna originály, mala som nejakú kórejskú kozmetiku odtiaľ

anonym_9567b9
Dnes o 19:27

Aj ja som odtial objednavala uz, ale nasla som tam polske znacky takych low poo samponov na kucerave vlasy, aj kondicionery s dobrym zlozenim, takze neviem porovnat, ci je nieco fejk alebo nie.
Ale z K sisters, co je overene vraj, mi dosiel po roku krem, Skin1004 Madagaskar s Centellou, s prvym som bola spokojna a po roku som objednala opat a ma divny puch, tak ja neviem. Pouzivam ho, nic zle mi na pleti nerobi, ale ta vona je ina proste. Taka cudna, vobec nie pekna, jemna. Mohli zmenit nieco, ale na takyto smrad, to neviem...🤔. Clovek si uz nemoze byt isty nicim.