icon

Máte skúsenosti s nákupom detskej postieľky cez Allegro?

micinkak
9. júl 2026

Ahojte, máte už niekto skúsenosti s e-shopom Allegro? 😊 Chcela by som si odtiaľ objednať postieľku aj s matracom. Oplatí sa to? Prišla vám objednávka načas a bol balík v poriadku, bez poškodenia? Budem rada za každú skúsenosť. Ďakujem. ❤️

lukbe
9. júl 2026

@micinkak objednávam, vzdy všetko v pohode a pomerne rýchlo. Raz som výrobok vratila, lebo sa to spravalo inak ako na obrazku😁, peniaze bez problémov vrátili. Hádam aj postel bude OK. Prečítajte si najprv recenzie.

biba_18
9. júl 2026

allegro je trhovisko. je tam veľa predajcov.

micinkak
autor
Dnes o 19:05

Tak už mame skúsenosť aj my rozdelilo sa to na dve objednávky čo by ani nevadilo. V pondelok prišla postieľka a v stredu mal prísť s madrac s plachtou prišla len plachta a zaplatila som aj za madrac ktorý nemám. Keď som napisala predajcovi že mi prišla iba plachta poslal mi madrac opäť tak uvidime či príde.🤷‍♀️

lukbe
Dnes o 19:30
@micinkak

Tak už mame skúsenosť aj my rozdelilo sa to na dve objednávky čo by ani nevadilo. V pondelok prišla postieľka a v stredu mal prísť s madrac s plachtou prišla len plachta a zaplatila som aj za madrac ktorý nemám. Keď som napisala predajcovi že mi prišla iba plachta poslal mi madrac opäť tak uvidime či príde.🤷‍♀️

@micinkak ano, oni reagujú, škoda, ze mas s tým problémy, hlavne nech to bude dobré.