icon

Máte skúsenosti s objednávaním z Kaufland online trhoviska?

18. sep 2026

Objednáva niekto? Ťažšie veci nábytok? Ako je to v prípade vrátenia? Vaše skúsenosti?

jimmyy128
18. sep 2026

Hlavna vec, ktoru treba o tom trhovisku vediet, je, ze predajca tam nie je Kaufland. Su to externe obchody, ktore predavaju pod vlastnym menom, Kaufland prevadzkuje platformu a riesi platbu. Preto sa vrateny tovar neodnasa do najblizsej predajne, ale posiela sa na adresu, ktoru ti da predajca alebo zakaznicka podpora.

Na odstupenie od zmluvy mas 14 dni od prevzatia a dalsich 14 dni na to, aby si tovar odoslala. Niektori predajcovia davaju dlhsiu lehotu, to je uz na nich. Ak hodnota vraceneho tovaru presiahne 40 eur, naklady na vratenie znasa predajca, pri lacnejsich veciach ich mozes platit ty. Niektore veci sa vratit neda vobec a predajca si moze dalsie skupiny tovaru z vratenia vylucit, takze ci sa to tyka aj toho, co kupujes, byva napisane az v jeho podmienkach na karte produktu.

Tazke veci ako nabytok tam idu ako spedicny tovar, ktory nevozi bezny kurier a ma vlastne dodacie podmienky. Dodacia doba aj sposob dorucenia byvaju pri nom ine ako pri baliku, takze to si pozri na karte produktu este pred objednanim.

Ja by som na karte produktu pozeral tri veci: kto je predajca, ake ma hodnotenie a co pise o vrateni. Pri nabytku je to dolezitejsie ako samotna cena, lebo poslat sedaciu supravu spat je uplne ina robota ako poslat tricko.

janmik
18. sep 2026

@anonym_autor
My máme zlú skúsenosť. Môj manžel si objednal stôl do dielne. Prišiel pokrivený ani poskladať sa nedal. Myslím si že nejaká 2 trieda.

anonym_d669c4
18. sep 2026

Ja som objednávala aj vracala, to bolo OK, ale čo si všímam v poslednej dobe sortiment je tam o dosť drahší ako inde..

anonym_33e266
18. sep 2026

objednával manžel. tovar prišiel v poriadku. Cena - asi 100e.

biba_18
18. sep 2026

ja som objednala a predajca mi zrušil objednávku bez vysvetlenia. nejaký trapný nevychovaný rakušan…

anonym_bfbd4f
Včera o 04:26

@anonym_autor ano objednala, ale s objednavkou bol velky problem.. už bolo po termíne, volam, nikto nevedel, kde sa nachadza .. postel je super, nič jej nebolo, čiže nemám skúsenosti s vrátením tovaru

autor
Včera o 12:05

Prosím vás keď objednavam komodu 30kg balík a píše bezplatné vrátenie do 14 dni tak keby náhodou niečo bude ako to mam poslať späť? Príde kuriér? Dúfam že to nebudem ťahať na poštu 😀