Máte skúsenosti s predajkyňou Len Tinka a učiacou vežou?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niektorá skúsenosť s predajkyňou Len Tinka – Učiaca veža a iné Montessori výrobky.
Objednala som si u nej učiacu vežu približne pred mesiacom a zatiaľ sa mi vôbec neozvala, či je už hotová, prípadne kedy by mala byť dokončená. Chápem, že výroba môže chvíľu trvať, ale rada by som vedela, či máte s objednávkou od nej skúsenosť a ako dlho ste čakali.
Budem vďačná za každú skúsenosť.Ďakujem ❤️
Aké má IČO a názov firmy?
@anonym_cb9c28 určite žiadne… veža za 5 korún len aby podliezla všetkých ktorí poctivo platia odvody a dane… taká klasika
@anonym_cb9c28 určite žiadne… veža za 5 korún len aby podliezla všetkých ktorí poctivo platia odvody a dane… taká klasika
@anonym_631754 Mám IČO a aj faktúru vystavenú.
@anonym_631754 Mám IČO a aj faktúru vystavenú.
@anonym_autor tak ho napíš
@anonym_autor tak ho napíš
@anonym_cb9c28 IČO: 40134598
@anonym_cb9c28 IČO: 40134598
@anonym_autor je to živnostník Jozef Bucha, má živnosť na výrobu drevených detských edukačných pomôcok a hračiek od 15.12.2024
Platila si nejakú zálohu? Ak áno banka potvrdila meno Jozef Bucha s majiteľom účtu?
Už to že 45 ročný muž sa tvári pred zákazníkmi že je žena by vo mne nevzbudilo dôveru.
@anonym_autor je to živnostník Jozef Bucha, má živnosť na výrobu drevených detských edukačných pomôcok a hračiek od 15.12.2024
Platila si nejakú zálohu? Ak áno banka potvrdila meno Jozef Bucha s majiteľom účtu?
Už to že 45 ročný muž sa tvári pred zákazníkmi že je žena by vo mne nevzbudilo dôveru.
@anonym_cb9c28 ved to maju asi spolocnu firmu, preco by sa mal tvarit ze je zena? manzelka riesi predaj a manzel vyrobu
@anonym_autor a preco nenapišete rovno jej a neopytate sa ako je na tom Vasa objednavka? Mohlo sa stat hocičo,aj len mozno pozabudli... Ja mam od nich viacero vyrobkov a nikdy nebol problem. Skuste sa informovat cez whats app. 🙂
@anonym_cb9c28 dobrý deň 😊 môj manžel sa netvári ako žena, lebo je muž 😉... Pracujem pod jeho IČOm a a faktúry vystavujem poctivo....a som žena 🫶🏻 pracujem vytváram, a mám i rodinu deti takže klasika 😅 to že sa nesnažím ryžovat na maminkach a ceny mám nižšie neznamená že veci sú nekvalitné, to už beriem ako ohováranie. Takže keď vnímam to čo robím citlivejšie,a chcem aby si kvalitné veci mohla dovoliť hocijaká maminka,je podľa vás zle? nemám potrebu predávať predražené výrobky a preto som zlá a robím veci za 5korun? VÁŽIM SI KAZDU JEDNU MAMINKU, a vážim si každé euro ktoré zarobím a každú jednu dôveru. moje stále zákaznícky majú dopravu grátis, podchvíľou dávam darček k nákupu. Každú požiadavku vnímam tak aby som ju splnila na maximum,každá vec je originál. Tvorím ako žena lebo som žena. Môj manžel má všetko naučil a stále učí, i keď má svoju prácu. Mier 🫶🏻
@anonym_autor dobrý deň 😊 niekedy sa dlhšie čaká, keďže tiež som mama, prázdniny- dovolenka, pár dní PN a sklz na svete. Od objednávky, celý proces až po finále je iba na jednom človeku, a nedokážem robiť rýchlo, bojím sa že by som urobila niekde chybu a to si dovoliť nemôžem. Každý deň mám veľa správ, nestíham odpisovať úplne všetkým mamičkám promtne, lebo musím i pracovať 🥰 ...a teraz som mala i veľkú zákazku pre školku... Pokojne mi napíšte ešte raz a ja vám veľmi rada napíšem či už je vaša objednávka hotová 🙂 na stránke mám i telefónne čísla, pokým mi nehučia stroje, dvíham telefón 😊❤️ pokojne sa informujte, napíšte mi a verím že spolu to vyriešime rýchlo a k obojstrannej spokojnosti ❤️

Aké má IČO a názov firmy?