icon

Nakupovali ste šperky z e-shopu Glencara.com?

jasoni
17. okt 2025

Dobrý deň, kupovali ste niekto šperk z tejto stránky?

tommy73
18. okt 2025

@jasoni
Dobrý deň , aj ste nakoniec išli do toho objednali niečo cez nich ???

jasoni
autor
21. okt 2025

Nie, dala som cez AI vyhladat recenzie a nasla mi take, kde bolo uvedenych plno problemov s nimi.

9katika9
Dnes o 20:05

Ja sa s ními práve naťahujem 😑
Robila som objednávku 29.12. Pri objednávaní mali uvedenú dopravu DO 15.01 (asi som si mala ale lepšie pozrieť rok kedy to 15.1 bude) Prišiel mi mail 13.1 vraj odisla objednávka. dodanie malo byť medzi 16 až 19.1. Včera som im teda písala mail kde sa nachádza moja objednávka a to zacal kolotoč nervov. Nemajú ani potuchy kde sa balík nachádza pani mi písala vraj ho odoslali 16teho. Potom čo doprdele mal znamenať ten mail 13teho? 😡 dobre reku dodanie 3-8 dní. ALE teraz zas spieta že 4teho mi odošlú balík aj so sledovacím číslom ak ho vôbec vystopuju. WTF??? 👀Začínam byť vytocena. Momentálne som pýtala potvrdenie o Tom že bol vôbec balík odoslaný. akože nestojí to malo bato aby tam mali takýto bordel a nevedeli kde sa im nachádzajú balíky. Šak to už na TEMU sa skôr dopátram k tomu kde mám zásielku. Prvý a posledný krát som od nich niečo objednala! extrém, iba výhovorky, riešenia žiadne poslali mi už tak 10 mailom ktoré hovoria o ničom akurát si protirečia 😡😡😡