icon

Nakupovali ste zo stránky Ksisters?

anze25
9. feb 2026

Objednával niekto j tejto stránky ?

moonlight1210
9. feb 2026

Ano, viackrat. Vsetko v poriadku, ziaden problem, dodanie do par dni.

biba_18
9. feb 2026

regulérny obchod ...

mariaaaaa
9. feb 2026

uplne v pohode... do 3 dní to máš doma a dávajú veľa vzoriek vždy 🙂

petamich
9. feb 2026

ano objednavam pravidelne

anze25
autor
Včera o 05:47

Ďakujem vám a môžem sa spýtať či produkty reálne aj niečo pomáhajú ? Máte s nejakými konkrétnymi skúsenosť
Bola by som rada za nejakú recenziu
Hľadám si krémy na veasky a vyskúšala ich milión drahe aj lacné ale teraz sa mi táto stránka objavila.na fb tak chcela by som vyskúšať ale neviem nič o ich kozmetike

lasona
Včera o 06:35

Objednávam často, krasne zabalene, kopec vzoriek, perfektne produkty

anonym_576e39
Včera o 06:50
@anze25

Ďakujem vám a môžem sa spýtať či produkty reálne aj niečo pomáhajú ? Máte s nejakými konkrétnymi skúsenosť
Hľadám si krémy na veasky a vyskúšala ich milión drahe aj lacné ale teraz sa mi táto stránka objavila.na fb tak chcela by som vyskúšať ale neviem nič o ich kozmetike

@anze25 ak prevencia na vrasky, tak hydratacia, spf, retinol, ak uz vrasky mas, tak ich kozmetika nevyhladi

petamich
Včera o 07:01
@anze25

@anze25 podľa mňa majú dobrú kozmetiku, pomer cena výkon je fajn ale nie žiadny krém vrásky nevyhladí ani drahý ani lacný 🙂 ja používam hlavne značku Medicube alebo Medipeel. Mám určite lepšiu kvalitu pleti, póry mi to minimalizovalo ale vrásky sú odolné.