icon

Nakupujete cez bazár Modrého koníka?

Včera o 14:56

Ahojte. Nakupujete v bazáre na Modrom koníkovi? Pýtam sa ako predajca, kedysi ľudia toľko nakupovali, a teraz už takmer vôbec. Mávala som PRO (nový tovar), občas si ho ešte aktivujem, ale väčšinou už nie, lebo objednávky bývali už len výnimočne, takže sa to už ani neoplatí. Staršie bazárové veci tiež sa predajú veľmi zriedkavo. Máte to aj iní tak, či len ja? A nakupujete tu ešte?

Strana
z2
anonym_02d4f3
Včera o 14:58

@anonym_autor nenakupujem a ani neplánujem. Skôr využívam inú platformu

didush27
Včera o 14:58

Nenakupujem

personality
Včera o 14:59

Nie, vôbec, ale kúpila som tu knihy tento týždeň. Výnimočne.

koniarova
Včera o 15:00

Nie. Ani by mi to nenapadlo.

doriiis
Včera o 15:02

Raz som kúpila topánky. Už su dávno v koši. Keď vidím tie ceny pri niektorých kusoch. Nie dakujem

biba_18
Včera o 15:04

ja nie, pre mňa je to veľmi neprehľadné

kavasmliekom
Včera o 15:06

@anonym_autor nenakupujem len preto, že si predávajúci myslia, že si môžu predávať aj dieru v nohaviciach s prirážkou MK . Kupujem často na v...

anonym_0e97b3
Včera o 15:08

ano, kopec veci a viem tocit tak oblecko aj hracky castejsie ako by som kupovala len nove

maca1984
Včera o 15:10

Nie.
Kedysi som tu kúpila zopár kníh, aj predala. Ale už tu nepredávam, nenakupujem.

slavomira236
Včera o 15:10

@anonym_autor co sa tyka handier uz nekupujem. Neoplati sa to koli postovnemu. Max bundu oteplovacky...(A ani sa take tie handry nepredavaju) Teraz som kupovala hry na ps4ku synovi sebe stteper.. na narkdky knihy herryho synovi ale nie tu na mk

panonia
Včera o 15:11

@anonym_autor Kupovala som ale už nebudem, lebo velakrat som bola sklamana z toho čo mi prišlo. Radšej kupim inde nove a keď to nie je dobré da sa to vrátiť....z bazaru napriklad mam rada taký Remix ten je na urovni tu sa neda verit nikomu a aj ta komunikacia je jedna veľka tragedia takže už si tu asi nič nekupim...ale musím povedať že sa tu našli aj seriozne ženy čo darovali oblečenie ktoré som mohla darovať ludom ktorím to veľmi pomohlo.

anonym_1dadcb
Včera o 15:14

Nie, nenakupujem. V minulosti som kupila kabelku alebo penazenku. Dnes to viem kupit inde. Novy tovar oblecenie apd. kupim lacnejsie v kamennej predajni.

adri266
Včera o 15:14

@anonym_autor Kupujem, aj predavam. vcera som napr poslala balik oblecenia v hodnote 30 E, predala som to za 20 E s postovnym.
Na Vinted som skusala nakupovat po tolkych dobrych recenziach a skoro ma slak trafil, ked z 5 nakupov som 4x posielala veci spat. 2x saty, ktore boli oznacene ako zla velkost, 2x oblecenie s poskodenim. Takze za mna nic moc ten slavny vinted. A ano, je tam ochrana nakupujuceho, ale preco potom musim platit postovne, ked to posielam spat?

Kazdopadne uz to vsak ide pomalsie ako kedysi. Su rozne lacne obchody, plus postovne je drahe, ak ide iba o jednu vec.

greta2017
Včera o 15:16

1x som kupila ale len osobny odber. Ale iny ziaden inzerat ma nikdy neoslovil. Bud veci v otrasnom stave/kvalite alebo take ceny ze to radsej si nove kupim.

22abigail22
Včera o 15:22

@anonym_autor
Už nenakupujem ani nepredávam. Všetky inzeráty som vymazala. Odkedy pošta zvýšila ceny a poštovné stojí minimálne 3 €, neoplatí sa to.

gregik66
Včera o 15:25

Nie. Pride mi to tu neprehladne, predavajuce neodpisuju, alebo odpisu ze uz tovar nemaju, postovne je drahe a ked mam dat 8€ za pyzamko pre dieta plus postovne, radsej si kupim nove alebo na inej platforme kde je aj nejaka ochrana kupujuceho, popripade v lokalnych skupinach a dohodnem sa na osobnom odbere.

merrysa
Včera o 15:25
@22abigail22

@anonym_autor
Už nenakupujem ani nepredávam. Všetky inzeráty som vymazala. Odkedy pošta zvýšila ceny a poštovné stojí minimálne 3 €, neoplatí sa to.

@22abigail22 ako keby som to ja písala 😀

jablkovastrudla
Včera o 15:30

V minulosti som si tu kupila zopar veci, teraz uz vyuzivam inu platformu. Pamatam si ked som ti hladala nosic alebo satku pre syna a z cien sa mi oci pretocili. Inzeraty typu som 3 majitelka, tu je fliaciky, tu dierka a ked som si pripocitala postu tak som radsej kupila novy nosic.

baskustek
Včera o 15:30

Kedysi veľmi často, ale už nie. Počas Vianoc som aj ja podľahla V…d a je to moja nová závislosť

nekonecna_katastrofa
Včera o 15:37

@anonym_autor ja už len občas, ale podarilo sa mi predať pred Vianocami viac vecí, ceny dávam nízke. Keďže ja väčšinou nešpekulujem, na nemenovanom bazári je lepšie, že vyberiem, rovno zaplatím a nemusím si vypisovať x správ. No zas tu mám lepšie skúsenosti, tovar mi prišiel krajší.

senta_sofia
Včera o 15:40

@anonym_autor myslim, ze po zmene postovneho to tak maju vsetci. Ale od januara posta zlacnela balik o 10 centov, takze urcite sa to rozbehne 😃

oblecenie99
Včera o 15:42

Potrebovala som veľmi súrne oteplovacky pre syna (nejak podrástol, a tie teplé, ktoré mal mu boli krátke), tak som tu výnimočne nakúpila, keďže sa tu dá vyhľadať podľa konkrétneho mesta a potrebovala som s osobnym.odberom, ideálne ešte v ten den. Ináč už fakt nie.

teki1
Včera o 15:54

Nakupujem aj predávam,je tu všetko v bazáre prehľadné,keď chcem čojaviem zelenú blúzku s dlhým rukávom velkosť xL a chcem ju hneď a som z napr.z Medzibrodu 🙂,tak tu ju nájdem.👍 Za tie roky som mala iba 2 zlé skúsenosti,čo vyriešilo vrátenie peňazí.To slávne v. ma neohúrilo vôbec.

autumn1
Včera o 15:55

Ani raz som ho nepozrela a keď som naňho klikla vždy len omylom. Takže nekupujem..

sulavikova
Včera o 15:55

@anonym_autoruž dlhšie tu nenakupujem. Preferujem V. Predaj aj nákup.

anonym_3d89d4
Včera o 16:11

Tu aj nakupujem aj predávam, V ma sklamalo, hlavne poľské predávajúce mi prídu neseriózne a kupujúce ako špekulantky. Keďže sa nedajú odfiltrovať, nenakupujem tam už vôbec. Predaj brzdí výška poštovného.

manzanillaa
Včera o 16:11

Ja už tiež nenakupujem ,ani nepredávam. To poštovné je hrozné, keď človek chce nakupovať lacné veci. Tiež sa mi viac oplatí inde.. tam to ide raz dva.

autor
Včera o 16:22

A nový tovar tu nakupujete? Nielen oblečenie, ale aj hocičo iné.

teki1
Včera o 16:28

@anonym_autor Aj nový tovar,keď to chcem ako darček,aj ručné výrobky.Radšej podporím tu predávajúcu ako veľký obchod.

zabka79
Včera o 16:32

@anonym_autor ano predavala som aj kupovala, 99% som bola spokojna. Ale to obdobie mi uz skoncilo...kupujem iba nove veci uz

Strana
z2