icon

Nové tlačidlo v eshope na vrátenie tovaru. Vaše skúsenosti?

dragonka
19. jún 2026

Konečne trošku menej komplikácií, ak chceme vrátiť tovar do eshopu - niekedy bolo treba hľadať formuláre, stiahnuť pdf, vypisovať...po novom musí mať každý eshop tlačidlo/funkcionalitu priamo v eshope na vrátenie tovaru.
Ale čo viem, tak málokto to stíha zaviesť, mnohí to nemajú - inak Martinus to pekne pridal do pätičky, tlačidlo Odstúpenie od zmluvy, ešte aj vysvietené🙂
Ale zaujímali by ma vaše skúsenosti. Platí to oddnes, tak ak by ste niečo v najbližších dňoch týždňoch vracali, či to išlo ľahšie, či majú viditeľné tlačidlo ap.
Ja som už pár krát vracala tento rok zásielku a veru bolo to zložité, naťahovanie☹
Ako to má vyzerať, ako prebieha ten proces, čo sa nedá vrátiť ap., pekne rozpísané👉
https://a5.sk/tLa

Nové tlačidlo v eshope na vrátenie tovaru. Vaše skúsenosti?
silvinka511
19. jún 2026

@dragonka v e-shopoch ktoré ja najviac využívam to majú takto už dlhšie a vrátenie je tam vždy na pár sekúnd ( AboutYou, Zalando, Bonprix )

dragonka
autor
19. jún 2026
@silvinka511

@dragonka v e-shopoch ktoré ja najviac využívam to majú takto už dlhšie a vrátenie je tam vždy na pár sekúnd ( AboutYou, Zalando, Bonprix )

@silvinka511 a je to aj také prehľadné, lebo u nás niekedy strašne komplikované, nemáš to na pár krokov/klikov, vypisovať musíš, čakať...teraz toto po novom že je nejaký formulár na stránke, to je super. tie tvoje spomínané to tak majú?

silvinka511
19. jún 2026
@dragonka

@silvinka511 a je to aj také prehľadné, lebo u nás niekedy strašne komplikované, nemáš to na pár krokov/klikov, vypisovať musíš, čakať...teraz toto po novom že je nejaký formulár na stránke, to je super. tie tvoje spomínané to tak majú?

@dragonka áno majú veru, kliknem pri objednávke tlačidlo vrátiť, otvorí sa objednávka a zakliknem výrobky ktoré chcem vrátiť a hotovo

biba_18
19. jún 2026

dokonca na aboutyou alebo na answear nič klikať nemusíš - majú papiere už v balíku a ty už len pošleš poštou...