icon

Odkiaľ objednávate pre seba a deti online?

30. apr 2026

Odkiaľ zvyknete objednávať pre seba a deti?

majka99999
30. apr 2026

Co konkretne?

mia781312
Včera o 04:33

Ak oblečenie teraz som brala HM majú 20 percent na detský sortiment, sebe som aj plavky pribalila

martinka13
Včera o 05:14

Reserved. Hlavne teda dcére.

cyberk
Včera o 05:26

Pre seba aboutyou/zalando, pre dieta vsademozne

lady18
Včera o 05:32

Pre seba bonprix, lidl,gate,tchibo..zalezi co mi treba a kde sa mi co paci a pre dieta H&m a tchibo

anonym_359fb5
Včera o 05:34

Co?

lenagawel
Včera o 06:00

zara

diskuterka22
Včera o 06:09

H&M, sinsay, zalando lounge a obcas Aboutyou

vulka
Včera o 06:11

Gobik, Alpinepro, Garmin

anonym_953bda
Včera o 06:23

Pre dieťa mám veľmi rada next, hmko. Sebe kupujem v kamennom obchode

simsalabim
Včera o 06:25

Deti su uz dospele, pre seba Tchibo, Lindex, Bonprix, Zalando a About you. Obuv Amazon, Rieker, Adidas, Deichman, Bata.

a0
Včera o 06:37

Oblečenie mohito, reserved, Zara, zalando, aboutyou + veľa veci si dávam šiť alebo šijem sama, topánky viac menej jezkobezko a ccc

niekto2hy
Včera o 06:39

@anonym_autor Čo si máme objednávať online?

arletty
Včera o 07:07

Ja sebe a detom najviac next, potom zara a reserved. Topanky jezkobezko.

autor
Včera o 11:36
@anonym_359fb5

Co?

@majka99999
@niekto2hy
@anonym_359fb5 oblečenie.pôvodne bol iný názov témy

autor
Včera o 11:38
@anonym_953bda

Pre dieťa mám veľmi rada next, hmko. Sebe kupujem v kamennom obchode

@anonym_953bda Tu je menšie mesto.Oplatí sa ísť, keď im príde tovar.Ak neprídem, často už ani moju veľkosť nemajú.Ja už väčšinou len eshop

anonym_359fb5
Včera o 11:46
@anonym_autor

@anonym_953bda Tu je menšie mesto.Oplatí sa ísť, keď im príde tovar.Ak neprídem, často už ani moju veľkosť nemajú.Ja už väčšinou len eshop

@anonym_autor to je jedno aky nazov, snad si pisala prispevok ty a tam si mohla at co konkretne chces, lebo ani v tom to nie je pisane

autor
Včera o 11:47
@anonym_359fb5

@anonym_autor to je jedno aky nazov, snad si pisala prispevok ty a tam si mohla at co konkretne chces, lebo ani v tom to nie je pisane

@anonym_359fb5 v názve bolo.

anonym_359fb5
Včera o 11:48
@anonym_autor

@anonym_359fb5 v názve bolo.

@anonym_autor a co ked bolo v nazve tak si to mohla dat aj do popisu, ale radsej nechs a tp tu kazdy pyta, a oblecenie ake? myslis rovnake pre teba aj deti alebo co vlastne chces?

autor
Včera o 11:49

vseobecne oblecenie.

tilly
Včera o 11:50

BestSecret 90% vecí. Inak reserved, mohito občas. Občas zalando alebo aboutyou. Podľa toho, čo chcem a kde to majú najlacnejšie. Akurát som prekvapena, vyhliadla som si jedny šaty na aboutyou apotom ich hodila do Google a našlo mi ich v trendyol a do dvoch dní som ich mala doma.

miricka77
Včera o 12:56

Sebe BESTSECRET s zalando lounge,občas Medicíne.Detom Cocodrilo v poslednej dobe najviac,majú často super akcie.

zuzana76
Včera o 13:05

vsetko oblecenie na about you, zalando, answear - pre seba, aj deti a obcas nieco aj muzovi

zuzana76
Včera o 13:05
@tilly

BestSecret 90% vecí. Inak reserved, mohito občas. Občas zalando alebo aboutyou. Podľa toho, čo chcem a kde to majú najlacnejšie. Akurát som prekvapena, vyhliadla som si jedny šaty na aboutyou apotom ich hodila do Google a našlo mi ich v trendyol a do dvoch dní som ich mala doma.

@tilly trendyol je turecke, vsak? nemaju mensie cislovanie?

heidi4
Včera o 16:17

Pre seba v Orsay, Bonprix, Tchibo, Zalando (zoradene aj podla poradia frekvencie nakupov :D )
Aj ked jasne, je uz na dalsiu temu, ako strasne sli aj Orsay aj Tchibo kvalitou dole, treba detailne sledovat zlozenie a opatrne vyberat, stale sa najdu este fajn kusky 🙂
A fyzicky v kamennej predajni Reserved si este zvyknem nieco najst, ked idem nahodne okolo :D ale odtial online neobjednavam.

anonym_c21eb3
Včera o 16:45

@anonym_autor pre seba aboutyou, alebo reserved,a deťom len reserved

tilly
Včera o 20:52
@zuzana76

@tilly trendyol je turecke, vsak? nemaju mensie cislovanie?

@zuzana76 ja som objednávala normálne nemeckých výrobcov... pieces a only

zuzana76
Včera o 21:17
@tilly

@zuzana76 ja som objednávala normálne nemeckých výrobcov... pieces a only

@tilly aha, lebo trendyol je turecka znacka, ale teda asi predavaju aj ine znacky