Odkiaľ objednávate pre seba a deti online?
Odkiaľ zvyknete objednávať pre seba a deti?
Ak oblečenie teraz som brala HM majú 20 percent na detský sortiment, sebe som aj plavky pribalila
Pre seba bonprix, lidl,gate,tchibo..zalezi co mi treba a kde sa mi co paci a pre dieta H&m a tchibo
Co?
Pre dieťa mám veľmi rada next, hmko. Sebe kupujem v kamennom obchode
Deti su uz dospele, pre seba Tchibo, Lindex, Bonprix, Zalando a About you. Obuv Amazon, Rieker, Adidas, Deichman, Bata.
Oblečenie mohito, reserved, Zara, zalando, aboutyou + veľa veci si dávam šiť alebo šijem sama, topánky viac menej jezkobezko a ccc
Co?
@majka99999
@niekto2hy
@anonym_359fb5 oblečenie.pôvodne bol iný názov témy
Pre dieťa mám veľmi rada next, hmko. Sebe kupujem v kamennom obchode
@anonym_953bda Tu je menšie mesto.Oplatí sa ísť, keď im príde tovar.Ak neprídem, často už ani moju veľkosť nemajú.Ja už väčšinou len eshop
@anonym_953bda Tu je menšie mesto.Oplatí sa ísť, keď im príde tovar.Ak neprídem, často už ani moju veľkosť nemajú.Ja už väčšinou len eshop
@anonym_autor to je jedno aky nazov, snad si pisala prispevok ty a tam si mohla at co konkretne chces, lebo ani v tom to nie je pisane
@anonym_autor to je jedno aky nazov, snad si pisala prispevok ty a tam si mohla at co konkretne chces, lebo ani v tom to nie je pisane
@anonym_359fb5 v názve bolo.
@anonym_359fb5 v názve bolo.
@anonym_autor a co ked bolo v nazve tak si to mohla dat aj do popisu, ale radsej nechs a tp tu kazdy pyta, a oblecenie ake? myslis rovnake pre teba aj deti alebo co vlastne chces?
vseobecne oblecenie.
BestSecret 90% vecí. Inak reserved, mohito občas. Občas zalando alebo aboutyou. Podľa toho, čo chcem a kde to majú najlacnejšie. Akurát som prekvapena, vyhliadla som si jedny šaty na aboutyou apotom ich hodila do Google a našlo mi ich v trendyol a do dvoch dní som ich mala doma.
Sebe BESTSECRET s zalando lounge,občas Medicíne.Detom Cocodrilo v poslednej dobe najviac,majú často super akcie.
vsetko oblecenie na about you, zalando, answear - pre seba, aj deti a obcas nieco aj muzovi
BestSecret 90% vecí. Inak reserved, mohito občas. Občas zalando alebo aboutyou. Podľa toho, čo chcem a kde to majú najlacnejšie. Akurát som prekvapena, vyhliadla som si jedny šaty na aboutyou apotom ich hodila do Google a našlo mi ich v trendyol a do dvoch dní som ich mala doma.
@tilly trendyol je turecke, vsak? nemaju mensie cislovanie?
Pre seba v Orsay, Bonprix, Tchibo, Zalando (zoradene aj podla poradia frekvencie nakupov :D )
Aj ked jasne, je uz na dalsiu temu, ako strasne sli aj Orsay aj Tchibo kvalitou dole, treba detailne sledovat zlozenie a opatrne vyberat, stale sa najdu este fajn kusky 🙂
A fyzicky v kamennej predajni Reserved si este zvyknem nieco najst, ked idem nahodne okolo :D ale odtial online neobjednavam.
@anonym_autor pre seba aboutyou, alebo reserved,a deťom len reserved

Co konkretne?