icon

Odkiaľ objednávate pre seba a deti online?

30. apr 2026

Odkiaľ zvyknete objednávať pre seba a deti?

Strana
z2
majka99999
30. apr 2026

Co konkretne?

mia781312
1. máj 2026

Ak oblečenie teraz som brala HM majú 20 percent na detský sortiment, sebe som aj plavky pribalila

martinka13
1. máj 2026

Reserved. Hlavne teda dcére.

cyberk
1. máj 2026

Pre seba aboutyou/zalando, pre dieta vsademozne

lady18
1. máj 2026

Pre seba bonprix, lidl,gate,tchibo..zalezi co mi treba a kde sa mi co paci a pre dieta H&m a tchibo

anonym_359fb5
1. máj 2026

Co?

lenagawel
1. máj 2026

zara

diskuterka22
1. máj 2026

H&M, sinsay, zalando lounge a obcas Aboutyou

vulka
1. máj 2026

Gobik, Alpinepro, Garmin

anonym_953bda
1. máj 2026

Pre dieťa mám veľmi rada next, hmko. Sebe kupujem v kamennom obchode

simsalabim
1. máj 2026

Deti su uz dospele, pre seba Tchibo, Lindex, Bonprix, Zalando a About you. Obuv Amazon, Rieker, Adidas, Deichman, Bata.

a0
1. máj 2026

Oblečenie mohito, reserved, Zara, zalando, aboutyou + veľa veci si dávam šiť alebo šijem sama, topánky viac menej jezkobezko a ccc

niekto2hy
1. máj 2026

@anonym_autor Čo si máme objednávať online?

arletty
1. máj 2026

Ja sebe a detom najviac next, potom zara a reserved. Topanky jezkobezko.

autor
1. máj 2026
@anonym_359fb5

Co?

@majka99999
@niekto2hy
@anonym_359fb5 oblečenie.pôvodne bol iný názov témy

autor
1. máj 2026
@anonym_953bda

Pre dieťa mám veľmi rada next, hmko. Sebe kupujem v kamennom obchode

@anonym_953bda Tu je menšie mesto.Oplatí sa ísť, keď im príde tovar.Ak neprídem, často už ani moju veľkosť nemajú.Ja už väčšinou len eshop

anonym_359fb5
1. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_953bda Tu je menšie mesto.Oplatí sa ísť, keď im príde tovar.Ak neprídem, často už ani moju veľkosť nemajú.Ja už väčšinou len eshop

@anonym_autor to je jedno aky nazov, snad si pisala prispevok ty a tam si mohla at co konkretne chces, lebo ani v tom to nie je pisane

autor
1. máj 2026
@anonym_359fb5

@anonym_autor to je jedno aky nazov, snad si pisala prispevok ty a tam si mohla at co konkretne chces, lebo ani v tom to nie je pisane

@anonym_359fb5 v názve bolo.

anonym_359fb5
1. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_359fb5 v názve bolo.

@anonym_autor a co ked bolo v nazve tak si to mohla dat aj do popisu, ale radsej nechs a tp tu kazdy pyta, a oblecenie ake? myslis rovnake pre teba aj deti alebo co vlastne chces?

autor
1. máj 2026

vseobecne oblecenie.

tilly
1. máj 2026

BestSecret 90% vecí. Inak reserved, mohito občas. Občas zalando alebo aboutyou. Podľa toho, čo chcem a kde to majú najlacnejšie. Akurát som prekvapena, vyhliadla som si jedny šaty na aboutyou apotom ich hodila do Google a našlo mi ich v trendyol a do dvoch dní som ich mala doma.

miricka77
1. máj 2026

Sebe BESTSECRET s zalando lounge,občas Medicíne.Detom Cocodrilo v poslednej dobe najviac,majú často super akcie.

zuzana76
1. máj 2026

vsetko oblecenie na about you, zalando, answear - pre seba, aj deti a obcas nieco aj muzovi

zuzana76
1. máj 2026
@tilly

BestSecret 90% vecí. Inak reserved, mohito občas. Občas zalando alebo aboutyou. Podľa toho, čo chcem a kde to majú najlacnejšie. Akurát som prekvapena, vyhliadla som si jedny šaty na aboutyou apotom ich hodila do Google a našlo mi ich v trendyol a do dvoch dní som ich mala doma.

@tilly trendyol je turecke, vsak? nemaju mensie cislovanie?

heidi4
1. máj 2026

Pre seba v Orsay, Bonprix, Tchibo, Zalando (zoradene aj podla poradia frekvencie nakupov :D )
Aj ked jasne, je uz na dalsiu temu, ako strasne sli aj Orsay aj Tchibo kvalitou dole, treba detailne sledovat zlozenie a opatrne vyberat, stale sa najdu este fajn kusky 🙂
A fyzicky v kamennej predajni Reserved si este zvyknem nieco najst, ked idem nahodne okolo :D ale odtial online neobjednavam.

anonym_c21eb3
1. máj 2026

@anonym_autor pre seba aboutyou, alebo reserved,a deťom len reserved

tilly
1. máj 2026
@zuzana76

@tilly trendyol je turecke, vsak? nemaju mensie cislovanie?

@zuzana76 ja som objednávala normálne nemeckých výrobcov... pieces a only

zuzana76
1. máj 2026
@tilly

@zuzana76 ja som objednávala normálne nemeckých výrobcov... pieces a only

@tilly aha, lebo trendyol je turecka znacka, ale teda asi predavaju aj ine znacky

tilly
2. máj 2026
@zuzana76

@tilly aha, lebo trendyol je turecka znacka, ale teda asi predavaju aj ine znacky

@zuzana76 asi áno. Ja som to zistila náhodou. Ale divre vedieť do budúcna, lebo fakt tam mali tie veci lacnejšie.

milanemila
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2