icon

Odporúčam e-shop Packit.sk na hygienu a kancelárske potreby

aniss257
Dnes o 16:49

Ahojte, rada by som sa s vami podelila o pozitívnu skúsenosť s jedným eshopom, ktorý ma nedávno oslovil. Špecializujú sa na drogériu a kancelárske potreby, čo je veľmi praktická kombinácia.
Pri dopĺňaní zásob kancelárskeho papiera a čistiacich prostriedkov som zistila, že ceny sú oproti kamenným reťazcom a ostatným stránkam priaznivejšie. Okrem cenovej dostupnosti ma oslovila aj ponuka špecifických značiek, ktoré nie sú bežne dostupné. Veľkým plusom je pre mňa prozákaznícky a ľudský prístup, ako aj aktívna komunikácia na sociálnych sieťach, kde pravidelne prinášajú užitočné informácie. Ak hľadáte alternatívu k bežným nákupom, tento obchod určite odporúčam vyskúšať.

a0
Dnes o 18:18

@aniss257 ďalšia čo sa dočítala, že linkbuilding sa robí ugc na fórach, či len nepodarená snaha reklamy? 🤦‍♀️ nabudúce daj aspoň menej robotickú recenziu.

aniss257
autor
Dnes o 18:23
@a0

@aniss257 ďalšia čo sa dočítala, že linkbuilding sa robí ugc na fórach, či len nepodarená snaha reklamy? 🤦‍♀️ nabudúce daj aspoň menej robotickú recenziu.

@a0 ahoj, môžem ta ubezpečiť, že to tak nieje, pozri si stránku a sama uvidis 🙂

viestta
Dnes o 19:13
@a0

@a0 cudujem sa, ze admin len zmenil nazov miesto toho aby tuto nenapadnu reklamu zmazal