icon

Online nákup dioptrických okuliarov

Dnes o 11:04

Mam taky problem stale sa mi meni zrak ,drasticky ,z plusu na - a naopak v priebehu 2 rokov som mala 2pare okuliarov bifokalne stali vyse 1000 euro.po vcerajsom vysetreni u lekarky mozem zase okuliare zahodit,,
Mam novy poukaz na okuliare ale nechce sa mi minut dalsich 500 euro ked za rok budem znova menit.
Nepoznate daaku slusnu online stranku na objednavanie diotripskych okuliarov.
Dakujem

jblheart
Dnes o 11:14

@anonym_autor Ja objednávam z https://eyerim.sk/referral/379FB7D6/ - odkaz je aj zároveň odporúčací čiže tam je 20% zľava na prvý nákup. Na stránke sa dá aj skúšať jednotlivé okuliare pomocou kamery na PC/notebooku či mobile ako ti budú sedieť + je na výber rôzna šírka skiel, ochrana proti slnku či modrému žiareniu atď.

kacena4
Dnes o 15:58

vsak nekupuj nove okuliare len dioptrie a nekup si najdrahsie ale take klasicke po 50€ za sklicko. urcite by som nesla do seriovych najma ak mas cylindre

autor
Dnes o 18:00
@kacena4

vsak nekupuj nove okuliare len dioptrie a nekup si najdrahsie ale take klasicke po 50€ za sklicko. urcite by som nesla do seriovych najma ak mas cylindre

@kacena4
Ja potrebujem aj na blizko aj na dialku a bipolarne som vzdy mala a aj do mojich existujich ramov chcu 350, asi som zhyckana lebo vonku to bolo zadarmo