Oplatí sa Allegro Smart aj pri občasných nákupoch?
Pozerám na Allegro Smart, resp. stále mi ho pri objednávke podsúvajú a neviem, či sa mi to oplatí.
Na Allegre objednávam len občas, nie každý mesiac. Lákajú ma hlavne dopravy zadarmo, ale bojím sa, že si to zaplatím a potom budem nasilu hľadať, čo ešte objednať, len aby som mala pocit, že som to využila.
Máte Allegro Smart? Vráti sa to aj pri občasných nákupoch, alebo má zmysel skôr pre ľudí, ktorí objednávajú pravidelne?
veď si to nahádž do košíka - a tam ti to spočíta, koľko je preprava... ak je menej ako smart, netreba ti ho. ak je viac - vtedy sa ti to oplatí ...
nenakupujem pravidelne. smart si platím presne ako som písala vyššie - niekedy sa oplatí, niekedy neoplatí ...
@biba_18 Vidíš, preto sa pýtam skúsenejších, mne to nenapadlo spraviť to takto :-/
Tak si zaregistruj noveho uzivatela a mas Allegro Smart na 7 doruceni a 7 mesiacov zdarma ...

veď si to nahádž do košíka - a tam ti to spočíta, koľko je preprava... ak je menej ako smart, netreba ti ho. ak je viac - vtedy sa ti to oplatí ...
nenakupujem pravidelne. smart si platím presne ako som písala vyššie - niekedy sa oplatí, niekedy neoplatí ...