Podvod na Aliexpress? Skúsenosti s falošnými predajmi
Ľudia, poznáte určite tie ,,skryte,, predaje cez aliexpress. Na obrázku bola napriklad ceruzka- no v skutočnosti kupujete nejaký iný produkt (fake). Zaplatila som 100€ a prisla ceruzka 🤣 smiech cez slzy 🤣 predajca tvrdí ze si to nemam všímať, môj tovar je vraj na ceste. Poslal mi aj DHL sledovacie čislo (čo samozrejme môže byt odrb) Definitívne som o € prisla? A o*ebali ma?
Áno, na AliExpress sa dá podať reklamácia, pošleš fotky, napíšeš čo sa stalo a oni Ti vrátia peniaze.
Mne raz prišla iná farba tovaru, ktorý som si objednala a vrátili mi peniaze a druhý raz neprišiel tovar v čase doručenia a ani v tej ďalšej lehote (asi sa stratil), peniaze mi vrátili a tovar prišiel asi o mesiac neskôr 😀
@anonym_autor nenakupuj, keď to nevieš.Predsa zaklikavas tovar, farbu atď....zaklikla či ceruzku?Veľa krát objednávam cez rôzne čínske weby nikdy sa mi nestalo, že by niečo neprišlo, prišlo neskoro dokonca raz som reklamovala poslali nový tovar a o týždeň prišiel stratený balík ešte raz.Ak si nespokojná reklamuj
Chcela si podvodom kúpiť falšovanú značku a podvodník ťa oklamal?
Lebo nerozumiem ako môžeš kupovať niečo iné ako je na obrázku a popise.
Aj keby ti poslal fake napodobeninu značky tak to môžu zastaviť na colnici a skonfiškovať.
@anonym_autor neviem,nejaký "iný" produkto som nikdy nekupovala...
@anonym_autor fake kupoval syn a sú na to špeciálne stránky.Logo je ukryté, alebo názvy tovaru a ceny kódované, alebo ti pošlem mailom info.Prisiel mu fake, ktorý som skontrolovala s originálom nezistila by som rozdiel látka, štítok, etiketa
@anonym_autor fake kupoval syn a sú na to špeciálne stránky.Logo je ukryté, alebo názvy tovaru a ceny kódované, alebo ti pošlem mailom info.Prisiel mu fake, ktorý som skontrolovala s originálom nezistila by som rozdiel látka, štítok, etiketa
@anonym_58bc21 asi niečo take. Platilo sa ale cez aliho. Vy ste cez čo platili?

fuuh, z ali uz som velmi dlho nic neobjednavala, ale tak ked pride zly tovar mozes predsa stale otvorit spor, nie? ten rieši priamo aliexpress. hlavne si daj pozor na čas.lehotu,myslim ze to tam je 15dni od dorucenia