Podvodná skúsenosť s Elboro Žilina. Pozor na objednávky.
Chcem upozorniť ľudí pred prípadným podvodným konaním. Objednali sme synovi telefón z Elbora (Žilina) a dodnes nemáme ani telefón, ani peniaze. Nekomunikuju, zrušili online komunikáciu, nemajú telef. kontakt už. Vyžadujú peniaze vopred, takže nič neposielajte!
máte faktúru a potvrdenie o platbe?
máte faktúru a potvrdenie o platbe?
@anonym_62df8c áno, máme faktúru o platbe
Napíš im mail, že ich ideš nahlasovať na SOI. Ako dlho čakáte na telefón?
@sili82 čakáme od minulého týždňa. Najprv tvrdili, že im spadol balík. Potom, že už poslali. V skutočnosti nič neprišlo a už sa nedá s nimi ani komunikovať a negatívne recenzie na Instagrame a Facebook hneď mažú..
Ide o podvod, boli zneužité údaje elboro. Bankový účet je na nejakú súkromnú osobu. Začína to riešiť polícia.
Na Soi to riešite zbytočne, treba ísť na políciu
Vážení diskutujúci, stali ste sa obeťami podvodu, kedy došlo k zneužitiu mena spoločnosti ELBORO s.r.o. na toto podvodné konanie. Oznámenie o podvode je potrebné podať na oddelení policajného zboru v mieste Vášho bydliska.
Dôležitá pre podanie je najmä informácia o bankovom účte, na ktorý ste zasielali peniaze.
Ideálne by bolo keby ste aj vyklikali toto:
Ide o podvod, boli zneužité údaje elboro. Bankový účet je na nejakú súkromnú osobu. Začína to riešiť polícia.
@anonym_0bb3cd ja som uz na policii bola a uviedla som meno kde boli poslane peniaze
Aj mne sa to stalo, objednal som telefón, a do dnes ani telefon ani peniaze nemám. Nakoľko som ho objednával na firmu, dostal som normálne predfaktúru, ktorú som následne uhradil. Obratom som dostal potvrdenie o úhrade aj riadnu faktúru. Čiže žiadne podozrenie na podvod. Potom už so mnou nekomunikoval...Nasledovalo množstvo listov, ktoré som mu poslal, odstúpenie od zmluvy....Samozrejme som to riešil z políciou. Je podané trestné oznámenie. Nemyslím si, že bolo zneužité meno firmy, pretože okrem čísla účtu, ktoré mal na faktúre je všetko registrované na túto firmu. Aj doména je registrovaná na túto firmu. Aj telefónne číslo je na túto firmu. Je to podvod, a to taký, že majiteľ príjma peniaze, ale tvári sa, že ich nedostal. Polícia už začala aj trestné stíhanie keďže sa jedná o sumu nad 700€ a zablokovali moju zaplatenú sumu na danom účte. (ak tam nejaké peniaze sú) No uvidím ako to všetko dopadne.
Vážení diskutujúci, stali ste sa obeťami podvodu, kedy došlo k zneužitiu mena spoločnosti ELBORO s.r.o. na toto podvodné konanie. Oznámenie o podvode je potrebné podať na oddelení policajného zboru v mieste Vášho bydliska.
@anonym_0bb3cd ako to prosím viete? Na základe čoho máme veriť tomu tvrdeniu prosím?
Všetky informácie uvedené na faktúre, sú verejne dostupné. Bankový účet nepatrí spoločnosti Elboro sro, registrator domény elboro.sk nie je k dispozícii ani verejný záznam, ani konateľ spoločnosti nevie, na koho je táto doména písaná. Zistiť informácie o registrátorovi domény v tomto prípade môžu iba príslušné inštitúcie.
Všetky informácie uvedené na faktúre, sú verejne dostupné. Bankový účet nepatrí spoločnosti Elboro sro, registrator domény elboro.sk nie je k dispozícii ani verejný záznam, ani konateľ spoločnosti nevie, na koho je táto doména písaná. Zistiť informácie o registrátorovi domény v tomto prípade môžu iba príslušné inštitúcie.
@anonym_0bb3cd už sa to nejako pohlo?

Napíš im mail, že ich ideš nahlasovať na SOI. Ako dlho čakáte na telefón?