icon

Podvodná skúsenosť s Elboro Žilina. Pozor na objednávky.

taja989
22. apr 2026

Chcem upozorniť ľudí pred prípadným podvodným konaním. Objednali sme synovi telefón z Elbora (Žilina) a dodnes nemáme ani telefón, ani peniaze. Nekomunikuju, zrušili online komunikáciu, nemajú telef. kontakt už. Vyžadujú peniaze vopred, takže nič neposielajte!

sili82
22. apr 2026

Napíš im mail, že ich ideš nahlasovať na SOI. Ako dlho čakáte na telefón?

anonym_62df8c
22. apr 2026

máte faktúru a potvrdenie o platbe?

patko01
22. apr 2026

Ja stale tiež nemam svoje zariadenie ktore som objednaval 19.04

taja989
autor
22. apr 2026
@sili82

@sili82 napísal som im, ale žiadna odpoveď..

taja989
autor
22. apr 2026
@anonym_62df8c

máte faktúru a potvrdenie o platbe?

@anonym_62df8c áno, máme faktúru o platbe

taja989
autor
22. apr 2026
@sili82

@sili82 čakáme od minulého týždňa. Najprv tvrdili, že im spadol balík. Potom, že už poslali. V skutočnosti nič neprišlo a už sa nedá s nimi ani komunikovať a negatívne recenzie na Instagrame a Facebook hneď mažú..

kikki287
24. apr 2026

@taja989 ahoj , dobry den , mam taky isty problem , najde sa tu niekto z vas kto pojde na policiu ako sa chystam ja zajtra aby sa dalo podat trstne oznamenie ?

ileas
24. apr 2026
@kikki287

@taja989 ahoj , dobry den , mam taky isty problem , najde sa tu niekto z vas kto pojde na policiu ako sa chystam ja zajtra aby sa dalo podat trstne oznamenie ?

@kikki287 mne dnes prišiel úplne iný telefón ako som objednala ...nič nezodpovedajú žiadna snaha ....

kikki287
26. apr 2026
@ileas

@kikki287 mne dnes prišiel úplne iný telefón ako som objednala ...nič nezodpovedajú žiadna snaha ....

@ileas mne este doteraz ziadny neprisiel ani neodpovedaju na maily , bola som dnes na policii

kikki287
27. apr 2026
@taja989

@sili82 čakáme od minulého týždňa. Najprv tvrdili, že im spadol balík. Potom, že už poslali. V skutočnosti nič neprišlo a už sa nedá s nimi ani komunikovať a negatívne recenzie na Instagrame a Facebook hneď mažú..

@taja989 prisli vam uz nejake telefony ?

taja989
autor
28. apr 2026
@kikki287

@taja989 prisli vam uz nejake telefony ?

@kikki287 nie, vôbec nič..

anonym_0bb3cd
29. apr 2026

Ide o podvod, boli zneužité údaje elboro. Bankový účet je na nejakú súkromnú osobu. Začína to riešiť polícia.

anonym_0bb3cd
29. apr 2026

Na Soi to riešite zbytočne, treba ísť na políciu

anonym_0bb3cd
29. apr 2026

Vážení diskutujúci, stali ste sa obeťami podvodu, kedy došlo k zneužitiu mena spoločnosti ELBORO s.r.o. na toto podvodné konanie. Oznámenie o podvode je potrebné podať na oddelení policajného zboru v mieste Vášho bydliska.

anonym_0bb3cd
29. apr 2026

Dôležitá pre podanie je najmä informácia o bankovom účte, na ktorý ste zasielali peniaze.

anonym_0bb3cd
29. apr 2026

Ideálne by bolo keby ste aj vyklikali toto:

https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/re...

ileas
29. apr 2026
@patko01

Ja stale tiež nemam svoje zariadenie ktore som objednaval 19.04

@patko01 už asi ani nič nepríde ako čítam komentare

kikki287
30. apr 2026
@anonym_0bb3cd

Ide o podvod, boli zneužité údaje elboro. Bankový účet je na nejakú súkromnú osobu. Začína to riešiť polícia.

@anonym_0bb3cd ja som uz na policii bola a uviedla som meno kde boli poslane peniaze

anonym_cc5901
3. máj 2026

Aj mne sa to stalo, objednal som telefón, a do dnes ani telefon ani peniaze nemám. Nakoľko som ho objednával na firmu, dostal som normálne predfaktúru, ktorú som následne uhradil. Obratom som dostal potvrdenie o úhrade aj riadnu faktúru. Čiže žiadne podozrenie na podvod. Potom už so mnou nekomunikoval...Nasledovalo množstvo listov, ktoré som mu poslal, odstúpenie od zmluvy....Samozrejme som to riešil z políciou. Je podané trestné oznámenie. Nemyslím si, že bolo zneužité meno firmy, pretože okrem čísla účtu, ktoré mal na faktúre je všetko registrované na túto firmu. Aj doména je registrovaná na túto firmu. Aj telefónne číslo je na túto firmu. Je to podvod, a to taký, že majiteľ príjma peniaze, ale tvári sa, že ich nedostal. Polícia už začala aj trestné stíhanie keďže sa jedná o sumu nad 700€ a zablokovali moju zaplatenú sumu na danom účte. (ak tam nejaké peniaze sú) No uvidím ako to všetko dopadne.

zuwa
3. máj 2026
@anonym_0bb3cd

Vážení diskutujúci, stali ste sa obeťami podvodu, kedy došlo k zneužitiu mena spoločnosti ELBORO s.r.o. na toto podvodné konanie. Oznámenie o podvode je potrebné podať na oddelení policajného zboru v mieste Vášho bydliska.

@anonym_0bb3cd ako to prosím viete? Na základe čoho máme veriť tomu tvrdeniu prosím?

anonym_0bb3cd
4. máj 2026

Všetky informácie uvedené na faktúre, sú verejne dostupné. Bankový účet nepatrí spoločnosti Elboro sro, registrator domény elboro.sk nie je k dispozícii ani verejný záznam, ani konateľ spoločnosti nevie, na koho je táto doména písaná. Zistiť informácie o registrátorovi domény v tomto prípade môžu iba príslušné inštitúcie.

ileas
9. máj 2026
@anonym_0bb3cd

Všetky informácie uvedené na faktúre, sú verejne dostupné. Bankový účet nepatrí spoločnosti Elboro sro, registrator domény elboro.sk nie je k dispozícii ani verejný záznam, ani konateľ spoločnosti nevie, na koho je táto doména písaná. Zistiť informácie o registrátorovi domény v tomto prípade môžu iba príslušné inštitúcie.

@anonym_0bb3cd už sa to nejako pohlo?