icon

Podvodná stránka na chudnutie schudnizostolicky.com

mevelin
Dnes o 13:59

Ahojte babiny, chcem sa vas opytat prosim pekne opytat ci ste nenarazili na tuto webovu stranku? schudnizostolicky.com Ja som na nu klikla cez instagram, velmi mi pride podivna a mam taky pocit ako keby to bol podvod alebo take nieco, ani tam nie je sk na konci ale com. Moc tam toho nie je, rozne sluby o chudnuti, obrazky z googelu a zrazu, ze mam zaplatit za nejaky plan na chudnutie 27 eur co mi pride strasne vela. Na chvilu som sa aj zlakla, ze mi to nieco ztrhne z uctu. Stretli ste sa s nicim podobnym? Chcem sa opytat ale tiez dat do povedomia pre ostatne baby nech sa tomu vyvarujete. Musim si davat pozor na co tukam.
Vopred dakujem zlaticka🙂

Podvodná stránka na chudnutie schudnizostolicky.com
mevelin
autor
Dnes o 14:06

Manzel Janko mi akurat teraz hovoril asi to bude podvod, ze obchodnych v podmienkach dole srocka ani neexistuje a je tam meno nejaky Marian Adamko, PDF E-booky s.r.o.
Neviem či ste o nom poculi ci nerobi podvody, aj vam to pride divne??

mondolina
Dnes o 14:14

@mevelin
toto sa fakt môžeš opýtať?

anonym_bf19a3
Dnes o 14:20

Ešteže si v skupine Januárovky 2027

mevelin
autor
Dnes o 14:23
@mondolina

@mevelin
toto sa fakt môžeš opýtať?

@mondolina No nehnevaj sa moja, som sice z Revucej ale normalne som sa opytala otazku, myslela som ze od toho je konik.

crazy_cat_lady
Dnes o 14:25

Jop, vyzera to na nejaky odžub

mevelin
autor
Dnes o 14:25
@anonym_bf19a3

Ešteže si v skupine Januárovky 2027

@anonym_bf19a3 anonym ty si nejaky anonymny, ved kazdemu sa pacia ine skupiny, je ich tu vela, proti gustu ziadny... ved vies

anonym_8c99bb
Dnes o 14:26

mafianske praktiky nekupovat!

mondolina
@mevelin

@mondolina No nehnevaj sa moja, som sice z Revucej ale normalne som sa opytala otazku, myslela som ze od toho je konik.

@mevelin
nie som tvoja. to po prvé. a po druhé si myslím, že si myslieť, že schudneš " zo stoličky" a bez úpravy stravy je asi všetkým jasné, či?

mevelin
autor
@crazy_cat_lady

Jop, vyzera to na nejaky odžub

@crazy_cat_lady dakujem velmi pekne za normalnu ludsku odpoved🙂

maca1984
Dnes o 14:27

Zlatíčko, to bude odžub. Manžel Janko ti dobre hovorí.

mondolina
Dnes o 14:27
@mevelin

@anonym_bf19a3 anonym ty si nejaky anonymny, ved kazdemu sa pacia ine skupiny, je ich tu vela, proti gustu ziadny... ved vies

@mevelin
podľa mňa si akurát tak troll😉

mevelin
autor
Dnes o 14:29
@maca1984

Zlatíčko, to bude odžub. Manžel Janko ti dobre hovorí.

@maca1984 dakujem pekne za odpoved, aj sa mi to zdalo

maca1984
Dnes o 14:30
@mevelin

@maca1984 dakujem pekne za odpoved, aj sa mi to zdalo

@mevelin nemáš za čo zlatíčko.

mevelin
autor
Dnes o 14:34
@mondolina

@mevelin
nie som tvoja. to po prvé. a po druhé si myslím, že si myslieť, že schudneš " zo stoličky" a bez úpravy stravy je asi všetkým jasné, či?

@mondolina kludne chod si to kupit ak chces a daj nam vediet ci pisu aj o strave, zbytocne hlupe reci

mondolina
Dnes o 14:34
@mevelin

@mondolina kludne chod si to kupit ak chces a daj nam vediet ci pisu aj o strave, zbytocne hlupe reci

@mevelin
ja to nepotrebujem 💋

mevelin
autor
Dnes o 14:37
@mondolina

@mevelin
ja to nepotrebujem 💋

@mondolina tak to ti zavidim 🙂 ja si radsej zaplatim osobneho trenera na nejaky cas, aj ked to ide do penazi, lebo po sviatkoch sa mi to nazbieralo

maranco
Dnes o 14:45

@mevelin stránka vznikla pred mesiacom zaregistrovaná na utajeného vlastníka
https://www.whois.com/whois/schudnizostolicky.com

v obchodných podmienkach nemáš identifikáciu s kým uzatváraš obchod, jasný podvod

mevelin
autor
Dnes o 14:48
@maranco

@mevelin stránka vznikla pred mesiacom zaregistrovaná na utajeného vlastníka
https://www.whois.com/whois/schudnizostolicky.com

v obchodných podmienkach nemáš identifikáciu s kým uzatváraš obchod, jasný podvod

@maranco tak dobre som tusila, super dakujem ti za info, tuto stranku si odlozim bude uzitocna

mevelin
autor
Dnes o 14:49

ludia stale vymyslia nieco ako zarobit na ukor ostatnych... stale si na nieco davat pozor

maca1984
Dnes o 14:49
@mevelin

@mondolina tak to ti zavidim 🙂 ja si radsej zaplatim osobneho trenera na nejaky cas, aj ked to ide do penazi, lebo po sviatkoch sa mi to nazbieralo

@mevelin zaplatíš si radšej osobného trénera i keď to ide do peňazí, ale 27 € sa ti zdá veľa. No dobre zlatíčko, pekný dníček ešte želenkám.

mevelin
autor
Dnes o 14:57
@maca1984

@mevelin zaplatíš si radšej osobného trénera i keď to ide do peňazí, ale 27 € sa ti zdá veľa. No dobre zlatíčko, pekný dníček ešte želenkám.

@maca1984 Maca kedze je to podvod tak mi to je vela, len tak do luftu peniaze, trener je drahy o tom ziadna ale keby idem na polovicu s kamoskou je to tak akurat a aj ma motivuje a naucim sa nieco nove

mevelin
autor
Dnes o 14:58
@mondolina

@mevelin
ja to nepotrebujem 💋

@maca1984 ty si uz tiez mudra ako tuto
@mondolina

maca1984
Dnes o 15:42
@mevelin

@maca1984 ty si uz tiez mudra ako tuto
@mondolina

@mevelin no vidíš. Sme tak múdre, že vieme odhaliť podvod.
A ešte si viem aj spočítať náklady na osobného trénera (21€ hodina ),a teda 27 sa mi nezdá veľa.
Za sprostosť, podvod áno 😘

mondolina
Dnes o 17:09
@mevelin

@maca1984 Maca kedze je to podvod tak mi to je vela, len tak do luftu peniaze, trener je drahy o tom ziadna ale keby idem na polovicu s kamoskou je to tak akurat a aj ma motivuje a naucim sa nieco nove

@mevelin
držím palce, osobný tréner je určite lepšia voľba ako ten podvod

1sally12
Dnes o 20:04

Paneboze veď už len ten názov stránky🙏 rozmýšlaš?