icon

Poplatok za rezerváciu v Dr.Max

Dnes o 00:12

Ahojte
Casto kupujem z Dr.Maxa a aby som usetrila, robim rezervacie alebo objednavky z eshopu (takto maju vsetko lacnejsie ako priamo v lekarni).
Prave ma zarazilo, ze za rezervaciu odo mna ziada 0.99e. Doposial to bolo zadarmo. Da sa to nejako obist alebo je to novo zavedeny poplatok a neda sa mu vyhnut?

viera
Dnes o 03:20

Ahoj, ano je to novinka uprimne ja som presla od nich s smerom k benu. Tam mas vyzdvihnutie zadarmo.Pri dr.maxovi platis 0.99 ak chces keš a teraz este aj toto🙂))...Cize 2x 0.99e by som platila nie, dakujem...Neda sa to obist...Nakupujem radsej v benu ak by mali nieco zlacnene v dr.max dam to tam, ze sa mi to oplati viac ako v benu.Ja kešujem, nedavam na kartu....Asi tak...

natalis1998
Autor odpoveď zmazal
billy_jean
Dnes o 05:39

Áno, je to od 28.1. Nedá sa to obísť a platí to na každú rezerváciu (nie na objednávku) Konsolidácia 🙂. Ale inak stále ťa to vyjde lacnejšie ako kúpiť liek priamo v lekárni. My sme včera aj týmto poplatkom ušetrili len na jednom lieku 5 eur.

billy_jean
Dnes o 05:49
@viera

Ahoj, ano je to novinka uprimne ja som presla od nich s smerom k benu. Tam mas vyzdvihnutie zadarmo.Pri dr.maxovi platis 0.99 ak chces keš a teraz este aj toto🙂))...Cize 2x 0.99e by som platila nie, dakujem...Neda sa to obist...Nakupujem radsej v benu ak by mali nieco zlacnene v dr.max dam to tam, ze sa mi to oplati viac ako v benu.Ja kešujem, nedavam na kartu....Asi tak...

@viera rozdiel medzi Benu a Dr Max - je v čakaní. Ak Dr max má v lekárn/ na prevádzke liek, môžeš si ho vyzdvihnúť obratom cez rezerváciu. Predtým to bolo zadarmo, teraz sa platí 0.99 eur, stále ťa to však vyjde oveľa lacnejšie ako kupovať priamo v lekárni. Ak výrobok nemajú v lekárni, vieš si ho objednať z centrálneho skladu cez eshop, kde pokiaľ si zaplatila objednavku vopred, tak si neplatila nič, ale pokial si chcela platiť až pri vyzdvihnutí objednávky v lekárni, platila si 0.99 eur. Čo sa týka Benu, tam sa vždy objednáva z eshopu/centrálneho skladu z BA. Vždy to ide nejaký čas, čiže keď chceš liek hneď, a si mimo BA, tak ho nedostaneš, čakáš min. 3 dni, mne sa stalo že aj týždeň. 2x mi Benu zrušilo časť objednávky. Po dvoch dňoch mi napísali, že tovar skladom nemajú a nedodajú ho. A to som si mohla kúpiť produkt niekde inde, prípadne si ho rezervovať cez Dr. Maxa. Aktuálne keď môžem, idem všetko cez Dr. Max. Ak tam produkt nemajú ani v eshope, tak idem cez Benu.

viera
Dnes o 06:00
@billy_jean

@viera rozdiel medzi Benu a Dr Max - je v čakaní. Ak Dr max má v lekárn/ na prevádzke liek, môžeš si ho vyzdvihnúť obratom cez rezerváciu. Predtým to bolo zadarmo, teraz sa platí 0.99 eur, stále ťa to však vyjde oveľa lacnejšie ako kupovať priamo v lekárni. Ak výrobok nemajú v lekárni, vieš si ho objednať z centrálneho skladu cez eshop, kde pokiaľ si zaplatila objednavku vopred, tak si neplatila nič, ale pokial si chcela platiť až pri vyzdvihnutí objednávky v lekárni, platila si 0.99 eur. Čo sa týka Benu, tam sa vždy objednáva z eshopu/centrálneho skladu z BA. Vždy to ide nejaký čas, čiže keď chceš liek hneď, a si mimo BA, tak ho nedostaneš, čakáš min. 3 dni, mne sa stalo že aj týždeň. 2x mi Benu zrušilo časť objednávky. Po dvoch dňoch mi napísali, že tovar skladom nemajú a nedodajú ho. A to som si mohla kúpiť produkt niekde inde, prípadne si ho rezervovať cez Dr. Maxa. Aktuálne keď môžem, idem všetko cez Dr. Max. Ak tam produkt nemajú ani v eshope, tak idem cez Benu.

@billy_jean No.Co sa tyka dr.Maxa som ja osobne neni s nimi spokojna.Nevychadzaju v ustrety zakaznikovi...Vidno to aj na popolatkoch a pod....S Benu mam prave opacne skusenosti a to tam nenakupujem ako zaciatocnik a nie prvy rok ani pri Dr.Max to tak inak nebolo......V prvom rade uz x rokov som nenakupovala nic v kamennej predajni...Cize idem len cez e-shop...Pre mna je Benu lekaren jedna z najlepsich zatial v eshop objednavani co sa tyka aj cien, rychlosti aj dostupnosti..V porovnani s inymi...

billy_jean
Dnes o 06:04
@viera

@billy_jean No.Co sa tyka dr.Maxa som ja osobne neni s nimi spokojna.Nevychadzaju v ustrety zakaznikovi...Vidno to aj na popolatkoch a pod....S Benu mam prave opacne skusenosti a to tam nenakupujem ako zaciatocnik a nie prvy rok ani pri Dr.Max to tak inak nebolo......V prvom rade uz x rokov som nenakupovala nic v kamennej predajni...Cize idem len cez e-shop...Pre mna je Benu lekaren jedna z najlepsich zatial v eshop objednavani co sa tyka aj cien, rychlosti aj dostupnosti..V porovnani s inymi...

@viera ja teraz čakám na jeden produkt z Benu.objednávala som ho 28.1, tak snáď dnes dôjde. Z Benu sa oplatí objednať v pondelok, aby to došlo do piatku. Ale ak objednáš stredu/štvrtok, tak to príde až nasledújúci týždeň, niekedy v utorok. A keď potrebuješ niečo súrne - liek na teplotu, proti bolesti apd, tak si to rezervuješ cez Dr. Max a máš to za 10 min ku vyzdvihnutiu.

stellarstar
Dnes o 06:33

Ja z dr.max objednávam už len pre kamarátku kt potrebuje doplnok ( ten v benu nie je ) a ja prestala obj lieky z dr.max nie kv že by sa malo platiť Ja s tým problém nemám ale radšej kúpim napr vitamín D³ 365 ks za 20 eura ako kupovať dr.max 60 či 90 ks za 20 e. Tak tie doplnky kt pravidelne užívam obj z 240 alebo 365 ks balenie a vyjde ma to ešte lacnejšie

zuat
Dnes o 06:38
@billy_jean

@viera ja teraz čakám na jeden produkt z Benu.objednávala som ho 28.1, tak snáď dnes dôjde. Z Benu sa oplatí objednať v pondelok, aby to došlo do piatku. Ale ak objednáš stredu/štvrtok, tak to príde až nasledújúci týždeň, niekedy v utorok. A keď potrebuješ niečo súrne - liek na teplotu, proti bolesti apd, tak si to rezervuješ cez Dr. Max a máš to za 10 min ku vyzdvihnutiu.

@billy_jean to rovno môžeš objednať z etabletky a máš to doma do dvoch dní

anonym_4fe40b
Dnes o 06:38
@stellarstar

Ja z dr.max objednávam už len pre kamarátku kt potrebuje doplnok ( ten v benu nie je ) a ja prestala obj lieky z dr.max nie kv že by sa malo platiť Ja s tým problém nemám ale radšej kúpim napr vitamín D³ 365 ks za 20 eura ako kupovať dr.max 60 či 90 ks za 20 e. Tak tie doplnky kt pravidelne užívam obj z 240 alebo 365 ks balenie a vyjde ma to ešte lacnejšie

@stellarstar a ktorú značku objednávas?

anonym_1abf52
Dnes o 06:48
@zuat

@billy_jean to rovno môžeš objednať z etabletky a máš to doma do dvoch dní

@zuat a tabletka neúčtuje poštovné?

anonym_672197
Dnes o 06:57

Ja Dr. Maxovi, čo je Penta, zarábat nedávam..
Lieky nie sú chlieb, že kupujem denne..
Chodím do Vaša leķáreň, sú to slovenskí miestní majitelia, ktorí majú po jednej lekárni často aj tam, kde nie sú lekári. Ťažko konkurujú reťazcom. Okrem toho, každé 3 mesiace je nová a nová kategorizácia, takže ceny sa neustále menia, pacient nemá šancu sa v tom orientovať. Doplatok závisí od toho ktorého lekára. Dajte si to vysvetliť, ale nie u dr. Maxa. Oni musia chvaliť seba a núkať.
Maržu majú danú všetci zákonom, prekročiť ju nemôžu.

lilinka88
Dnes o 07:07
@billy_jean

@billy_jean keď potrebuješ niečo súrne, napr liek na teplotu, tak mimo víkend predsa použiješ normálnu lekáreň a nemusíš nič objednávať. Ktorákoľvek iná lekáreň má ceny nižšie ako MAX. Ja som u nich brala na rezerváciu ozaj len keď bol víkend a iná lekáreň otvorená nebola, keďže u nás je MAX v hypermarketoch a tým pádom mali aj pohotovosť cez víkend. Cez rezerváciu bola tá cena porovnateľná s konkurenciou. Našťastie už máme aj Benu cez víkend

simca06022011
Dnes o 07:20

Tie poplatky su asi kvoli nakladom, si netreba mysliet, ze niekto to zavedie len tak z roztopase. Ale ano, ked su, viete si pockat, mate ine moznosti, mozete objednat inde. Pre mna je na nezaplatenie to, ze objednam a mozem si ist zobrat, kaslat na euro... ak nepotrebujem lieky rychlo, kludne si pozriem internet a objednam s dorucenim domov (plati sa velakrat, ak nemam velku objednavku) podla cien produktov, akcii..

simca06022011
Dnes o 07:24
@anonym_672197

Ja Dr. Maxovi, čo je Penta, zarábat nedávam..
Lieky nie sú chlieb, že kupujem denne..
Chodím do Vaša leķáreň, sú to slovenskí miestní majitelia, ktorí majú po jednej lekárni často aj tam, kde nie sú lekári. Ťažko konkurujú reťazcom. Okrem toho, každé 3 mesiace je nová a nová kategorizácia, takže ceny sa neustále menia, pacient nemá šancu sa v tom orientovať. Doplatok závisí od toho ktorého lekára. Dajte si to vysvetliť, ale nie u dr. Maxa. Oni musia chvaliť seba a núkať.
Maržu majú danú všetci zákonom, prekročiť ju nemôžu.

@anonym_672197 drviva vasina veci co kupujeme v lekarnach su volnopredajne lieky a tie maju lekarne tak nacenene, ze cloveku sa oci prekuracaju.. mala som tento pristup, po par razoch som ho prehodnotila. Aby som na nete kupila krabicu 180ks tbl za 30EUR a ak to kupujem osobne - lekarni mi to rozbalia, hodia mi par blistrov v tej cene.. dakujem pekne.. a aj obycajne sirupy, kvapky, tbl kludne +3-10EUR na cenu :DDD nech si nechaju :D

stellarstar
Dnes o 07:35
@anonym_4fe40b

@stellarstar a ktorú značku objednávas?

@anonym_4fe40b z amazonu obj žijem v at

anonym_e3f254
Dnes o 09:33

Dievčatá a ak kupujete v Maxovi bez rezervácie a dáte kartičku zákaznícku máte vždy zľavu za liek ?
Lebo včera som si chcela dať rezervovať jeden sprej za 6,50€, tak mi prihodilo ešte euro za rezerváciu čiže dokopy 7,50€, tak som sa na to vykašľala a nemala som už čas tak som išla do lekárne, už s tým že mi je jedno koľko zaplatím.. ten sprej v lekárni stal 9€ (na eshope 6,50)..potom sa ma pýta či mám kartu, dala som a zrazu 7€.. takže ma to vyšlo lacnejšie ako s cenou z e-shopu plus s poplatkom za rezervaciu.. to je stále takto, že s kartičkou je ten liek lacnejší ?

lubika39
Dnes o 10:41

ja som si dala rezervaciu a urobili mi z toho balik. tak cakam a aj tak musel ist muz narychlo kupit lieky , kedze deti su chore. Tak zarobili 2krat.

anonym_4645cd
Dnes o 11:23
@simca06022011

@anonym_672197 drviva vasina veci co kupujeme v lekarnach su volnopredajne lieky a tie maju lekarne tak nacenene, ze cloveku sa oci prekuracaju.. mala som tento pristup, po par razoch som ho prehodnotila. Aby som na nete kupila krabicu 180ks tbl za 30EUR a ak to kupujem osobne - lekarni mi to rozbalia, hodia mi par blistrov v tej cene.. dakujem pekne.. a aj obycajne sirupy, kvapky, tbl kludne +3-10EUR na cenu :DDD nech si nechaju :D

@simca06022011 a kde inde “voľne” to máme kúpiť lacnejšie?

memma
Dnes o 12:15

@anonym_autor mne to už v decembri prihodilo k objednavke

simca06022011
Dnes o 12:16
@anonym_4645cd

@simca06022011 a kde inde “voľne” to máme kúpiť lacnejšie?

@anonym_4645cd objednavam si ich online predsa

anonym_4645cd
Dnes o 13:05
@simca06022011

@anonym_4645cd objednavam si ich online predsa

@simca06022011 ok, ale cez akú stránku?

anonym_ff4b16
Dnes o 13:19

Da sa to obist. Klikni ze to chces vyzdvihnut cez packetu a daj ako mirsto vyzdvihnutia tu lekaren kde to chces vybrat. Vtedy je to zadarmo

simca06022011
Dnes o 13:25
@anonym_4645cd

@simca06022011 ok, ale cez akú stránku?

@anonym_4645cd ved cez hocijaku, vygooglim si kde su naj ceny za to co potrebujem, alebo si v klude aj toho maxa objednam, ten 1EUR poplatok je naozaj nic, pri tych rozdieloch v cenach

anonym_bbeb87
Dnes o 13:52
@anonym_ff4b16

Da sa to obist. Klikni ze to chces vyzdvihnut cez packetu a daj ako mirsto vyzdvihnutia tu lekaren kde to chces vybrat. Vtedy je to zadarmo

@anonym_ff4b16 lenže vtedy to nebude ako rezervácia, ktorá je pripravená na vyzdvihnutie obratom, ale ako objednávka, ktorá bude doručená na predajňu za niekoľko dní