icon

Ako ušetriť na liekoch s rezerváciou v Dr. Max?

9. jan 2025

Ahojte. Chcem sa podeliť o jeden celkom dobrý typ na lekaren DR.MAX priamo od lekárničky. Velmi veľa produktov si viete REZERVOVAŤ priamo v lekárni ak je v danej lekárni liek dostupný a zaplatíte pri niektorých výrobkoch aj o 3-5e menej ako keby ste ich kúpili priamo v lekárni. Rezervujete online na lekaren DR.MAX na miesto kde si lieky vyzdvihnete a zaplatíte pri pokladni. Za rezerváciu sa nič neplatí, hotová je vždy do pár minút (pokiaľ je lekaren otvorená). Pri väčšom "nakupe" volnopredajnych liekov dokážete ušetriť aj 10e. Rozdiel je vraj v tom ze pri rezervácii vydajú lieky z centrálneho skladu a preto sú za nižšiu cenu než cena priamo v lekárni. Možno ste o tom vedeli,možno nie ale mne to vtedy pomohlo a väčšinu liekov robim len cez rezerváciu.

ikonica
•
9. jan 2025

Ano, casto to vyuzivam.

simsalabim
•
9. jan 2025

Lieky kupujem uz viac menej iba takto.

vanilkovazmrzka
•
9. jan 2025

Jezis dakujem za pripomienku, cakaju ma tam vitaminy.. :D

kiwi3
•
9. jan 2025

to uz si asi kazdy s trochou chochmesu vsimol... 🙂

stellarstar
•
9. jan 2025

A zabudol si je aj akcia zn dr.max 2+1, nejak neskoro si vstala

gribka1
•
9. jan 2025

Praktizujem to už dlhšie.

nika523
•
9. jan 2025

@kiwi3 prečo myslíš že si to každý všimol?

taktotedanie
•
9. jan 2025

Uz je to nejaky cas

luliu
•
9. jan 2025

Si objavila Ameriku, takto to funguje už veeeelmi dlho

baskustek
•
9. jan 2025

Ale to sa týka len liekov na predpis, nie?

gribka1
•
9. jan 2025

@baskustek Voľnopredajných

baskustek
•
9. jan 2025

@gribka1 aha, už vidím, ale napríklad vitamín c na e-shope stojí toľko, koľko som dnes platila v lekárni

nika523
•
9. jan 2025

@luliu neobjavila Ameriku len chcela poradiť tým čo o tom nevedia

gribka1
•
9. jan 2025

@baskustek Asi všetko nie, ale ak je akcia iba na eshope a majú v lekárni, kúpiš za eshopovú cenu.

ikonica
•
9. jan 2025

@baskustek brala si znacku dr max? Tie maju vacsinou rovnaku cenu na eshope i v kamennej.. aspon tak mi hovoril lekarnik...

baskustek
•
9. jan 2025

@ikonica áno. A tá cena lieku, keď si ho rezervujem je tá, či je uvedená v e-shope? Ako si overím, či je to v predajni drahšie?

ikonica
•
9. jan 2025

@baskustek produkty ich znacky dr. Max maju vacsinou rovnaku cenu na nete i v lekarni... Ako sa da overit? No jedine, ze si to pozries v lekarni...

ikonica
•
9. jan 2025

@baskustek inac na blocku ti pise kolko si usetrila. Ja som minule brala imunoglukan a bol takto o 5,30 lacnejsi.

majakk
•
13. jan 2025

Ahojte, nemate prosim niekto volny kupon,ktory nevyuzijete v Dr. Max?Dakujem pekne

simsalabim
•
13. jan 2025

@baskustek v lekarni je v podstate vsetko drahsie, online cena plati, aj ked si liek, napr. ten imunoglukan, co ma na ucte
@ikonica iba rezervujes v predajni (teda ho nekupis rovno). Rezervaciu ti predaju za 11.69. Ale ak by si prisla a pri okinku pytala imunoglukan, bude ta stat 16.99. Pekne, vsak?

zuzicka48
•
20. mar 2025

Vôbec neviem ako dať rezervaciu, dáva mi iba dorucenie do predajne ale nie rezervaciu v lekárni

opica_skorica
•
8. sep 2025
@ikonica

Ano, casto to vyuzivam.

@ikonica ako dlho cakaju s rezervovanym tovarom na jeho vyzdvihnutie? Nevie ako to ma drmax? Dik

gribka1
•
8. sep 2025

V SMS je 48 hodín, ja som stihla do tej doby vždy. Ktovie ako, keď nestihneš.

opica_skorica
•
8. sep 2025
@gribka1

V SMS je 48 hodín, ja som stihla do tej doby vždy. Ktovie ako, keď nestihneš.

@gribka1 diky👍 asi by ju potom zrusili.

hopsas
•
8. sep 2025

@anonym_autor toto je aká premyslená reklama 😀

gribka1
•
8. sep 2025
@hopsas

@anonym_autor toto je aká premyslená reklama 😀

@hopsas Nechápem, aká reklama?