Pozitívna skúsenosť s riešením cenového rozdielu v eshope
Nerobím reklamu, preto nepíšem konkrétne.
Objednávala som ponožky z eshopu, Uložila som si včera do košíka, dnes som išla potvrdiť objednávku, no tovar bol spolu o viac než 10 eur drahší, Nahnevala som sa sama na seba, že som ho neobjednala hneď. Má to byť darček, potrebujem ho, tovar mám odskúšaný, som spokojná, tak som doobeda objednala, aj zaplatila.
Poobede som sa do eshopu pozrela znova, ceny zase oveľa nižšie. Napísala som im email, ako to teda je.
Do 20 minút mi prišla odpoveď, že preceňovali, preto mali na stránke zlé ceny, rozdiel mi vrátia na účet.
Oceňujem ich rýchlu komunikáciu aj ústretovosť.
Ja som zaplatila zajazd/pobyt pre celu rodinu do zahranicia a zachvilu cena nizsia o 500eur. Cenovy rozdiel presli uplnym mlcanim, nieco ako trhni si, uz si nam zaplatila....

Davnejsie som riesil omeskanu objednavku, tusim pred vianocami, ale "garantovali" dorucenie pred vianocami. A mimochodom som im aj napisal, ze teda okrem toho, ze nedorucia (lebo ma kontaktovali), tak hned na druhy den to este aj zlacneli. A tiez mi to nejako vtedy vratili - detaily uz nepamatam. A do vianoc to nakoniec na chlp aj prislo, aj ked teda povodne to malo prist este zaciatkom decembra. Urcite zalezi od shop-u. Uz sa mi stalo, ze som mal tiez v kosiku a zdrazelo - neobjednal som a po par dnoch sa cena opat vratila - objednal. Alebo ze som dlho vahal nieco kupit, lebo mali dobru zlavu a ked som objednal, tak hned na druhy den uz bolo bez zlavy ... stava sa kadeco. Alebo mi neprebehla platba kartou, tak chceli objednavku stornovat, ale akcia bola posledny den ked som objednaval. Takze som objednaval opat a mi to nejak dodatocne zlavovali. Zalezi urcite od shopu ako sa su ochotni k zakaznikovi.