icon

Prečo každý odporúča Vinted?

amalka07
13. jan 2026

Som jediná, ktorá som vyložene alergická na stránku vi..ted. čokoľvek sa tu spýtam v nejakej diskusii kde zohnať, stále len odpoveď vi... NECHCEM, možno som divná ale veci z druhej ruky proste nechcem. Ale neviem sa nikdy dočkať normálnej rady. Je tu niekto kto ma chápe a má to podobne, že nemusí tú danú stránku?

anonym_71e55a
13. jan 2026

@amalka07 vôbec nemám také skúsenosti, skôr všade písu stránka ako tému a pod. Aj keď som v živote nič z V nekúpila rada dávam veciach novú šancu a kupujem s pod ruky

biba_18
13. jan 2026

keď sa pýtaš kde zohnať, tak dodaj že nie z druhej ruky. nikto ti nevidí do hlavy že ty také nechceš 😏

anonym_6b690c
13. jan 2026

@amalka07 mne to nikdy nikto neponúkal, stačí povedať, že ti ide o nové veci, alebo si ich zohnať sama, nepýtať sa, kde zohnať, keď máš internet, prečo je to problém?

anonym_2eba18
13. jan 2026

Mozno radia aj preto, lebo tam najdes nielen nosene, ale aj nove veci s visackou (vyfiltrujes si)

anonym_2eba18
13. jan 2026

Ale ked sa tak zamyslim, tak v podstate pri obleceni sa radia dokola tie iste stranky/znacky, tie iste bazare, takze vlastne to mas jedno.. to si vies aj sama najst, jedine zeby si hladala fakt cosi speci. Proste nevymyslis co nie je

sissy27
13. jan 2026

@amalka07 a ty nemas google ked si nevies najst to co chces podla vlastnych preferencii? Tak to mas za to, ze si lemrava a / alebo neschopna 😃

amalka07
autor
Autor odpoveď zmazal
amalka07
autor
13. jan 2026
@sissy27

@amalka07 a ty nemas google ked si nevies najst to co chces podla vlastnych preferencii? Tak to mas za to, ze si lemrava a / alebo neschopna 😃

@sissy27 ked chcem recenzie tak sorry ale tie na Google vždy nie su. A vyprodujem si takéto názvy. Aj keby som lenivá, aspoň v sebe mám slušnosť a ľudskosť 😘

amalka07
autor
13. jan 2026
@anonym_2eba18

Ale ked sa tak zamyslim, tak v podstate pri obleceni sa radia dokola tie iste stranky/znacky, tie iste bazare, takze vlastne to mas jedno.. to si vies aj sama najst, jedine zeby si hladala fakt cosi speci. Proste nevymyslis co nie je

@anonym_2eba18 to máš pravdu, vďaka za slušnú odpoveď

amalka07
autor
13. jan 2026

ŽENY, TROCHA ČÍTANIA S POROZUMENÍM. pýtala som sa na ľudí ktorý sú na tom podobne, nie na urážky. Ak si potrebujete niečo kompenzovať choďte inde❤️

anonym_aad024
13. jan 2026
@amalka07

@sissy27 ked chcem recenzie tak sorry ale tie na Google vždy nie su. A vyprodujem si takéto názvy. Aj keby som lenivá, aspoň v sebe mám slušnosť a ľudskosť 😘

@amalka07 keď chceš recenzie na nejaký produkt (oblečenie? ) prečo tí ľudia píšu kde sa dá kúpiť?

viestta
13. jan 2026

@amalka07 tak ako ty nechces veci z druhej ruky, iny s tym nema problem, tak ti poradi podla svojich preferencii. Co je na tom zlozite na pochopenie? Take rady ignoruj a bude vystarane.

anonym_6b690c
13. jan 2026
@amalka07

ŽENY, TROCHA ČÍTANIA S POROZUMENÍM. pýtala som sa na ľudí ktorý sú na tom podobne, nie na urážky. Ak si potrebujete niečo kompenzovať choďte inde❤️

@amalka07 ak je toto pre teba problém, si šťastným človekom

janinah
13. jan 2026

Ja odpadnem...chces plesove saty za dobru cenu vo Vranove a nechces chodit do iných miest. Napisem ti V,kde najdes aj nové veci s visackou za dobre ceny a už je tu tema,ze kazdy ti pcha V...no,okrem mojej jedinej rad6 tam zatial inu nemaš
Škoda radiť poniektorým...
Pritom stacilo rovno napisat,ze hladas obchod so spolocenskymi šatami vo Vranove. Aj ked ťazko predpokladať,ze 99 % nevranovcaniek ,lebo tolko ich tu je odhadom, ti poradí obchody v tvojom vlastnom meste.
Tak vela stastia.

sissy27
13. jan 2026
@amalka07

@amalka07 odkedy prave na googli nie su recenzie? a neboj sa, ludskosti a slusnosti mam v sebe na rozdavanie. Ak sa ta moja odpoved dotkla, tak zrejme preto, ze som trafila do cierneho.

marsmykkok
13. jan 2026

Tak ja tam kupujem hlavne nové značkové veci s visačkou... Teda nie sú tam len veci z druhej ruky. Akurát ma tam irituje nemožnosť skryť poľských predajcov pri menších položkách, lebo ak napríklad sa mi ukáže tričko za 3,50 a 3,65 je poštovné je to odveci...

amalka07
autor
13. jan 2026
@janinah

Ja odpadnem...chces plesove saty za dobru cenu vo Vranove a nechces chodit do iných miest. Napisem ti V,kde najdes aj nové veci s visackou za dobre ceny a už je tu tema,ze kazdy ti pcha V...no,okrem mojej jedinej rad6 tam zatial inu nemaš
Škoda radiť poniektorým...
Pritom stacilo rovno napisat,ze hladas obchod so spolocenskymi šatami vo Vranove. Aj ked ťazko predpokladať,ze 99 % nevranovcaniek ,lebo tolko ich tu je odhadom, ti poradí obchody v tvojom vlastnom meste.
Tak vela stastia.

@janinah ja chcem dobré plesové šaty vo vranove? Aši som sa stratila trochu lebo o tom som nikde nič nepísala

amalka07
autor
13. jan 2026
@sissy27

@amalka07 odkedy prave na googli nie su recenzie? a neboj sa, ludskosti a slusnosti mam v sebe na rozdavanie. Ak sa ta moja odpoved dotkla, tak zrejme preto, ze som trafila do cierneho.

@sissy27 hlavné je vedieť sa pekne pochváliť, je super že máš sebavedomie🥰

liusa82
13. jan 2026

tak ja voči stránke ako takej nemám nič jedine tá vlezlá reklama ak zahliadnem v tv od nich mi lezie na city ale nemusim veci z druhej ruky celkovo teda hlavne na nosenie už od mala ani sekáče nič pride mi to také ja neviem neosobné po cudzej osobe nosiť aj keby to neviem ako vyperiem a vysavujem a ten puch zo sekáčov doteraz mám v nose čo som párkrát navštívila zo zvedavosti ..z rodiny by mi to nevadilo aj som kopu veci podostavala od sesternici tričká, hlavne šortky atd ked sa už do nich nezmestila 😁 ale od cudzích nie

amalka07
autor
13. jan 2026
@liusa82

tak ja voči stránke ako takej nemám nič jedine tá vlezlá reklama ak zahliadnem v tv od nich mi lezie na city ale nemusim veci z druhej ruky celkovo teda hlavne na nosenie už od mala ani sekáče nič pride mi to také ja neviem neosobné po cudzej osobe nosiť aj keby to neviem ako vyperiem a vysavujem a ten puch zo sekáčov doteraz mám v nose čo som párkrát navštívila zo zvedavosti ..z rodiny by mi to nevadilo aj som kopu veci podostavala od sesternici tričká, hlavne šortky atd ked sa už do nich nezmestila 😁 ale od cudzích nie

@liusa82 Presne moja reč❤️

anonym_3dfad6
14. jan 2026

@amalka07 ja by som vzivote nekupila nieco na Vinted, ani po niekom druhom.

viestta
14. jan 2026

Po tom co som precitala tvoje odpovede tusim, ze problem nie je v tych co ti chcu poradit ale niekde uplne inde. Skus sa zamysliet kde...

alica110
14. jan 2026

Ja mám len dobre skúsenosti, veľakrát som kúpila oblečenie ešte s visačkou za zanedbateľnú čiastku.

petronela52
14. jan 2026

Úplne Vam rozumiem a vôbec to nie je divné. Každému vyhovuje niečo iné a je úplne v poriadku nechcieť veci z druhej ruky.

amalka07
autor
14. jan 2026
@petronela52

Úplne Vam rozumiem a vôbec to nie je divné. Každému vyhovuje niečo iné a je úplne v poriadku nechcieť veci z druhej ruky.

@petronela52 ďakujem❤️

anika
8. feb 2026

@amalka07 lebo sa tam daju kupit veci s visackou s vyraznou zlavou