Prečo každý odporúča Vinted?
Som jediná, ktorá som vyložene alergická na stránku vi..ted. čokoľvek sa tu spýtam v nejakej diskusii kde zohnať, stále len odpoveď vi... NECHCEM, možno som divná ale veci z druhej ruky proste nechcem. Ale neviem sa nikdy dočkať normálnej rady. Je tu niekto kto ma chápe a má to podobne, že nemusí tú danú stránku?
keď sa pýtaš kde zohnať, tak dodaj že nie z druhej ruky. nikto ti nevidí do hlavy že ty také nechceš 😏
@amalka07 mne to nikdy nikto neponúkal, stačí povedať, že ti ide o nové veci, alebo si ich zohnať sama, nepýtať sa, kde zohnať, keď máš internet, prečo je to problém?
Mozno radia aj preto, lebo tam najdes nielen nosene, ale aj nove veci s visackou (vyfiltrujes si)
Ale ked sa tak zamyslim, tak v podstate pri obleceni sa radia dokola tie iste stranky/znacky, tie iste bazare, takze vlastne to mas jedno.. to si vies aj sama najst, jedine zeby si hladala fakt cosi speci. Proste nevymyslis co nie je
@amalka07 a ty nemas google ked si nevies najst to co chces podla vlastnych preferencii? Tak to mas za to, ze si lemrava a / alebo neschopna 😃
@sissy27 ked chcem recenzie tak sorry ale tie na Google vždy nie su. A vyprodujem si takéto názvy. Aj keby som lenivá, aspoň v sebe mám slušnosť a ľudskosť 😘
Ale ked sa tak zamyslim, tak v podstate pri obleceni sa radia dokola tie iste stranky/znacky, tie iste bazare, takze vlastne to mas jedno.. to si vies aj sama najst, jedine zeby si hladala fakt cosi speci. Proste nevymyslis co nie je
@anonym_2eba18 to máš pravdu, vďaka za slušnú odpoveď
ŽENY, TROCHA ČÍTANIA S POROZUMENÍM. pýtala som sa na ľudí ktorý sú na tom podobne, nie na urážky. Ak si potrebujete niečo kompenzovať choďte inde❤️
ŽENY, TROCHA ČÍTANIA S POROZUMENÍM. pýtala som sa na ľudí ktorý sú na tom podobne, nie na urážky. Ak si potrebujete niečo kompenzovať choďte inde❤️
@amalka07 ak je toto pre teba problém, si šťastným človekom
Ja odpadnem...chces plesove saty za dobru cenu vo Vranove a nechces chodit do iných miest. Napisem ti V,kde najdes aj nové veci s visackou za dobre ceny a už je tu tema,ze kazdy ti pcha V...no,okrem mojej jedinej rad6 tam zatial inu nemaš
Škoda radiť poniektorým...
Pritom stacilo rovno napisat,ze hladas obchod so spolocenskymi šatami vo Vranove. Aj ked ťazko predpokladať,ze 99 % nevranovcaniek ,lebo tolko ich tu je odhadom, ti poradí obchody v tvojom vlastnom meste.
Tak vela stastia.
@sissy27 ked chcem recenzie tak sorry ale tie na Google vždy nie su. A vyprodujem si takéto názvy. Aj keby som lenivá, aspoň v sebe mám slušnosť a ľudskosť 😘
@amalka07 odkedy prave na googli nie su recenzie? a neboj sa, ludskosti a slusnosti mam v sebe na rozdavanie. Ak sa ta moja odpoved dotkla, tak zrejme preto, ze som trafila do cierneho.
Tak ja tam kupujem hlavne nové značkové veci s visačkou... Teda nie sú tam len veci z druhej ruky. Akurát ma tam irituje nemožnosť skryť poľských predajcov pri menších položkách, lebo ak napríklad sa mi ukáže tričko za 3,50 a 3,65 je poštovné je to odveci...
Ja odpadnem...chces plesove saty za dobru cenu vo Vranove a nechces chodit do iných miest. Napisem ti V,kde najdes aj nové veci s visackou za dobre ceny a už je tu tema,ze kazdy ti pcha V...no,okrem mojej jedinej rad6 tam zatial inu nemaš
Škoda radiť poniektorým...
Pritom stacilo rovno napisat,ze hladas obchod so spolocenskymi šatami vo Vranove. Aj ked ťazko predpokladať,ze 99 % nevranovcaniek ,lebo tolko ich tu je odhadom, ti poradí obchody v tvojom vlastnom meste.
Tak vela stastia.
@janinah ja chcem dobré plesové šaty vo vranove? Aši som sa stratila trochu lebo o tom som nikde nič nepísala
tak ja voči stránke ako takej nemám nič jedine tá vlezlá reklama ak zahliadnem v tv od nich mi lezie na city ale nemusim veci z druhej ruky celkovo teda hlavne na nosenie už od mala ani sekáče nič pride mi to také ja neviem neosobné po cudzej osobe nosiť aj keby to neviem ako vyperiem a vysavujem a ten puch zo sekáčov doteraz mám v nose čo som párkrát navštívila zo zvedavosti ..z rodiny by mi to nevadilo aj som kopu veci podostavala od sesternici tričká, hlavne šortky atd ked sa už do nich nezmestila 😁 ale od cudzích nie
tak ja voči stránke ako takej nemám nič jedine tá vlezlá reklama ak zahliadnem v tv od nich mi lezie na city ale nemusim veci z druhej ruky celkovo teda hlavne na nosenie už od mala ani sekáče nič pride mi to také ja neviem neosobné po cudzej osobe nosiť aj keby to neviem ako vyperiem a vysavujem a ten puch zo sekáčov doteraz mám v nose čo som párkrát navštívila zo zvedavosti ..z rodiny by mi to nevadilo aj som kopu veci podostavala od sesternici tričká, hlavne šortky atd ked sa už do nich nezmestila 😁 ale od cudzích nie
@liusa82 Presne moja reč❤️
@amalka07 ja by som vzivote nekupila nieco na Vinted, ani po niekom druhom.
Po tom co som precitala tvoje odpovede tusim, ze problem nie je v tych co ti chcu poradit ale niekde uplne inde. Skus sa zamysliet kde...
Ja mám len dobre skúsenosti, veľakrát som kúpila oblečenie ešte s visačkou za zanedbateľnú čiastku.

@amalka07 vôbec nemám také skúsenosti, skôr všade písu stránka ako tému a pod. Aj keď som v živote nič z V nekúpila rada dávam veciach novú šancu a kupujem s pod ruky