icon

Prečo nemôžem pridať inzerát na Bazoš?

mariamisko
10. aug 2026

Prosim co to ma znamenat? Neviem pridat inzerat...to treba zaplatit? Odradzaju ma tie mena a suma v korunach...dakujem

Prečo nemôžem pridať inzerát na Bazoš?
anonym_c63dd8
10. aug 2026

Posles prevod 0,01 eur na bazos a mozes nakupovat ... Ide o overenie uctu, ci nie si podvodnik, alebo zlodej.

adelusha
10. aug 2026

Ja som sa s tym tiez stretla pred par tyzdnami, najskor som bola prekvapena, potom nedoverciva, ale je to OK

anonym_2b2144
10. aug 2026

@mariamisko suma v korunách? 🤨

biba_18
11. aug 2026

ak by si si to zadala do google zistíš, že je to účet človeka ktorý založil bazoš a je to na ochranu používateľov

anonym_4b56f1
11. aug 2026

Ake mena? Je tam len jedno zakladatela bazosu. A sumu mas v eurach. € je symbol na eura ziadne koruny konkretne slovom mas zaplatit jeden cent

anonym_a7f390
11. aug 2026

Máš to všetko vysvetlené tu https://www.bazos.sk/otazky.php

Ako overenie cez bankový účet pomáha proti podvodníkom?
Skôr mohli podvodníci vďaka anonymným SIM kartám overovať veľké množstvo telefónnych čísel a zneužívať ich na podvody. Overenie cez bankový účet nám umožňuje rýchlejšie odhaliť a blokovať podvodné účty, čo pomáha chrániť ostatných používateľov servera. Počet SIM kariet je pre podvodníkov takmer neobmedzený, počet účtov, ktoré sú schopní si zaregistrovať, je oveľa obmedzenejší.

btus
11. aug 2026
@anonym_a7f390

Máš to všetko vysvetlené tu https://www.bazos.sk/otazky.php

Ako overenie cez bankový účet pomáha proti podvodníkom?
Skôr mohli podvodníci vďaka anonymným SIM kartám overovať veľké množstvo telefónnych čísel a zneužívať ich na podvody. Overenie cez bankový účet nám umožňuje rýchlejšie odhaliť a blokovať podvodné účty, čo pomáha chrániť ostatných používateľov servera. Počet SIM kariet je pre podvodníkov takmer neobmedzený, počet účtov, ktoré sú schopní si zaregistrovať, je oveľa obmedzenejší.

@anonym_a7f390 wau

viera77
18. aug 2026

Samozrejme som dnes uhradila 0,01€ pred pridaním inzerátu a nič sa nedeje. Účet mám založený už niekoľko rokov, telefón overený. Takže kašlem na celý Bazoš a kŕmenie majiteľa centíkmi.

anonym_a7f390
18. aug 2026
@viera77

Samozrejme som dnes uhradila 0,01€ pred pridaním inzerátu a nič sa nedeje. Účet mám založený už niekoľko rokov, telefón overený. Takže kašlem na celý Bazoš a kŕmenie majiteľa centíkmi.

@viera77 do poznámky k platbe si uviedla tvoje telefónne číslo v medzinárodnom tvare?

viera77
18. aug 2026
@anonym_a7f390

@viera77 do poznámky k platbe si uviedla tvoje telefónne číslo v medzinárodnom tvare?

@anonym_a7f390 Jasné....ale čo čítam, tak nie som prvý prípad neúspechu po úhrade. Písala som im práve e-mail aj s priloženým dokladom o úhrade, tak som zvedavá na odozvu.

anonym_a7f390
18. aug 2026
@viera77

@anonym_a7f390 Jasné....ale čo čítam, tak nie som prvý prípad neúspechu po úhrade. Písala som im práve e-mail aj s priloženým dokladom o úhrade, tak som zvedavá na odozvu.

@viera77 mne to fungovalo do minúty od platby

anonym_8ba824
18. aug 2026
@viera77

@viera77 mne to fungovalo hned a ten 1 cent mi bol neskor aj vrateny

viera77
18. aug 2026

Takže práve vyriešené, odpísali rýchlo. Účet mám už prepojený s tel. číslom a šup-šup pridávať inzeráty!

jimmyy128
18. sep 2026

Nemusis sa toho bat, ten jeden cent sa plati raz za cely ucet, nie za kazdy inzerat. Spoji tvoje uz overene telefonne cislo s bankovym uctom a potom uz inzeraty pridavas bezne a zadarmo. Platene su len sekcie Praca a Sluzby, inde nic.

viera77, ked ta platba neprejde, mail na podporu je jedina cesta a spravila si to spravne. Priloz k nemu aj cislo uctu, z ktoreho si platila, spolu s tym potvrdenim, tam to zvykne viaznut.

A tri veci, ktore sa na bazosi zistuju az vtedy, ked je neskoro. Heslo k inzeratu ti posielaju iba na e-mail uvedeny priamo v inzerate, takze ked tam e-mail nedas a heslo zabudnes, uz ho neupravis ani nezmazes. Ked das druhy rovnaky alebo velmi podobny inzerat, prvy sa automaticky vymaze ako duplicita, takze to nie je chyba servera, ale pravidlo. A inzerat tam visi dva mesiace a naraz ich mozes mat najviac 50, potom sa najstarsie odmazavaju samy.