Problémy s clubcard pri Tesco online nákupoch
@anonym_autor odráta sa to z výsledného sumy pri platení až. Tam to ukazuje ako call to action.
@anonym_autor odráta sa to z výsledného sumy pri platení až. Tam to ukazuje ako call to action.
nakup prinesu az k dveram
kurier zavola ze je na adrese
ja mam uvedenu presnu adresu aj poschodie niektory kurieri si poznamku precitaju
@anonym_autor ak planujes nakupovat castejsie, vedia ti prepravky aj nechat s tovarom a vratis ich nabuduce. Ja zvycajne idem za nim ku autu, ale sme len 2posch dom 😊
Ahoj i ja objednávam a som maximálne spokojná, so všetkým, zopárkrát sa stalo, že dali náhradný produkt ( keď si zaskrknes náhradný produkt dovoleny) inak viem, že na prvú online objednávku je zľava tuším 7€, mne dnes odpratali pri objednávke 10%, vyskočil mi kupón v clubcard apke, toto som dnes našla tieto kupóny, ešte som neskúšala, ale keď niekomu poslúži, tak nech sa páči
Ahojte, my sme tiež začali využívať Tesco online nákupy. Len nechápem, ako je to s náhradnými produktami? Nejak sa vyrovnáva cena, napr. že musíme doplatiť alebo ako to je?
Ahojte, my sme tiež začali využívať Tesco online nákupy. Len nechápem, ako je to s náhradnými produktami? Nejak sa vyrovnáva cena, napr. že musíme doplatiť alebo ako to je?
@detskytovar plať až pri preberaní tovaru,prípadne ten náhradný tovar môžeš aj neprebrať.
@detskytovar plať až pri preberaní tovaru,prípadne ten náhradný tovar môžeš aj neprebrať.
@rozculena takže oni môžu dať aj drahší a musíme to potom doplatiť?
Ja si nikdy nedávam náhrady. Len sem tam sa stane, že niečo nemajú.
Ak dáš tašky, tak ti to donesú v papierových taškách, ale tie sú inak dosť slabé, mne sa často roztrhali, keď som ich brala a musela som zbierať nákup 😐 ak dáš bez tašiek, tak buď pôjdeš k nemu k autu so svojou taškou alebo on ti donesie k dverám, pôjdeš si to povykladať a prepravku mu vrátiš.
@anonym_autor mne vzdy pridu az hore k bytu
Ak mas povolene nahrady, tak ti mozu produkt, ktory nie je nahradit inym - podobnym. On to donesie, ale ty ho nemusis prebrat, je to na tebe ci to chces. Vtedy sa cena upravi podla ceny toho nahradneho produktu. A platis pri preberani tovaru ( ak di das platbu kartou pri dodani tovaru) alebo mozes. platit online a tam sa ta suma potom neskor upravi. Kurier ti donesie tovar az ku dveram bytu, a tam si to z tych prepraviek povyberas.
@detskytovar ty chceš drahší tovar za cenu lacnejšieho?
@detskytovar ty chceš drahší tovar za cenu lacnejšieho?
@rozculena veď práve neviem, ak je to ich chyba, že nedodajú objednané, ako to riešia. Hlavne ak sa platí vopred..
@rozculena veď práve neviem, ak je to ich chyba, že nedodajú objednané, ako to riešia. Hlavne ak sa platí vopred..
@detskytovar veď píšem,že plať až pri dodávke.A keď v obchode nemajú nejaký tovar,tak si vezmeš ten drahší a pri pokladni budeš žiadať cenu toho lacnejšieho len preto,že ten tovar nemajú?
@anonym_autor ja si objednávam už 6 rokov. Platím pri preberaní tovaru presne za tovar čo donesú. Keďže nechcem náhrady tak zruším v takom štvorčeku, že náhrady a potom ti donesú len tvoj objednaný tovar. Ak niečo nemajú tak v deň dodávky ti napíšu na email čo ti nedodajú spolu so sumarizáciou objednávky. Ja si chodím tovar preberať k výťahu dole, tam si to preložím do svojich tašiek, lebo aj tak by som musela ísť pre neho dole a s prepravkami sa nezmestíme do výťahu. V prípade, že ti nejaký tovar donesú a sa ti nepozdáva-ovocie či zelenina môžeš mu to hneď vrátiť a nezaplatíš. V prípade, že na niečo prídeš až keď kuriér odíde tak sa dá cez email reklamovať potravinydomov@itesco.sk.Najlepšie pofotiť.

@anonym_autor zľavu ti ukáže až v nákupnom košíku.