icon

Riešenie problémov s nedostupným tovarom z Alzy

Včera o 18:56

zdravim. v piatok som si objednala niekolko veci z alzy a prisiel mi potvrdzovaci email ze to chystaju. potom mi niekto od nich volal, no bola som zaneprazdnena a nemohla som zdvihnut. snazila som sa im zavolat ale nakoniec mi nikoho nepriradili. aj som sa cez chat na ich stranke informovala o co islo no nedali mi definitivnu odpoved. teraz som sa ale v emaili pozrela na zhrnutie veci ktore som si objednala, klikla som na jednu z veci a pise ze je to uz nedostupne na sklade. teda je, len v inej farbe. takze predpokladam ze zmeskany hovor bol o tom. no zda sa mi ze ked som si to objednavala, tak pisalo ze je na sklade tak teraz neviem. mam ocakavat ze mi dovezu vsetko okrem toho alebo mi to dovezu neskor alebo vobec?

anonym_b4bb82
Včera o 19:00

Pravdepodobne dovezú vsetko okrem toho, tym telefonátom sa chceli asi spýtať ci by ti nevadila ina farba ale kedze si nezdvihla tak predpokladam ze to zabalia bez toho a vratia ti peniaze

doriiis
Včera o 19:02

Stalo sa nám toto isté. Pýtali sa, či chceme počkať až to ( možno) doskladnia alebo nám vrátia peniaze.

anonym_f93d55
Včera o 19:28

Zajtra,zajtra,zajtra a ze alza box,rano objednas a do polnoci mas.Jasne zrusili sme objednavku.

anonym_ffb20b
Včera o 20:17
@anonym_f93d55

Zajtra,zajtra,zajtra a ze alza box,rano objednas a do polnoci mas.Jasne zrusili sme objednavku.

@anonym_f93d55 Ani v Alze nie sú čarodejníci, čo by vedeli vyčarovať nedostupný tovar. Ak si si objedla niečo, čo nebolo na sklade, tak je logické, že ti ho nevedia do polnoci dodať.

Ja čo som si doteraz objednal, tak som doručené mal. AJ keď to bolo cez nejakého obchodného partnera.

anonym_563fa8
Včera o 20:19
@anonym_f93d55

@anonym_f93d55 v prípade meškania tovaru mi vždy pošlú z Alzy kupón na 4€. Zásielka obvykle mešká do 24h a ešte mám aj zľavu. Pre mňa super.

anonym_4d57b3
Včera o 20:22

Mne sa stávalo že to predlzovali každý deň az mi poslali peniaze späť za tovar keďže ho nemali nakoniec

anonym_f93d55
Včera o 20:27
@anonym_ffb20b

@anonym_f93d55 Ani v Alze nie sú čarodejníci, čo by vedeli vyčarovať nedostupný tovar. Ak si si objedla niečo, čo nebolo na sklade, tak je logické, že ti ho nevedia do polnoci dodať.

Ja čo som si doteraz objednal, tak som doručené mal. AJ keď to bolo cez nejakého obchodného partnera.

@anonym_ffb20b zrusili sme objednavku a kupili inde.

muchotrafka298
Včera o 20:27

Mne sa viackrat stalo, ze dodanie tovaru posuvali, aj pri veciach skladom. Ja tam uz objednavam iba vtedy, ked mi to nesuri.

anonym_f93d55
Včera o 20:28
@anonym_563fa8

@anonym_f93d55 v prípade meškania tovaru mi vždy pošlú z Alzy kupón na 4€. Zásielka obvykle mešká do 24h a ešte mám aj zľavu. Pre mňa super.

@anonym_563fa8 my sme nakoniec kupili inde.

rozculena
Včera o 21:44
@anonym_f93d55

@anonym_f93d55 večer som objednala a ráno o 3tej bolo vyexpedované zo skladu

anonym_f93d55
Včera o 21:49
@rozculena

@anonym_f93d55 večer som objednala a ráno o 3tej bolo vyexpedované zo skladu

@rozculena ano ono to fungovalo,ale potom ked sme objednavali,tak nas takto natahovali.Tak po par dnoch sme to zrusili.