icon

Skúsenosti s e-shopom VS Joel

4. mar 2026

Ahojte, máte niekto skúsenosti s objednaním výbavičky do postieľky cez eshop VS joel? Objednala som si tam na zákazku hniezdočko a set do postieľky, už ubehlo vyše mesiaca a pani mi stále píše, že už to bolo odoslané a zatiaľ mi nič neprišlo. Nezdá sa mi to a začínam sa báť, či som neprišla o peniaze, nebola to lacná záležitosť. Pritom na insta má aj fotky hotových výbavičiek, ona to šije doma, tak sa mi nechce veriť, že by som sa takto oklamala. Ale už ma naťahuje fakt dlho, to už skôr porodím, kým to vôbec príde. A ak máte odtiaľ hniezdočko, ste spokojne s kvalitou ušitia?

sima2111
4. mar 2026

@anonym_autor a číslo zásielky neposlala? Ja som si tam raz objednavala látky a tiež to trvalo dlhšie ako malo.

autor
4. mar 2026
@sima2111

@anonym_autor a číslo zásielky neposlala? Ja som si tam raz objednavala látky a tiež to trvalo dlhšie ako malo.

@sima2111 to mi nenapadlo, vypýtam si od nej, nech to môžem sledovať

den666
4. mar 2026

Ja som tam včera tiež objednala výbavičku. Vravela že to bude trvať cca mesiac. Dúfam že bude vsekto v poriadku lebo to niesu teda male čiastky

autor
4. mar 2026
@den666

Ja som tam včera tiež objednala výbavičku. Vravela že to bude trvať cca mesiac. Dúfam že bude vsekto v poriadku lebo to niesu teda male čiastky

@den666 ja som objednávala 1.2. a ešte to doma nemám…

anonym_b3dc62
4. mar 2026

ja som u pani kupovala celu vybavicku pre maleho, mantinel ma dodnes aj ozdobne vankuse, kvalita super aj po case… dodanie trvalo cez mesiac, ved to nieco trva vyrobit… za seba mozem len odporucat…

den666
4. mar 2026
@anonym_autor

@den666 ja som objednávala 1.2. a ešte to doma nemám…

@anonym_autor tak napíšte prosim keď to budete doma mať 👏

autor
Včera o 16:34
@anonym_b3dc62

ja som u pani kupovala celu vybavicku pre maleho, mantinel ma dodnes aj ozdobne vankuse, kvalita super aj po case… dodanie trvalo cez mesiac, ved to nieco trva vyrobit… za seba mozem len odporucat…

@anonym_b3dc62 len ona mi už týždeň tvrdí, že už to poslala. A od kuriérskej spoločnosti nemám ani len email. To kto doručuje tak dlho? Keď som pýtala sledovacie číslo, tak vraj ho má v dielni a teraz tam nie je. Je to zvláštne. Verím, že to nie je falošný eshop, veď má na insta fotky svojich prác, ale už to dlho trvá