icon

Skúsenosti s projektorom z Temu: Je kvalitný?

17. aug 2026

Objednaval niekto? Je dobry?

patrike
17. aug 2026

Ako mam uhadnut, ktory model to je ?

autor
17. aug 2026
@patrike

Ako mam uhadnut, ktory model to je ?

@patrike cakala som odpovedat, ano mam ten a ten

anonym_e1bd28
17. aug 2026

@anonym_autor nenapísala si model

jimmyy128
29. aug 2026

Bez modelu ti fakt nikto nepovie konkretiku, ale pri tychto lacnych projektoroch sa opakuju tie iste tri veci, tak podla toho sa da vyberat aj naslepo.

Cislo lumenov v inzerate skoro nikdy nie je ANSI lumen. Byva to nadsadene aj niekolkonasobne, takze projektor, co ma na papieri 10 000, realne svieti ako nieco za 300. Dalej "4K supported" znamena len to, ze to prijme 4K signal - panel vnutri je casto 480p alebo 720p. A treti bod je hluk ventilatora, pri tychto kusoch dost pocut. Ked to ma byt na vecer do zatemnenej izby, moze to stacit. Cez den na to zabudni.

Druha vec je, co bude o pol roka. Od jula uz neplati oslobodenie do 150 eur a plati sa 3 eura za kazdu colnu polozku, takze ta zlava uz nie je taka zlava ako vlani, a ked to prestane fungovat, riesis to s podporou niekde v Cine.

Ja mam pri elektronike take pravidlo, ze radsej priplatim za to, ze mam zaruku a servis tu. Pri mobiloch a notebookoch to dost ludi riesi tak, ze zoberu repasovany kus od slovenskeho predajcu - napriklad iguru.sk dava na repasovanu elektroniku zaruku 12 az 24 mesiacov podla produktu - a vyjde to podobne ako nova cinska lacnota, len s tym, ze mas kam ist, ked sa nieco pokazi. Pri projektore by som teda aspon pozrel, ci ten predajca ma zastupenie tu.

bielasovicka
29. aug 2026

@anonym_autor myslíš projektor na stenu? Či aký?