Sú k nej dve rolky a neodporúčam ju. Kúpila dcéra dva kusy. Obidva pokazené po prvých 2-3 použitia. Reklamovali sme, dali nové kusy. Dva krát som použila tu moju a zas to nevysaje vzduch. Za mňa šmejd...
1sacok je 1rolka. Ty si strihas a vakuujes z toho velkosti ako potrebujes.
Cize ak sa pytas ci 1 rolku za 2e minies na 1balik kuracich prs, tak nie :D
My ju tiez mame a funguje, sme skokojni
Moji rodičia maju iny z lidl ale viac by som uz nekúpila. Furt treba dávať pauzu po vakuovaní. Ja mám inú zn nie z lidl a s tým môžem v pohode bez pauzy
Mám ju tri roky bez problémov ,aj keď som vákuovala dve veľké kačky ale 7kg hovädzieho nebolo treba robiť pauzu
1sacok je 1rolka. Ty si strihas a vakuujes z toho velkosti ako potrebujes.
Cize ak sa pytas ci 1 rolku za 2e minies na 1balik kuracich prs, tak nie :D
My ju tiez mame a funguje, sme skokojni
@anonym_7f90d7 jasné, ďakujem 🙂
Moji rodičia maju iny z lidl ale viac by som uz nekúpila. Furt treba dávať pauzu po vakuovaní. Ja mám inú zn nie z lidl a s tým môžem v pohode bez pauzy
@stellarstar ja chcem vákuovať iba kvôli sous vide čiže naraz iba porciu pre dve osoby
@anonym_autor my mame vakuovacku z Lidla, nie presne tu, co mas na obrazku, ale princip je rovnaky. Ten sacok je vlastne dlha rolka, ty si odstrihnes kolko ti treba, zvaris najprv jeden koniec, vlozis potravinu a tak si odsajes vzduch a zvaris druhy koniec. Nie je to ze hotovy sacok na kusy. Rozdielna je sirka folie, su uzsie aj sirsie. Vakuujem si maso do mraznicky a za mna je to super vec
Máme ju, som spokojná. A to vakuujem veľa. Nedávno som vakuovala vyše 100 maličkých kusov mäsa na prvé prikrmy pre deti 😂
Ako čítam vaše recenzie nechápem ženy čo robím zle, keď máme 4 kusy a 3 kusy chybné...

@anonym_autor kde vidíš napísané, že sú k tomu 2 sáčky? Lebo v popise aj na screene ktorý si dala sa píše, že sú tam 2ks folii